مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : فعال تصدی باید به این سرور تالار مرتبط نیست!

کاربر ارشد

Default فعال تصدی باید به این سرور تالار مرتبط نیست!

سلام، بیش از 24 ساعت گذشته useage ذخیره سازی من از کنترل خارج حد رواج پیدا کرده و آن را به یک چیز!، ورود به سیستم خطا با این پر بود
    پی اچ پی اخطار: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </>]: افست در رشته در / صفحه اصلی موجود نیست / thecodec / public_html / ایجاد گفتمان ضیافت / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 398
    من بسياری از هزاران نفر از آنان (25 گیگابایت در همه!) و به نظر مى رسد كه اين همه به دليل اينكه قادر به تماس با سرور vbet!

اين هم اشاره شد كه، هنگام خريد که سرور ما نياز دارد تا قادر به تماس با شما در همه زمان!، سرور شما پایین بود و به اين ترتيب بود كه نرم افزار (modificatio) که من از شما خريده است، در آنجا يك نياز واقعي به داشته باشد vbet مدام در تماس با سرور شما؟

بازنشسته ؛)

من سعی خواهد کرد که برای بررسی در فروم تست من. همچنین می تواند به شما لطفا من گام به گام آنچه شما می خواهم قبل از خطا به نظر می رسد؟

کاربر ارشد

ساده، همان اشتباهات را در خطا من ظاهر شد ورود ALL زمان سایت خود را پایین دیروز، زمانی که سایت خود را به عقب تا اشتباهات آمد متوقف یا آهسته، من در حال حاضر تنها هزاران نفر از آنها امروز (17MB)
    Quote نوشته اصلی توسط thecodecage.com error log
    [03 بهمن 2012 13:20:48] PHP هشدار: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </>]: افست در رشته در / صفحه اصلی موجود نیست / thecodec / public_html هاست / گفتمان ضیافت / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 398
    ، فروم عامل به طور معمول هیچ موضوع و یا اشتباهات به جز کسانی که به پر کردن گزارش خطا من.

بنابراین هیچ گام برای رسیدن به آن را از نو خلق کردن!

بازنشسته ؛)

فعال تصدی انجام اتصال با سرور ما را به ترجمه و غیره نیاز ندارد. بنابراین غیرممکن است که سقوط شدید ما بر انجمن شما تاثیر بگذارد. انچه ممکن است این است که سرور فعال تصدی ما و سرور شما از همان مسئله رنج می برند. سرور ما برای بیش از یک روز خاموش بود، شما به شما بسیاری از خطاهای سیاهههای مربوط داد. در حال حاضر دشوار است که حدس بزنیم چه چیزی باعث ان شده است و مهمتر از همه، پیش بینی ان - ما نمی دانیم که چه خطای سرور ارائه دهندگان داخلی ممکن است ظاهر شود

آیا این سیاهه هنوز هم وجود دارد؟ اگر بله من می توانم برخی از سیاهههای مربوط و چک چه می گذرد را تنظیم کنید.

کاربر ارشد

شما ريشه فوروم دسترسی، راه هاي خروجي وبلاگ نويس (من هر روز آن روشن است!) و در حال حاضر داراى بيش از 2 گیگابایت از فرم های درخواست از همه vbet، شما می توانید فایل را حذف کنید، دیگر ایجاد خالی نگه دارد و بعد از معاینه را برای اشتباهات به عنوان 2گیگابایت در سرور باز نخواهد شد و شما باید مشکل باز شدن آن در کامپیوتر خود تصحیح کنید.

ویرایش: من باید بگویم که سرور من است در ماه بوده است (حدود 500 خطا وجود دارد، اما آنها زودگذر بود و من آنها را ناشی از هنگام تغییر یکی از پلاگین های خود من).

ورود به سیستم خطا است که در / public_html / ایجاد گفتمان ضیافت / error_log
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 05-02-12 در 20:14.

بازنشسته ؛)

در حال حاضر من این هشدار به منظور سقوط \\ سطل زباله انجمن خود را مخفی کنید. در حال حاضر من دارم به همین دلیل به نظر می رسد. همچنین من می توانم این خطا از نو خلق کردن
    من این خط تغییر کرده ام
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    به این خط:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

کاربر ارشد

سلام، هر بیشتر با این موضوع و یا چرا از آن گزارش مشکل؟

بازنشسته ؛)

به احتمال زیاد، هنگامی که در یکی از ارائه دهندگان برخی از خطای داخلی (این یکی که سقوط سرور ما) ایجاد برخی از outup ترجمه عجیب و غریب که حلقه بی پایان آغاز شده است - که توضیح دهید که چرا در را بر روی سرور خود تاثیر می گذارد نه - همانطور که شما گفته انجمن کار خوب است. من دوباره فهرست فایل خطای خود را از این هشدار است - و یا شما فقط آن را errased؟

کاربر ارشد

ورود به سیستم خطا ویرایش کنید در همه، حتی اشتباهات که من ایجاد من سمت چپ وجود دارد، به طوری که شما فکر می کنم این اشکال ثابت است و یا آن را تنها با تغییر فایل شما ساخته شده است پنهان شده؟

و بله فروم عملکرد خوب، من برای ترجمه گوگل بیش از حد پرداخت نمی کند فقط 100،000 کاراکتر در هر روز تا بسیاری از ترجمه های در انتظار ترجمه است.

بازنشسته ؛)

من فکر می کنم خطا ثابت است، otherways ورود به سیستم خطا باید هشدارهای دیگر از حلقه همان است، اگر چیزی به نظر می رسد دوباره با ما تماس بگیرید

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •