Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1616

Tema: 404 ver 3.4.1

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Asmeninį pranešimą Siųsti

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tiesiog skaityti visa tai ir suteikti jums paramą per keletą minučių.

jos išspręsti

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atsiprašome, bet aš negalėjo nustatyti, kas yra problema. Čia yra keletas dalykų, pradėjo ir šioje temoje yra netvarka jau ... Prašome atidaryti naują temą kiekvieno vis dar esamą problemą ir nukopijuokite laiškus iš čia (tik kopijuoti, įklijuoti). Atsiprašome už problemų - Radek nežinojo mūsų valdymo politika - vienas klausimas vienam gija, todėl mūsų kaltės, bet vis dar turime išvalyti jį, nes kitaip jis gaus blogiausiu. Dabar turiu įspūdį, pavyzdžiui, kiekvienam įrašui apie ką nors (404, vbadvanced URL, vBSEO klaidą, graikų raidės) ir aš negaliu nustatyti bet kokio klausimo, statusas. Iš tikrųjų - aš nežinau, kokios pagalbos jums reikia dabar ...

Šis pavadinimas giją 404 klaida ir kaip suprantu ji yra išspręsta. Jei vis dar 404 klausimu, prašome rašyti čia, jeigu ji yra išspręsta - prašome patvirtinti. Dėl kitų klausimų - prašome atidaryti kitas temas (1 gija per klausimas). Dabar turiu naują įrangą (turėjau nešiojamojo kompiuterio katastrofos, todėl Radek buvo vienas forume paskutinių dienų), todėl aš galėsiu padėti jums greitą šį kartą. Tiesiog tai, ką aš paklausiau - atveria naujas sriegis kiekvienas klausimas, todėl mes galėsime valdyti ir grįžti, jei reikia (kaip dabar) klausimas istorija.

Aš pasakiau savo išspręsta. kitokią paramą i davė jam susipažinti su bandymų forume ir ją spręsti. r.dziadusz turėtų būti pažymėtas jį išspręsti.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Puikus - ačiū patvirtinimo Aš ženklinimas jį dabar. Atveju kiti / ateities klausimų - prašome atidaryti naują temą, kiekvienai iš jų

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •