مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 21

موضوع : vBGallery مشکلات ادغام.

کاربر ارشد

قبل از اقدام به گزینه دوم ، دریافت می کنم این در حال حاضر :

هشدار: شامل (dirnameVBET_FORUMDIR / فایل index.php) [function.include: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / صفحه اصلی / ویندوز / public_html / ایجاد گالری / vbenterprisetranslator_front_controller.php در خط 35

هشدار: شامل (dirnameVBET_FORUMDIR / فایل index.php) [function.include: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / صفحه اصلی / ویندوز / public_html / ایجاد گالری / vbenterprisetranslator_front_controller.php در خط 35

هشدار: () [function.include] : dirnameVBET_FORUMDIR / فایل index.php 'باز کردن شکست خورده برای گنجاندن (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت /' پی اچ پی) در / صفحه اصلی / ویندوز / public_html / ایجاد گالری / vbenterprisetranslator_front_controller.php در خط 35

کاربر ارشد

OK... BLAH... ببخشید.... اشتباه دوباره. من در حال حاضر جایگزین dirname (__FILE__) به VBET_FORUMDIR ، اما در حال حاضر دریافت می کنم :

هشدار: نیاز (/ شامل / class_bootstrap.php.) [function.require: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در /صفحه اول/windows/public_html/vb.php/bootstrap در خط 30

هشدار: نیاز (/ شامل / class_bootstrap.php.) [function.require: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در /صفحه اول/windows/public_html/vb.php/bootstrap در خط 30

خطای مهلک: نیاز () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '. / شامل / class_bootstrap.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / 'پی اچ پی) در /صفحه اول/windows/public_html/vb.php/bootstrap در خط 30

کاربر ارشد

خوب ، پس من باید یک روز دیگر صبر کنید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من قصد دارم به بررسی آنچه شما وجود دارد در حال حاضر.

کاربر ارشد

خوب ، با تشکر از شما

من دایرکتوری واقعی پی اچ پی توسط getcwd اجرای () بررسی و نتیجه این است : / صفحه اصلی / ویندوز / public_html / ایجاد گالری
    من سعی کردم به استفاده از chdir (VBET_FORUMDIR) ؛ در کنترل کننده جلو ، اما این مسائل دیگر.

من نوشت : شما با استفاده از هم اکنون راه تاییدیه را پشتیبانی نمی. من صرف مقدار زیادی از زمان و پیدا کردن هیچ راه حل. اگر شما می خواهید ما را به کار بیشتر در این مورد لطفا خرید خدمات ادغام. یا فقط استفاده از تنها .htaccess vbseo بجای redirections داخلي.

کاربر ارشد

راه را برای ادغام این با باشد ، بهترین راه ممکن است. و به حال من شما را پشتیبانی نمی کند که راه این است IMHO بیت بی دلیل بگویید.
    از این وزارت دفاع کار می کند 100 ٪ صحیح در صفحه اصلی با باشد. اما چون چیزی است که اشتباه با فعال تصدی برای کار با آن وجود داشته باشد شما از آن پشتیبانی نمی شود؟؟ OK.... با تشکر از میشل.

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی مترجم اصلی. ما تضمین که اصلی ترجمه شده است. ما همچنین بهترین ما به حمایت از مدها دیگر که تولید محتوای خود آن را ، می شکند ، اما معماری اصلی.

این دلیل است که ما کنترل جلو که اجازه می دهد تا به ترجمه صفحات تولید شده توسط مدها که معماری اصلی را می شکند و بدون استفاده از قلاب global_complete. و ما راه عمومی برای پشتیبانی از اکثر پلاگین ها چنین است. هنوز هم ما در حال قادر به تضمین که هر کدام ما را نمی دانند ، و یا حتی هنوز وزارت دفاع است که در شیوه ای بد نوشته شده و معافیت های معماری اصلی با روش ادغام استاندارد کار می کنند موجود نیست -- به ویژه هنگامی که شما در فروم خود را به روش استاندارد (. htaccess تغییر نام دهید) ، به دلیل به دار آویخته شد آن را به ادغام با باشد. بله -- این همان چیزی است که من به شما نوشت : قبل از و این درست است نیز امروز در این لحظه ما مورد را پشتیبانی نمی کند زمانی که وزارت دفاع می شکند معماری اصلی و به قلاب global_complete استفاده نمی کند ، استفاده از دایرکتوری خاص خود را دارد و به جای آن از htaccess تغییر نام دهید استفاده می شود باشد. قوانین تغییر مسیر.

همانطور که من به شما قبل از نوشت : -- من شخصا بر روی آن مشغول به کار بود در فروم خود را ، امید آن است مسئله کوچک ، اما نمی باشد. این مورد بزرگ است ، بنابراین اگر شما می خواهید ما را به آن را برای شما ادغام -- لطفا خرید خدمات یکپارچه سازی. همچنین می توانید از شر از تاییدیه های داخلی باشد و استفاده از htaccess تغییر نام دهید -- چنین در مورد شما در حال حاضر دستورالعمل های آزاد چگونه به ادغام.

و علت آن پشتیبانی نمی شود با اين حال خيلی ساده است - نه يك نياز قبل از آن ... لطفا - ما مى دانيم و شما میدانید که ما مفيد هستند، ما هنوز هم آزاد شامل نمی شود از حمايت صرف از يک نفر روز سرور است كه نه فقط خود پیکربندی vbet ویروسی، موضوع را با كشا که کاملا سازگار با vbulletin و بعلاوه است با تخصیص ها قابل تجزیه نیستند دیگر كشا ... من آنجا بودم که من در طول یک ساعت صرف بدون حتی در حال تلاش برای اتهام، چون امكان آن بود که کرم vbet است. حالا ما مى دانيم كه چنين نيست. نه اين که vbet مسئله - مسئله این است كه شما در اين لحظه پیکربندی ندارند راه حل ادغام كرده، اما شما هنوز هم می توانید به راحتی تلفيق اگر شما خلاص شدن از vbseo redirections داخلي و استفاده از قوانين را تمیز کنم .htaccess. اگر می خواهید ما را به تلفيق آن روی سرور داخلي با vbseo redirection قواعد - پس شما خواستار ادغام خدمات 30 دلار که هزينه خريد و شما میتوانید آن را در اینجا: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

پشتیبانی کاملا رایگان توسط انجمن ما با دادن تذکرات و پاسخ. هنوز هم اگر مشتریان خود می خواهند ما را به انجام کار -- ما نیز برای آنها پیشنهاد -- ادغام / نصب / ارتقاء خدمات

کاربر ارشد

من درک می کنم. من می خواهم هم از شما وقت و تلاش خود را صرف این تشکر کنم. من در حال حاضر غیر فعال vbgallery و آن را به عنوان اثبات می شود بیش از حد بدون هیچ زحمتی با VB 4.1.5 نیز است.

در این لحظه فعال تصدی با اصلی 4.1.5 آزمایش شد ، زیرا در نظر گرفته شده است ناپایدار و حمایت نشده است.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •