مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : هنوز ترجمه خالی

کاربر ارشد

Default هنوز ترجمه خالی

سلام من فکر کردم از آخرين انتشار vbet قرار بود در محل را ترك كند اگر يك متن اصلي ترجمه نمي شود؟ من هنوز خالی شدن ترجمه معرفی

بازنشسته ؛)

سلام
    جدیدترین علم و تکنولوژی سیاسی در راه نه برای نشان دادن صفحه ترجمه خالی ساخته شده است.
    در لینک کرده اید به من می بینم متن ترجمه نشده - خالی نیست، و اگر من آن را به آلمان ترجمه آن به نظر می رسد به کار
    همچنین علم و تکنولوژی سیاسی متن اصلی را نشان می دهد تنها در صورتی که ارائه دهنده ترجمه خطا در حد بازگشت، اما اگر شما خطاهای دیگر یعنی کلید بد شما صفحات ترجمه خالی.
    لطفا در صورتی که این اتفاق می افتد تست اجرا برای ارائه دهندگان و من نتایج نشان می دهد

کاربر ارشد

ترجمه وجود دارد اگر من روی فلش کلیک کنید برای نشان دادن متن اصلی اما فقط در جعبه خالی است، من آخرین علم و تکنولوژی سیاسی نصب شده.

EDIT : در حال حاضر آن را ترجمه اما من تا به حال تعداد کمی از این، به خصوص اگر پوستر زبان پست خود را به عنوان زبان انگلیسی نیست انتخاب کرده است اما بعد از آن ارسال شده در انگلیسی جعبه خالی باقی می ماند اما کرکره برای متن اصلی را نشان می دهد متن در englsh را.

کاربر ارشد

من تحت این تصور بود که در صورتی که محدوده مورد اصابت قرار گرفتند که پس از متن اصلی را نشان می دهد، بنابراین من هرگز نباید یک جعبه خالی من همیشه باید از زبان اصلی را ببینید؟

بازنشسته ؛)

بله، اگر محدودیت می رسید شما باید هرگز چیزی خالی، فقط متن ترجمه نشده را ببینید.
    آیا می توانید لطفا:
    من آدرس دقیق که در آن خطا به نظر می رسد نشان می دهد
    اجرا تست برای دیدن در صورتی که rquest به API ترجمه خوب است
    اگر همه چیز خوب به نظر می رسد، لطفا تنظیمات خود را
    همچنین اگر این کمکی نمی کند، لطفا سعی کنید به reupload تمام فایل های علم و تکنولوژی سیاسی - نصب مجدد محصول فقط reupload تمام فایل ها -> اگر علاوه بر این هر گونه تغییر در فایل های خود را وجود دارد شما باید دوباره آن را انجام دهد

اگر این مفید نخواهد بود من باید آن را در محل تیک بزنید

کاربر ارشد

زمانی که من بعد یکی از من شما را به آدرس اشاره، من به هیچ گونه تنظیمات دیگر از کش مهمان (کوتاه زمان به عنوان آنها شد که هر یک ظاهر طراحی CSS برای برخی از این دلیل نیست که زمان کش است تغییر نکرده است طولانی)، من هر فایل دیگری از کسانی که دستور در را installion صفحهی راهنمای ترجمهها تغییر نکرده است.

من 3 کلید API، گوگل V1، V2 گوگل و مایکروسافت، اما واقعا، اگر از API کار نمی کند آن را باید عمل کند که در صورت عدم ترجمه وجود داشته است و ترک متن اصلی در محل، بنابراین API نمی شود موضوع است.

بازنشسته ؛)

من 3 کلید API، گوگل V1، V2 گوگل و مایکروسافت، اما واقعا، اگر از API کار نمی کند آن را باید عمل کند که در صورت عدم ترجمه وجود داشته است و ترک متن اصلی در محل، بنابراین API نمی شود موضوع است.
    نه دقیقا تنها اگر شما رسیدن به محدودیت های خود را، فعال تصدی متن ترجمه نشده را ترک خواهد کرد، در هر مورد دیگر یعنی کلید معتبر نیست، برخی از درخواست خطا پی اچ پی - متن ممکن است خالی باشد. به همین دلیل است که من از شما خواستم ازمایشات را انجام دهید - برای دیدن اینکه ایا همه چیز "در داخل" خوب است
    در حال حاضر ما باید صبر کنید تا شما را به من آدرس نشان می دهد - بدون این غیر ممکن است برای من حدس می زنم آنچه اتفاق افتاده است
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 02-12-11 در 12:17.

کاربر ارشد

من نصب شده و هنوز هم از آخرين vbet گرفتن جان http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 محدودیت API رسیده است، اما عنوان خالی و ...

لطفا برای دیدن عکس اینجا را کلیک کنید!
    عکس با نگهبان 187KB است و می توانید آنها را در اینجا ارسال کنید به طوری که آنها را در نصب بر روی سایت خودم هستید:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

بازنشسته ؛)

اگر شما مطمئن هستند که شما آپلود کرده اید تمام فایل های مورد نیاز، محصول علم و تکنولوژی سیاسی upgrated در admincp، و تمام فایل های نسخه های به درستی (هیچ نسخه اضافی مورد نیاز، فقط پس از شروع استفاده از علم و تکنولوژی سیاسی وجود دارد)

تا مطمئن شوید که چگونه به نظر می رسد، من باید آن را در محل chceck، بنابراین می تواند به شما لطفا PM جزئیات دسترسی شما: ftp و admicp

در حال حاضر من می توانم یکی از دلایل possibile قابل تصور است:
    یکی از API ترجمه است که شما با استفاده از شکسته - کلید اشتباه است، چیزی اشتباه دیگری - DON، T آن را می دانم هنوز، و به همین ترتیب، هنگامی که علم و تکنولوژی سیاسی به طور خودکار در آن یک سوئیچ - API شکسته، آیا متن transated شده دریافت نیست، یا "محدودیت رسیده است" اطلاعات، به طوری که می توانید آن را به ترجمه ساختگی تغییر دهید = ترک متن utranslated

همانطور که گفتم: آزمایش اجرا لطفا و من نتایج نشان می دهد آزمون

کاربر ارشد

من به شما pm'd آزمون واقعی و جزئیات دسترسی، من تازه به انجمن های در حال اجرا نیست و قطعا آپلود و رونویسی تمام فایل های و با بازنویسی محصول وارد شده، و به عنوان من اظهار داشت محدودیت رسیده بود اما هنوز متن خالی در اینجا Josemaria

هر گونه تغییرات دیگری که قبلا در فایل انجمنهای تخصصی و آموزشی انجام شد و htaccess تغییر نام دهید.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •