مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : در حال حاضر از بین می رود traductions (آثار نیست)

عضو جدید

Default در حال حاضر از بین می رود traductions (آثار نیست)

سلام!

من شده اند با استفاده از این برنامه فوق العاده به مدت یک سال، اما در حال حاضر Traductions dissapears، آثار نیست ..

آیا می توانید به من کمک کن؟

بازنشسته ؛)

سلام ،
    اگر شما هر گونه plugis اضافی و ترجمه "dissapears" هیچ دلیلی وجود ندارد را نصب کنید، لطفا مطمئن شوید که اگر شما ارائه دهنده خدمات ترجمه خود را با اجرای این آزمون مسدود شده: کلیک کنید
    Alse من می توانید ببینید که شما با استفاده از علم و تکنولوژی سیاسی 4.2.3، لطفا به یاد داشته باشید که رایگان ترجمه API گوگل به آرامی توسط 1ST دسامبر بسته شده، و seting محدودیت های جدید سخت است، لطفا در نظر گرفتن ارتقاء علم و تکنولوژی سیاسی را به آخرین نسخه است که پشتیبانی از گوگل API V2 (پرداخت) و مایکروسافت ترجمه API (آزاد) و یکی دیگر است در حال حاضر تست شده است.
    من می توانید درخواستهای خود را کاهش می دهد: کلیک کنید

عضو جدید

OK Hayk!

این نتایج برای تست گوگل:

شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V1
    نتیجه تست : {"responseData" : تهی ، "responseDetails" : "شرایط مظنون به تخلف خدمات لطفا http://code.google.com/apis/errors." ، "responseStatus" : 403}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 582،390869141

بازنشسته ؛)

بله، به این معنی است که شما توسط گوگل مسدود شده است، شما می توانید آنها را برای شما خار چیدن ایمیل، آن را به عنوان در تست من به شما داد، گفته می شود.
    اما لطفا توجه داشته باشید، که توسط 1ST دسامبر رایگان گوگل ترجمه API V1 بسته شده اند، بنابراین بدون ترجمه ارائه شده توسط آن ساخته خواهد شد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •