Здравейте!
Аз са използвали тази страхотно програма за една година, но сега Traductions dissapears, не работи...
Може ли да ми помогнете?
Здравейте!
Аз са използвали тази страхотно програма за една година, но сега Traductions dissapears, не работи...
Може ли да ми помогнете?
Здравейте,
Ако не инсталирате никакви допълнителни plugis и превод "dissapears", без причина, проверете дали ако сте да се блокират от вашия доставчик на превод, като изпълните този тест: ЩРАКНЕТЕ ВЪРХУ
Alse, мога да видя използвате vBET 4.2.3, моля не забравяйте, че свободно Google превод API бъде затворен до 1 декември и е seting нови стриктни ограничения, моля, помисли за надстройка vBET до най-новата версия, която поддържа също Google API v2 (платена) и Microsoft превод API (безплатно) и друг се изпитва в момента.
Мога да намалите исканията ви превод: ЩРАКНЕТЕ ВЪРХУ
OK Hayk!
Това е резултатите за google тест:
Начална превод тест за Google API v1
Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 582.390869141
Да това означава, че са блокирани от google, можете да ги да разблокирате, имейл, както се казва в теста, аз съм ви даде.
Но Имайте предвид, че до 1 декември безплатен превод на google API v1 ще са приключени, така че няма превод, предоставена от нея ще се