مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 21

موضوع : ¿چگونه به پیکربندی یک دکمه ویرایشگر برای bbcodes محصول؟

Default ¿چگونه به پیکربندی یک دکمه ویرایشگر برای bbcodes محصول؟

من در یک منطقه دو زبانه است که سهام اسپانیایی و کاتالان به عنوان زبان زندگی می کنند.

اسپانیایی به عنوان زبان پیش فرض انجمن تعیین می کنند ، اما بسیاری از کاربران contextually می توانید از اسپانیائی به کاتالان تغییر بسته که موضوع / انجمن ها بازدید.

بسیاری از کاربران از پست ویرایشگر یک دکمه که فقط وارد کردن یک bbcodes کاتالان محصول در پیام های مورد نظر سود.

[زبان = CA].... [/ لانگ]

من را به دانه ها این دکمه را با دست سعی کردم اما متن تنها در پیام (bbcodes) قرار داده و به عنوان دستور محصول اعدام است.

آیا راه حل ساده برای این؟

آخرین ویرایش توسط forosmb. 16-07-11 در 14:56.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ممکن است راه حل های ساده به این موضوع داشته باشید وجود دارد :
    1. در تشخیص خودکار زبان (گزینه های فعال تصدی در ADMIN CP) را روشن کنید -- وبلاگ های کاربران فقط نوشتن پیام ها و فعال تصدی آن را در زبان BBCode روشن مات به طور خودکار
    2. کاربران مجبور به تنظیم زبان پیش فرض خود را (در گزینه فعال تصدی) -- هنگامی که کاربر تعیین کرده است دیگر زبان پیش فرض خود که زبان انجمن و سپس فعال تصدی به طور خودکار به ویرایشگر گزینه BBCode روشن (نه مثل دکمه ، اما مانند دکمه های رادیویی -- بسته بندی کردن به زبان است یا نه) -- شما می توانید ببینید چگونه کار می کند حتی در فروم ما -- فقط تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از انگلیسی (استفاده از CP کاربری).

لطفا به من بگویید آیا شما کمک بیشتر احتیاج دارید؟

بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل شده است. اگر نمی نوشتن در اینجا

برای پاسخ دادن متشکریم.

هیچ یک از کسانی که راه حل خواستههای خود وفق دهند 100 ٪ به نیازهای من هر چند است.

من نمی خواهم به زور به کاربران برای انتخاب زبان در پروفایل ، به عنوان بسیاری از آنها را تغییر نگارش زبان در میان موضوعات یا موضوع.

علاوه بر این ، گوگل تشخیص خودکار زبان یا متناسب نیست. فقط به پست های برچسب گذاشته شده توسط [زبان] و با بسیاری از کاربران بدون مشخصات به زبان اختصاص داده ، به این ترتیب است که کارکردی نمی صدق می کند.

من یکی دیگر از مسئله های مربوطه ، که این است که زبان یک بار انتخاب شده است مشخصات می توان آن را واگردانی به "انتخاب" است. من تأکید می کنم کاربران من استفاده از زبان ثابت و یا مشخصات (متن دو زبانه واقعی) را نداشته باشند و پس از آزمایش پیکربندی asignation ثابت که آنها می توانند برگرداندن آنها را ببینید. ما می خواهم ثابت برای آن نیاز دارند.

پیشنهاد من این دکمه زبان برچسب بر روی ویرایشگر انعطاف پذیر تر است و ارائه می دهد functionlity "در تقاضا" به کاربران را از نقطه نظر من است.

شما همچنین باید آگاه باشید که اضافه کردن گروهها ثانویه راه محصول خود را می کند تاثیر می گذارد بسیار معمولا گروه کاربری پیکربندی آلبوم باشد. "0" به طور پیش فرض برای آلبوم اندازه تصویر به معنی اندازه نامحدود و overides هر عبارت آلبوم گروه کاربری از پیش تعیین شده است. این بخشی از مکانیک گروه کاربری اصلی است ، اما این امر می تواند برای ایجاد گروهها زبان جدید را با برخی از ثابت بدون اجازه اندازه آلبوم بی نهایت.

برای حمایت شما متشکرم.

گوگل تشخیص خودکار کار می کند تنها برای پیام که به عنوان برچسب [زبان] (بدون نیاز به چک کردن آن است که اگر در حال حاضر مجموعه وجود دارد). به مجموعه [زبان] برای پیام کاربر به طور خودکار اجرا شده است و آن را برای همه کاربران بدون توجه به آنها زبان پیش فرض خود را تعیین کرده اند یا نه کار می کند. شما اشتباه گرفته چگونه کار می کند. اگر شما فکر می کنید کار می کند اشتباه ندارد انجمن شما -- لطفا موضوع باز کردن تاپیک جدید برای شماره جدید.

لطفا برای باز کردن تاپیک جدید برای مسائل جدید خود را -- به شما این امکان را می دهد که ما به مرض جرب مسائل خود را به طور جداگانه و حفظ سابقه موضوع پاک. ما قادر به مدیریت بسیاری از مسائل ، در یک موضوع نیست. پس باز کردن تاپیک های جدید برای مسئله گروه کاربری و خودکار تشخیص اگر شما فکر می کنید در حال کار اشتباه در فروم خود را لطفا.

لطفا توجه داشته باشید که اضافه کردن دکمه برای زبان BBCode روشن است برخی از مسائل. آیا شما واقعا می خواهید به زور کاربر خود را هر بار کلیک بر روی دکمه و انتخاب یکی از 53 زبان ، پیدا کردن آن برای اولین بار البته در لیست طولانی است. لطفا توجه داشته باشید که راه حل واقعی مسئله شام چنین نیست. و آن را در هدف انجام می شود برای جلوگیری از چنین مسئله است. همچنین از جمله "در تقاضا" قابلیت های هدف در تمام ندارد. چه کسی خواهد شد پیام های خود را در زبان های مختلف نوشتن؟ هر پیام در زبان های مختلف و در هر زمان را انتخاب کنید که در آن این پیام آن است؟... همیشه اگر کسی خواهان آن بهتر است برای استفاده از تشخیص خودکار برای این کاربر نیروی بیش از آن را خود انتخاب کنید.

شما نمی خواهید شما کاربر تنظیم زبان پیش فرض به زور ، اما می خواهند به زور او را به انجام این کار هر بار او می نویسد : پیام؟... همچنین شما لازم نیست به زور کاربر خود را برای تنظیم زبان پیش فرض -- لطفا با استفاده از تشخیص زبان خودکار. این است که برای چنین مواردی طراحی شده و در حال کار OK. شما اشتباه گرفته چگونه کار می کند.

زبان پیش فرض کاربر به استفاده از زبان اصلی به طور پیش فرض نمی باشد. این بدون تاثیر بر هیچ چیز به جز سردبیران است. چرا شما می خواهید آن را جایگزین نشده؟

من دکمه های برای 53 زبان لازم نیست ، فقط برای یک غیر ضمنی.
    و من نمی مجبور کاربر به هر چیزی. در بدترین حالت من می توانم خودم ویرایش و اضافه کردن تگ ها با یک کلیک ساده ، در حال حاضر unaffordable.

من موضوع بر موضوع ترجمه خودکار به عنوان در واقع باز کردن آن کار نمی تایید در انجمن ام.

بنابراین اگر شما می خواهید آن را فقط برای یک زبان و سپس لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی به طور خودکار می افزاید : چیزی شبیه به آن. اگر کاربر به زبان پیش فرض خود را انتخاب و آن های دیگر است که زبان پیش فرض انجمن ، سپس فعال تصدی خواهد شد به هر گزینه ویرایشگر که اجازه می دهد به پیام کاربر به طور خودکار مات در لانگ BBCode روشن اضافه. این دکمه اما دکمه های رادیویی است -- اجازه می دهد (از آن است که به طور پیش فرض) را روشن و یا به نوبه خود آن را خاموش. شما می توانید ببینید که چگونه آن را در فروم ما با تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از انگلیسی کار می کند.

هنگامی که آن استفاده می شود و سپس ویرایشگر داده های اضافی را به سرور می فرستد. پارامتر به نام vbet_postInLanguage و ارزش آن زبان است که باید در زبان BBCode روشن گنجانده شده است. بنابراین اگر شما می خواهید برای تنظیم دکمه را آن گونه که مایلید تغییر دهید و سپس شما می توانید توسط فرم ویرایشگر ارسال این داده ها هنگامی که دکمه قرار است ، یا شما می توانید دکمه را با آن منطق سمت کلاینت (جاوا اسکریپت) که بپیچید / در ویرایشگر زمانی که دکمه تنظیم شده است / ثابت نشده باز کردن را تعریف کنیم. به نظر می رسد به پوزخند زدن به مجموعه ارزش / ثابت نشده برای پنهان vbet_postInLanguage میدان (که شما می توانید با دکمه خود را اضافه کنید).
    این اسکریپت جاوا نیاز نیست در همه اگر دکمه شما خواهد بود زمینه چک باکس (به جای پنهان که مقدار توسط دکمه تنظیم). این به نظر می رسد ساده ترین راه -- فعال تصدی که می شود این مجموعه پارامتر مراقبت در مورد لفاف ارسال در لانگ BBCode روشن در سمت سرور

من به موضوعات جدید خود را به حمایت از دیگر مسائل است. آیا شما نیاز به حمایت های بیشتری را با این یکی؟

برای حمایت شما متشکرم. من می توانم دکمه رادیویی انتخاب زبان در نسخه 3.7.3 من forum.I 'نیست شما سعی کنید معامله it.We برای فعال سازی به هر حال یک وضعیت پیچیده است. دوزبانه کاربران برای دیدن می خواهم هر پست در میان هر دو languages.But به خوبی شناخته شده ما نیاز داریم که در برخی از راه پست کاتالان به ارائه ترجمه به برخی فقط conjuction users.In اسپانیایی زبان با تشخیص اتوماتیک علامت گذاری به عنوان ترجمه شده ، ما می خواهم برای بهره مند گزینه "صفر" پرچم که هر translltion به راه user.That پست هر دو کاتالان و اسپانیایی در نسخه های اصلی ظاهر می شود و خارجی تنها و غیر خوانندگان دو زبانه نیاز به فعال سازی ترجمه forum.I apreciate محصول خود را و من فکر می کنم اجتناب است یک کار بزرگ است. اعتراف میکنم نیازهای ما بسیار عجیب و غریب هستند اما ما می خواهیم به کاربران برای واقعا راحت با تنظیمات زبان سایت.

خوردها خط دست رفته را در هنگام ویرایش پست در این انجمن.

اگر شما می خواهید به 0 پرچم و سپس استفاده کنید لطفا notranslate BBCode روشن آن را در تمام نمی شود ترجمه -- آن را به هر زبانی به این معنی نیست. لطفا در نظر گرفتن آن چیزی است که شما واقعا می خواهید -- اگر شما نیز پشتیبانی زبان دیگر (و نه تنها که 2) و سپس پیام های زیادی خواهد بود نه همه ترجمه.

این مثال از استفاده از BBCode در notranslate است : This will not be translated at all

همچنین ترجمه برای کاربران دوزبانه نیست باید یک مشکل -- پیام اصلی شما شامل.

اگر شما برای پیام های مثال در کاتالان X زبان ترجمه شده (اما برای دیگران ترجمه) شبکه گسترده و سپس شما باید برای :
    1. کسانی که پیام های مشخص شده به عنوان کاتالان
    2. تغییر کد فعال تصدی برای دست زدن به BBCode در اضافه کردن وضعیتی است که متن اصلی را برای این جفت ترجمه بازگشت.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •