مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 19

موضوع : چیزی کار می کند.

کاربر ارشد

Question چیزی کار می کند.

بچه ها من واقعا نیاز به کمک. در حال حاضر vs2 گوگل، کلید API پرداخت، با این حال دوباره پس از مثل هیچ کدام 1 دقیقه خدمات ترجمه در دسترس هستند. اجرای تست گوگل به من می دهد:

شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
    آزمون نتیجه: {"خطا": {"خطاهای": [{"دامنه": "usageLimits ها"، "خرد": "dailyLimitExceeded"، "پیام": "محدود روزانه بیش از"}]، "کد": 403 " پیام ":" محدود روزانه بیش از "}}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 118،327148438

به عبارت دیگر، حتی با پرداخت API علم و تکنولوژی سیاسی گوگل هیچ کاری نمی کند برای من دیگر. چگونه می توانم این کار دوباره؟

با تشکر.

کاربر ارشد

YOURPROJECTNUMBER:: سهمیه برج ثور چه محدودیت های شما را در پروژه https://code.google.com/apis/console/؟pli=1 # مجموعه؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    YOURPROJECTNUMBER:: سهمیه برج ثور چه محدودیت های شما را در پروژه https://code.google.com/apis/console/؟pli=1 # مجموعه؟
    من مطمئن هستم، من باید چک کنید، چه چیزی شما را نشان می دهد وجود دارد قرار داده و من؟ با تشکر برای کمک!

کاربر ارشد

خوب آن را در 2 000 000 کاراکتر در روز تعیین شده بود، من در حال حاضر آن را مطرح روز به 4 000 000. این آزمایش گوگل در حال حاضر:

شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
    نتیجه تست: {"داده ها": {"ترجمه ها": [{"translatedText": "سلام"، "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 75،1730957031

هنوز در کنترل علم و تکنولوژی سیاسی دسترس پانل گوگل فقط در هیچ باقی می ماند.

کاربر ارشد

آیا شما سعی دستی در حال اجرا cron را (کار برنامه ریزی شده) که برای به روز رسانی، در تجربه من در اطراف شخصیت 1M در ساعت!

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    آیا شما سعی دستی در حال اجرا cron را (کار برنامه ریزی شده) که برای به روز رسانی، در تجربه من در اطراف شخصیت 1M در ساعت!
    همسر متاسفم، شما به من دست داده، که cron را برای چه؟

کاربر ارشد

در Admincp> وظایف برنامه ریزی شده، انگار یک کار cron را (برنامه ریزی وظیفه) برای تست ارائه دهندگان، آزمون خود را که به شما ارائه شده نشان داد که گوگل پس از بالا بردن حد در دسترس بود، اما منعکس نمی کند فورا در admincp به دلیل کار CRON اجرا به آن را به روز رسانی

بازنشسته ؛)

سلام
    همانطور که من می بینم هیچ خطایی وجود نداشته است. علم و تکنولوژی سیاسی، به طور خودکار چک بر در دسترس بودن خود را در هر 10 دقیقه است. اگر شما می خواهید، شما می توانید آن را به صورت دستی اجرا
    پس از دریافت فایل -> وظایف برنامه ریزی شده -> فعال تصدی مترجم (ارائه دهندگان در دسترس) -> اجرا

اما همچنین وقتی که شما چک محدوده در حال حاضر می تواند رسیده می شود. گوگل API V2 تست هر گونه خطا را نشان می دهد.

کاربر ارشد

آره، من دریافت کنید که، اما چرا آن را نشان می دهد که گوگل در دسترس نیست اگر آن را در واقع در دسترس است؟

کاربر ارشد

این است که واقعا نا امید است. حتی زمانی که از حد رسیده نشده است، در دسترس بودن گوگل نگه می دارد و خاموش است. و در آن زمان به ترجمه نیست. آیا من می توانم دریافت برخی حمایت ها در اینجا!

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •