Θα έχουν μόλις εγκατασταθεί αυτό το προϊόν και δείτε ότι το Google είναι μια Αμειβόμενος υπηρεσία. Βλέπω, επίσης, αυτό είναι ό, τι τους αναφέρω ως το κόστος.
Το πράγμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι αυτό μπορούν να εκτελούν σε ανά μήνα, έτσι ώστε εάν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια ιδέα για το τι πληρώνουν ανά μήνα αυτό θα εκτιμούσαν. Γνωρίζω ότι αυτό θα ήταν επίσης εξαρτώνται από την κυκλοφορία στην τοποθεσία σας και θα ποικίλλουν από τοποθεσία σε τοποθεσία αλλά πραγματικά χρειάζεται κάποιο είδος ένα σημείο αναφοράς για το σκοπό αυτό Αν είναι δυνατόν ίσως σας σημαίνει επίσης τι τύπο κίνησης τοποθεσίας σας έχει ή να καταχωρήσετε μόνο μια σύνδεση στην τοποθεσία σας και θα προσπαθήσουμε και συγκρίνετέ το με μου φόρουμΤέλη χρήσης:
Μετάφραση:
20 € ανά 1 M χαρακτήρες κειμένου, όπου οι επιβαρύνσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των χαρακτήρων που παρέχονται στην πράξη.
Εντοπισμός γλώσσας:
20 € ανά 1 M χαρακτήρες κειμένου, όπου οι επιβαρύνσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό των χαρακτήρων που παρέχονται στην πράξη.