مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : موضوع عمده با محتوای تکراری

کاربر ارشد

Default موضوع عمده با محتوای تکراری

من یک مسئله عمده با محتوای تکراری. من در حال حاضر محدودیتی در مقدار از کاراکتر ها که یک روز با مترجم گوگل ترجمه شده است زیرا اگر من این لایحه خواهد بود مسخره است. متاسفانه این بدان معناست که همه صفحات ترجمه شده حق دور و همان مضمون را در 13 صفحات مختلف (استفاده از 12 ترجمه وجود دارد)

من باز به پیشنهادات در مورد چگونگی حل این است. به اعتقاد من این است که یکی از دلایلی که من از دست دادن ترافیک به تازگی.

در اینجا یک مثال از آنچه در گوگل نمایه سازی شده است:
    https://www.google.com/search؟q =٪ 22S ... w = 1364 & bih = 643

توقیف

آیا شما پیشنهادات در مورد چگونگی حل این؟ آیا شما فکر می کنم که http://www.vbenterprisetranslator.co...nate-tags.html مسئله را حل خواهد کرد؟ لینک شما ارائه چه چیزی را نشان می دهد؟

کاربر ارشد

من دقیقا مطمئن نیستید که چگونه برای حل این نیست. هیچ متنی بهتر از متن همان 7 بار؟ (من در اصل گفت 12، من به معنای 7)

من فکر می کنم برچسب ها جایگزین کمک خواهد کرد.

لینک من ارائه شده است دیگر نشان می دهد که این مسئله از آنجا که این صفحه را ترجمه شده است. این به طور عمده با صفحات جدید و صفحات بسیار قدیمی که محبوب نیست اتفاق می افتد.

کاربر ارشد

در اینجا به عنوان مثال در حال حاضر: https://www.google.com/search؟q =٪ 22G ... w = 1364 & bih = 643 (5 از نسخه های مشابه در حال حاضر وجود دارد، من حدس می زنم به دلیل 2 دیگر ترجمه شده است)

نکته این است که گوگل خزنده صفحات من سریع تر از من می تواند آنها را ترجمه.

FYI، من صرف زیادی پول در سال گذشته ترجمه و متاسفانه بالا بردن سهمیه یک روز یک گزینه نیست.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 04-02-13 در 13:51.

توقیف

برچسب ها رفع سریع جایگزین ما سعی خواهد کرد که برای ارائه در اسرع وقت. ابتدا برچسب ها جایگزین را امتحان کنید. شما می توانید به طور موقت خاموش از زبان از اهمیت کمتری برخوردار است.
    علاوه بر این، ما می تواند یک گزینه قابل تنظیم در صورت عدم ترجمه وجود دارد و سپس:
    1) نشان می دهد که متن اصلی - که در حال حاضر
    2) نشان دادن متن اصلی توجه داشته باشید انتظار برای ترجمه - صفحه نیاز به مقدار زیادی از یادداشت ها و ترجمه های جزئی می تواند آزاردهنده به نظر می رسد اغلب
    3) نشان می دهد که متن خالی

کاربر ارشد

با تشکر از شما برای پاسخ سریع.

به جای نشان دادن یادداشت های متعدد آزار دهنده چیزی است که ترجمه نشده است، وجود دارد یک پرچم در این سیستم را به می گویند: "کل این صفحه ترجمه شده است؟ (منهای ویدجت، از ویدجت تغییر زیادی)

من فکر می کنم گزینه ایده آل خواهد بود به "متن خالی را با اطلاع رسانی به گفتن که صفحه به طور کامل ترجمه شده اند را نشان می دهد" اطلاع رسانی خواهد برود هنگامی که صفحه ترجمه شده است.

توقیف

با تشکر از شما برای پیشنهاد شما. ما بر روی این ویژگی کار می کنند.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •