پیام شخصی ارسال
پیام شخصی ارسال
من فقط به همه چیز و خواندن شما در عرض چند دقیقه می دهد.
حل آن
متاسفانه من قادر به تعیین این موضوع است. در اینجا چند چیز آغاز شده و این موضوع در ظروف سرباز یا مسافر در حال حاضر... لطفا برای باز کردن موضوع جدید برای هر مسئله هنوز هم موجود است و کپی برداری از اینجا (فقط کپی ، چسباندن). با عرض پوزش برای مشکل -- رادک خط مشی مدیریت ما نمی دانند -- یک موضوع ، به ازای هر یک موضوع پس از آن تقصیر ما است ، اما هنوز هم ما نیاز به تمیز کردن آن در غیر این صورت آن را دریافت کنید بدترین. حالا من باید تصور مانند هر پست در مورد چیز دیگری است (404 ، پرشین ، حروف یونانی در URL ، اشکال باشد) و من می توانید وضعیت هر موضوع را تعیین نخواهد کرد. واقعا -- من نمی دانم که چه کمک های مورد نیاز شما در حال حاضر...
این موضوع در عنوان خطای 404 و من درک می کنم آن حل شده است. اگر شما هنوز هم 404 موضوع لطفا بنویسید اگر آن حل شده است -- لطفا تأیید کنید. برای مسائل دیگر -- لطفا موضوعات باز (1 موضوع در هر موضوع). سخت افزار جدید در حال حاضر (من تا به حال تصادف لپ تاپ به طوری رادک بود و به تنهایی در فروم روز گذشته) بنابراین من قادر خواهد بود برای کمک به این زمان سریع است. موضوع جدید باز برای هر موضوع ، پس ما قادر به آن را مدیریت و به عقب برویم در صورت نیاز (مثل اکنون) به تاریخ کل موضوع -- آنچه که من خواسته.
من گفت : آن حل شده است. حمایت دیگر به او دسترسی به انجمن تست و حل آن است. r.dziadusz باید مشخص شده آن را حل.
تشکر از دیگران برای تایید -- بزرگ من از آن مارک در حال حاضر است. در مورد مسائل دیگر / آینده -- لطفا تاپیک جدید باز برای هر یک