مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : در مورد جداول کش در پایگاه داده

Question در مورد جداول کش در پایگاه داده

فقط یک سوال مانند آن ، آنچه در مورد اگر من کش در تمام استفاده نمی کند در فعال تصدی؟ است جز به حذف تمام جداول مربوط به کش؟ متوجه شدم بسیاری از جداول جدید (156 جداول مقایسه با 3 جدول در 3.2.2 نسخه!) در پایگاه داده نسبت به قابلیت های پنهان من اضافه شدند...

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

هیچ حس به آن را حذف وجود ندارد. شما می توانید استفاده از کش در حال حاضر ، اما شاید در آینده. خالی استفاده نمی شود جداول مطلقا هیچ تاثیری بر روی عملکرد سیستم است.

من طرح آن را در تمام استفاده کنید ، حتی در آینده. اما ، سوال من واقعا نمی بپرسید که آیا آن را به حال تاثیر بر عملکرد سیستم و یا عملکرد فعال تصدی یا نه ، که من در مورد قضاوت نمی کند... من فقط می خواستم یک پاسخ ساده اگر من می تواند جداول و یا حذف نیست. من فقط می خواهم بدانم اگر این متوقف خواهد شد فعال تصدی کار اگر من کش استفاده نمی کند در تمام.

این به دلایل شخصی و درک من ، که آن را است. من دلایل من برای داشتن چنین کمیت بزرگی از جداول در پایگاه داده ام نیست ، می تواند شما را در درک؟

چنین است ، آیا بی خطر است؟ فقط یک پاسخ ساده را لطفا؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما آن را امتحان کنید اما من می دانم کد آن را باید در امنیت باشند. قبل از کش استفاده شده است آن است که همیشه چک می کند آن را در. بنابراین اگر شما آن را غیر فعال و سپس فعال تصدی که تا کنون کد نباید با نمایش داده شد کش بروید. وجود "باید" ، چون به من نوشت : ما آن را امتحان کنید.

با تشکر. من به شما اجازه می دانم اگر تا کنون از آن من سعی می کنم.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •