مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : مشکل ویرایشگر

کاربر ارشد

Question مشکل ویرایشگر

من تجربه مسئله سردبیر در صفحه من vbcms است. در حال حاضر این تنها برای مدیران اتفاق می افتد. هر گاه مشاهده مقاله ویرایشگر از دست رفته است. در هنگام مشاهده این مقاله به عنوان یک عضو عادی ویرایشگر نشان خوب است. من تعیین کرده اند که این در واقع یک موضوع باشد ، اما متاسفانه به دلیل سیاست باشد در مورد فعال تصدی من می تواند هر گونه حمایت می کنید. بنابراین من امیدوارم که شما قادر خواهید بود به من کمک. با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر این مسئله باشد لطفا بروید به تیم باشد برای حمایت. لطفا بررسی می کند از جمله خود را با نام "سیاست" را خوب است با توجه به مجوز خود را اگر شما می خواهید. اگر این است و آنها حق را به خودداری از حمایت از انجمن ها داشتن هر گونه مدها دیگر (واقعا احمقانه) و سپس انجام آنچه لازم است تا حمایت خود را لطفا. شما به طور موقت می تواند مدها خود را ، غیر فعال کردن نسخه پشتیبان تهیه فایل های بایگانی خود را ویرایش و آپلود یکی از اصلی. سپس آنها را از هیچ بهانه ای برای امتناع از شما حمایت داشته باشد. ما نمی توانیم برای محصولات دیگر و نه دیگر تیم پشتیبانی محصولات... به ویژه هنگامی که آن تیم با استفاده از دروغ در برابر محصول خود ما و شیوه های که من واقعا امیدوارم که قانونی نیست.

ما قادر به حمایت از کد باشد نیست -- ما به سادگی آن را نمی دانم -- آن است که محصول ما نیست.

آیا شما نیاز به هر گونه کمک مربوط به فعال تصدی اینجا؟

کاربر ارشد

شما می توانید این میشل حذف کنید. ببخشید. من موفق به دریافت این ثابت توسط خودم. این هیچ ربطی به با فعال تصدی داشتند.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ برای اطلاعات!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •