مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : API گوگل در چه هزینه

عضو جدید

Default API گوگل در چه هزینه

من فقط نصب این محصول و ببینید که گوگل یک سرویس پرداخت. من هم از دیدن این همان چیزی است که آنها را به عنوان هزینه نقل قول.

هزینه های استفاده شده:

ترجمه:
    20 دلار در هر 1 کاراکتر M از متن، که در آن اتهام نسبت به تعدادی از شخصیت های در واقع ارائه تنظیم.
    تشخیص زبان:
    20 دلار در هر 1 کاراکتر M از متن، که در آن اتهام نسبت به تعدادی از شخصیت های در واقع ارائه تنظیم.
    این چیزی است که من هیچ ایده چه چیزی ممکن است در هر ماه اجرا شود بنابراین اگر هر کسی می تواند به من یک ایده را به عنوان به آنچه که در حال پرداخت در هر ماه، این امر می تواند قدردانی می دهد. من می دانم که این نیز خواهد بود وابسته به ترافیک به سایت شما خواهد بود و از یک سایت به سایت های مختلف متفاوت است، اما من واقعا نیاز به برخی از نوع معیار برای این در صورت امکان شاید شما نیز خواهد بود که چه نوع از ترافیک وب سایت خود را داشته باشد یا فقط یک لینک به سایت شما ارسال خواهد شد و من را امتحان کنید و مقایسه آن به انجمن من نشان می دهد

عضو جدید

من هنوز در تلاش برای پیدا کردن بعضی از پاسخ در این یکی

عضو جدید

در این مورد نگران نباشید که من از این وزارت دفاع از سایت من حذف

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

به نظر می رسد که کاربران ما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن در مورد هزینه ترجمه خود را. همانطور که شما در اولین پست گوگل نوشت: به وضوح توصیف هزینه. همچنین مایکروسافت به شما می دهد ترجمه های آزاد (با محدودیت های ماهیانه بلکه آزاد) است و ما فقط در مورد انتشار نسخه جدید است که برای ترجمه کتابچه راهنمای کاربر اجازه می دهد

عضو جدید

بله آنها انجام دهید، اما آن را نمی دهد ما هر ایده چه این ممکن است در پایان یک ماه آمده

بازنشسته ؛)

اگر شما از حد توان خود، ترجمه API ترجمه بیش از حد به نقل نمی کنند. این آثار آن است که در حال حاضر در ترجمه API مایکروسافت رایگان اگر شما با استفاده از شخصیت های alle 2M API متوقف می شود ترجمه

Text automatically translated from: German to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ،
    انجمن دارای حدود 175.000 ارسال و 25،000 نفر، در زبان انگلیسی و فرانسه ترجمه. روز اول مصرف حدود 1.5 میلیون نفر یا حدود 20 $. اگر علاقه وجود دارد، من در اینجا می توانید ادامه دهید تا بعد.
    Original text

بازنشسته ؛)

سلام
    لطفا نه که vBET است caching داده ها ، بنابراین پس از چند روز مقدار خود را از درخواست ترجمه schould سقوط. همچنین مایکروسافت رایگان توسط azure اجازه می دهد تا شما را به ترجمه کاراکتر 2m به صورت رایگان

Text automatically translated from: German to: Persian
    Translated text
    من می دانم. من شکایت این نقطه نیست.
    Original text

API ترجمه: ترجمه
    تعداد کاراکتر
    سهمیه روزانه: 2M
    28 روز کل بازدید ها: 21.03M
    ترجمه API شخصیت 19.82 M 396.30 USD
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 07-05-12 در 21:57.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •