مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : پست های خالی

عضو جدید

Default پست های خالی

من زمانی که من هیچ ترجمه در اختیار من فقط یک پست خالی از یک عضو استفاده از آن است. این زمانی است که من "متن نمایش اصلی برای کاربر" را برای این کار نشان نمی
    آخرین ویرایش توسط DirtRider. 09-04-12 در 09:44.

بازنشسته ؛)

من آن را در بررسی می کند. همچنین لطفا به من بگویید اگر "نمایش متن اصلی برای کاربر" که ارسال خالی به نظر می رسد؟
    همچنین توجه داشته باشید که می توان آن را coused اما ارائه دهنده اشتباه راز / ID / API کلید

عضو جدید

خب اگر من باید متن را نشان می دهد اصلی برای مجموعه کاربر را بر روی بله، متن اصلی را نشان می دهد. این چیزی است که پس از آن شما یک پست در یک موضوع است که به زبان انگلیسی و از آن نادیده گرفته می شود. کلید API به نظر می رسد به کار هنگامی که ارائه دهندگان ترجمه در دسترس هستند.

عضو جدید

خوب در مورد آن نگران نباشید بیشتر با مشکلات مداوم من با این تغییر که در حال حاضر آن را حذف ضایعات از پول این یکی معلوم شد که
    آخرین ویرایش توسط DirtRider. 11-04-12 در 08:12.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که شما نقل قول این ارسال در یک پاسخ در این موضوع بسیار - کارکنان ما در حال بررسی این موضوع است.

بازنشسته ؛)

من می توانم این موضوع را در فروم تست من تکثیر نمی شود. آیا می توانید لطفا به من آدرس با مثال است که در آن "خالی" پست وجود دارد را نشان می دهد، و اگر دسترسی شما به من ارسال شده است هنوز هم workig من می خواهم به بررسی آن را در محل

عضو جدید

با عرض پوزش من می توانید به عنوان من از این وزارت دفاع از سایت حذف در حال حاضر آن را به عنوان به ما مسائل بیش از حد بسیاری از.

1. پست های خالی در هنگام ارائه دهنده ترجمه در دسترس نیست (تنظیم به متن اصلی را نشان می دهد)
    2. ارسال به زبان های دیگر علاوه بر این پیش فرض که ارائه دهنده ترجمه در دسترس نیست (تنظیمات نمایش متن اصلی) این سردرگمی ایجاد می شود به عنوان اعضای انگلیسی می تواند ارسال را درک نمی کنند و آنها را به چشم پوشی از.
    3. انجمن کاهش حق را هنگامی که ارائه دهنده ترجمه در دسترس نبود، از اعضای انجمن شکایت کرده است که آن را در این سرعت کم بود قابل قبول نیست.

بازنشسته ؛)

همانطور که گفتم من می توانم این موضوع را دوباره تکرار نیست بنابراین اگر شما علم و تکنولوژی سیاسی نصب و بنابراین شما نمی توانید این خطا در "عمل" به من نشان می دهد آن است که غیر ممکن است برای من برای بررسی آنچه رفت را اشتباه.
    لطفا به من اجازه می دهد تا آن را در FTP خود را چک کنید.
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 14-04-12 در 16:34.

بازنشسته ؛)

هیچ پاسخ بنابراین من نیاز به بستن در این موضوع. اگر شما سوالات بیشتری در مورد این موضوع من به آن راه دیگر لطفا یکی از جدید باز شود.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •