Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 19

Тема: Нічого не працює.

Question Нічого не працює.

Хлопці, я дійсно потрібна допомога тут. Я зараз отримав Google vs2, заплатив ключ API, але знову, після 1 хвилину, як ніхто з Перекладач послуги доступні. Запуском тесту google дає мені це:

Починаючи Переклад тест для Google API v2
    Результат тесту: {"помилка": {"помилки": [{"домен": "usageLimits", "причини": "dailyLimitExceeded", "повідомлення": "Щоденний ліміт перевищено"}], "код": 403, "повідомлення": "Щоденний ліміт перевищено"}}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 118.327148438

Іншими словами, навіть з платних Google API vbet робить нічого для мене більше. Як я можу отримати цю роботу знову?

Дякуємо.

Телець те, що обмежує вас в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Телець те, що обмежує вас в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Я не впевнений, я буду мати, щоб перевірити, що ви пропонуєте, я поклав там? Дякуємо за допомогу!

Ну, це був встановлений на 2 000 000 символів в день, я зараз підняли його до 4 000 000 на день. Тепер це мій google тест:

Починаючи Переклад тест для Google API v2
    Результат тесту: {"дані": {"перекладів": [{"translatedText": "Привіт", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 75.1730957031

Ще в vbet керування панелі google наявність просто залишається на ні.

Ви пробували вручну cron (заплановане завдання) для оновлення що?, з мого досвіду, я використовую близько 1 М символів за годину!

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Ви пробували вручну cron (заплановане завдання) для оновлення що?, з мого досвіду, я використовую близько 1 М символів за годину!
    Мати Вибачте, ви втратили мене, який cron за що?

у Admincp > запланованого завдання theres хрон роботу (заплановане завдання) для перевірки провайдерів, випробування, надані показав, що google була доступна після він підвищить межа, але не відображає відразу в admincp, тому що робота CRON не запускати для оновлення

Пенсіонер;)

Привіт
    Як я бачу, що існує помилки немає. vBET автоматично перевіряє вашу доступність кожні 10 хвилин. Якщо потрібно, можна запустити його вручну
    Admincp - > запланованих завдань - > б. підприємство Перекладач (наявність провайдерів) - > виконати

Але також, коли ви перевірити межі вже може бути досягнуто. Google API v2 випробування робити не показує будь-які помилки.

Так, я отримую, що, але чому б це показати що Google недоступна якщо насправді це є?

Це дійсно є отримати розчаровані. Навіть тоді, коли не була досягнута межа, наявність google продовжує йти і вимикати. І в часи не переклад. Будь ласка отримати деяку підтримку тут!

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •