Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Editor küsimus.

Senior liige

Question Editor küsimus.

Ma kogen toimetaja küsimus minu vbcms lehel. Nüüd on see ainult juhtub administraatoreid. Kui vaadata artikli toimetaja on puudu. Kui vaatate see artikkel nagu tavaline liige editor näitab trahvi. Olen veendunud, et see on tegelikult vBSEO küsimus, kuid kahjuks tõttu vBSEO poliitika kohta vBET ma ei saa mingit toetust. Nii et ma loodan, et te saaks aidata mind. Aitäh.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui see on vbseo teema minge vbseo meeskonda toetada. Palun kontrollige ei oma sellist nime "Poliitika" OK vastavalt oma litsentsi, kui soovite. Kui see on ja neil on õigus keelduda toetuse foorumeid millel on mis tahes muu Modifikatsioonid (tõesti rumal), siis palume teha seda, mida on vaja, et saada nende toetust. Te saate ajutiselt keelata oma Modifikatsioonid backup Muokkaamasi vbseo failid ja upload esialgse üks. Siis nad ei vabanda keelduda te toetate. Me ei saa vastutada muude toodete ega muude toodete tugirühmad ... Eriti kui need rühmad kasutab kaevata oma toote ja tavasid, mida ma tõesti loodan, ei ole seaduslik.

Me ei ole suutelised toetama vbseo kood - me lihtsalt ei tea seda - see ei ole meie toode.

Kas sa vajad abi, mis on seotud vBET siin?

Senior liige

Võid kustutada selle Michal. Vabandust. Mul õnnestus see kindlaks ise. See oli midagi pistmist vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Suur Täname info!

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •