Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: VBET V4.4.6 creează grupurile de utilizatori?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default VBET V4.4.6 creează grupurile de utilizatori?

I 'm running vBulletin 3.8.6 folosind o piele personalizat. Programele de completare doar care sunt vii sunt:

AME - Embeder Media automată
    Notificarea Thread
    Post vă mulţumesc Hack
    vBulletin Blog
    şi propriile noastre Webkey autentificare add-in

Cu atenţie, am urmat instrucţiunile de instalare pentru V4.4.6 şi a făcut-o până la punctul în cazul în care am nevoie să-l configuraţi. Sistemul folosit pentru a avea VBET pe el cu succes, dar am avut de a elimina după întâmpină această problemă multiple de grup. După instalare, utilizatorii au început să plâng de faptul că sistemul a fost în jos,... mesajul de eroare (ne pare rău, nu am o) a subliniat VBET, aşa că am dezactivat VBET figuring I ar terminaţi paşii de configurare şi re-enable it.

La acest punct, am observat că suplimentare grupurile de utilizatori au fost create pe sistemul meu, una pentru fiecare limbă. Wha?

I trebuie să fie lipsesc ceva. Ultima dată când am încercat actualizarea VBET, am fugit în aceeaşi problemă multiple de grup. S-a mai multe luni deoarece VBET worked on meu sistem. Ar trebui să am contract cu tine pentru a instala it, sau sunt lipseşte ceva?

Am şters-o la sistemul meu; totul se execută din nou bine (deşi fără VBET).

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

La acest punct, am observat că grupurile suplimentare au fost create pe sistemul meu, una pentru fiecare limbă. Wha?
    În cazul în care acestea nu sunt în matrice separate în dumneavoastră sql, şi dacă este doar unul pentru orice limbă este ok. vBET creează o pentru a grupului utilizatori în aceeași limbă implicit. De asemenea, dacă aveţi orice probleme în timpul al tău traducere voi fi fericit pentru a vă ajuta şi de a răspunde la fiecare întrebare

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de r.dziadusz View Post
    În cazul în care acestea nu sunt în matrice separate în dumneavoastră sql, şi dacă este doar unul pentru orice limbă este ok. vBET creează o pentru a grupului utilizatori în aceeași limbă implicit. De asemenea, dacă aveţi orice probleme în timpul al tău traducere voi fi fericit pentru a vă ajuta şi de a răspunde la fiecare întrebare
    Un grup este creat pentru fiecare limbă (este-aceasta ceva nou? Adăugarea 50 usergroups nu este cool); Nu am nici o idee ce un separate array în sql este; îmi pare rău! Când am instalat primul VBET peste un an în urmă, acest lucru nu sa întâmplat. VBET doar instalat şi worked perfectly. Acum I sînt having un diavol de un timp Noţiuni de bază înapoi pe sistemul:-).

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

în dvs. admincp - > usegroup arata astfel:
    Limba implicită: Albaneză
    ?
    Cum am spus acum vBET creează separă grupuri de utilizatori. Dacă munca ta forum mai lent acesta ar putea fi coused de alte lucruri, de asemenea, vă rugăm să citiţi acest post:
    clic

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

în dvs. admincp - > usegroup arata astfel:?
    Cum am spus acum vBET creează separă grupuri de utilizatori. Dacă munca ta forum mai lent acesta ar putea fi coused de alte lucruri, de asemenea, vă rugăm să citiţi acest post:
    clic
    Deci, dacă forumul meu acceptă limbile 50, I poate aştepta pentru a vedea * 50 * suplimentare grupurile create?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Da, puteţi să, dar au fost create pentru a face produsul nostru de lucru mai repede.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Da, puteţi să, dar au fost create pentru a face produsul nostru de lucru mai repede.
    Deci, aţi creat 50 + usergroups pe forumul meu a alerga mai repede VBET?!? dar am poate ştergeţi-le, şi a vedea VBET rula un pic mai lent?!? ... şi ei vor lua doar recreat în timpul upgrade-ul următor?!?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Da se recreateed în fiecare actualizare.
    De asemenea, puteţi încerca remove tot de pe ei, dar ai nevoie pentru a dezactiva acest plug-in: userdata_presave şi dacă doriţi să dezinstalaţi vBET nedd suplimentare va schimba în:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

găsi linie:

funcţia vbet_removeDefaultLanguageGroups() {}
    şi de a elimina toate conţinut de această funcţie

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •