Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: Google API με τι κόστος

Default Google API με τι κόστος

Θα έχουν μόλις εγκατασταθεί αυτό το προϊόν και δείτε ότι το Google είναι μια Αμειβόμενος υπηρεσία. Βλέπω, επίσης, αυτό είναι ό, τι τους αναφέρω ως το κόστος.

Τέλη χρήσης:

Μετάφραση:
    20 € ανά 1 M χαρακτήρες κειμένου, όπου οι επιβαρύνσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των χαρακτήρων που παρέχονται στην πράξη.
    Εντοπισμός γλώσσας:
    20 € ανά 1 M χαρακτήρες κειμένου, όπου οι επιβαρύνσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των χαρακτήρων που παρέχονται στην πράξη.
    Το πράγμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι αυτό μπορούν να εκτελούν σε ανά μήνα, έτσι ώστε εάν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια ιδέα για το τι πληρώνουν ανά μήνα αυτό θα εκτιμούσαν. Γνωρίζω ότι αυτό θα ήταν επίσης εξαρτώνται από την κυκλοφορία στην τοποθεσία σας και θα ποικίλλουν από τοποθεσία σε τοποθεσία αλλά πραγματικά χρειάζεται κάποιο είδος ένα σημείο αναφοράς για το σκοπό αυτό Αν είναι δυνατόν ίσως σας σημαίνει επίσης τι τύπο κίνησης τοποθεσίας σας έχει ή να καταχωρήσετε μόνο μια σύνδεση στην τοποθεσία σας και θα προσπαθήσουμε και συγκρίνετέ το με μου φόρουμ

Ακόμα προσπαθώ να βρείτε κάποια απάντηση σε αυτό το θέμα

Για να μην ανησυχείτε για αυτό, όπως έχουν Κατάργησα αυτό το mod από τοποθεσία μου

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Φαίνεται ότι οι χρήστες μας δεν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες για τους έξοδα μετάφρασης. Όπως το γράψατε στην πρώτη καταχώρηση Google περιγράφει σαφώς το κόστος. Επίσης Microsoft σάς παρέχει δωρεάν μετάφραση (με μηνιαία όρια αλλά δωρεάν) και είμαστε μόνο για να απελευθερώσουν νέα έκδοση, η οποία θα επιτρέψει την μη αυτόματη μετάφραση

Ναι το κάνουν, αλλά αυτό δεν μας δώσει κάποια ιδέα τι αυτό να έρθουν στο τέλος ενός μήνα

Συνταξιούχος?)

Εάν ορίσετε σας όρια, μετάφραση API δεν θα κάθε over-quoted μεταφράσεις. Λειτουργεί όπως είναι τώρα σε δωρεάν Microsoft μετάφραση API εάν χρησιμοποιείτε χαρακτήρες 2 M alle API σταματά μόλις μετάφραση

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Γεια σας,
    μου φόρουμ έχει περίπου 175,000 θέσεις και 25.000 νήματα, μεταφράζω στα αγγλικά και γαλλικά. Την πρώτη ημέρα δαπανήθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύριο, σχεδόν 20 €. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον σας να συνεχίσετε αργότερα ότι εδώ Ναι.
    Original text

Συνταξιούχος?)

Γεια

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Ξέρω. Καταγγέλλοντες αλλά δεν σε όλα.
    Original text

Translate API: Translation
    Πλήθος χαρακτήρων
    Καθημερινή ποσόστωσης: 2 M
    συνολικά 28 ημερών: 21.03 m
    Translate APICharacters19.82 M396.30 USD
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 07-05-12 στο 21:57.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί