مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : آماتور در اینجا

توقیف

Default آماتور در اینجا

سلام ، من علاقه مند به خرید فعال تصدی. من فقط با در phpBB آشنا و در واقع نیست که اصلی هنوز. تنها دلیل من اصلی خرید برای فعال تصدی. چیزی شبیه به این انجمن ها موارد دیگر وجود دارد وجود ندارد؟

علاقه من در فعال تصدی این است چون من می خواهم پست من در زبان انگلیسی به توان به بسیاری از زبان ها ترجمه شده و برای پست ترجمه شده به طور دائم باشند. این درک من از چه چیزی خیلی خوب در مورد فعال تصدی به عنوان مقایسه است. من درست است؟

بزرگترین نگرانی من مسئله که آیا انجمن (تمام زبان ها) خواهد شد نمایهشده توسط گوگل و موتورهای جستجو دیگر است. من به یک متخصص در این همه را خوانده ام که آنچه به نظر می رسد برنامه انجمن خود را به انجام نقض برخی از قوانین گوگل و در نتیجه ممکن است اثرات مضر در طولانی مدت وجود دارد. آیا این است؟

همچنین اگر می خواهید برای خرید فعال تصدی ، آیا شما فکر می کنم زیبا یک مبتدی مثل من که واقعا استفاده نمی اصلی (فقط در phpBB) و برنامه نویسی زیادی نمی دانم قادر خواهند بود به اصلی ساده + فعال تصدی و در حال اجرا؟ سوالات بسیاری در فنی که من باید با آن مقابله -- اگر من باید آنها را حل کند ، من نیز ممکن است از شروع ترک چون من می دانم که من قادر نخواهد بود به انجام این کار می بینم.

همچنین ، آیا من نیاز به دریافت می باشد؟

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این لحظه فعال تصدی در حال کار فقط بر روی صفحه اصلی است.

بله vBET های خود را به زبان های مختلف ترجمه. همچنین بیشتر انجام خواهد داد. شما کاربران قادر به ارسال در هر زبان پشتیبانی شده و شما آن را به عنوان در زبان در واقع انتخاب شده را ببینید. این است که چگونه vBET پشتیبانی از جامعه چند زبانه

گوگل و دیگر موتورهای جستجو صفحات ترجمه شده خود را شاخص چرا که کسانی که با استفاده از URLs های مختلف -- فقط بررسی فروم ما آن است که با استفاده از vBET ما هیچ یک از قوانین گوگل را نمی شکنیم. vBET است 100٪ سازگار با گوگل TOS - ما حتی پاک کننده کش خودکار به نتایج cach بیش از 15 روز به عنوان گوگل نیاز دارد. ما 100٪ خوب برای شرایط سرویس گوگل

نصب vBET آسان و به خوبی در فایل readme شرح داده شده است. همچنین به هیچ مهارت برنامه نویسی نیاز ندارد. فقط فایل ها بر روی سرور آپلود و واردات فایل محصول توسط vBulletin مدیریت کنترل پنل. همچنین برای کسانی که می خواهند ما را به انجام نصب و راه اندازی ما ارائه خدمات نصب و راه اندازی برای $30. اکثر سوالات فنی در انجمن ما در مورد ادغام با وزارت دفاع دیگر که می شکند معماری vBulletin -- آن دسته از mods که مناسب با معماری vBulletin هیچ ادغام با vBET نیاز ندارد

شما vBSEO نیاز ندارد - vBulletin 4.x خود را دوستانه URLs و vBET پشتیبانی از ترجمه از کسانی که

اگر شما هر گونه سؤال بیشتر -- لطفا فقط بخواهید

توقیف

سلام مایکل

پاسخ شما متشکرم. من چند پرسش :

1) "ما حتی جارو کش خودکار به cach نتایج طولانی تر از 15 روز به عنوان گوگل نیاز است."

آیا ترجمه شده صفحات صفحه واقعی؟ من مطمئن هستم که آنچه "حافظه پنهان" به این معنی می کند ، اما تمام این معنی است که پس از 15 روز پست حذف خواهد شد نه؟ یا تمام پست ها به زبان های مختلف وجود داشته باشد برای همیشه لطفا برای و نمایه در گوگل برای همیشه لطفا برای؟

2) وجود داشته اند مواردی از مردم با استفاده از فعال تصدی ناپاک در حال اجرا از گوگل و صفحه خود را unindexed و یا رتبه خود را توسط گوگل در هر راه رنج می برند؟

سلام ،

پاسخ به پرسش های شما :

1) نه به این معنی نیست که حذف خواهد شد. لطفا توجه داشته باشید: محتوای شما امن است. vBET هیچ محتوای واقعی را حذف نمی کند. نتایج ترجمه را می توان در vBET در اشکال مختلف حافظه پنهان -- ما پشتیبانی از حافظه نهان پایگاه داده ، فایل کامل حافظه نهان مهمان ، حافظه نهان. این بدان معنی است که ترجمه هایی که از گوگل مایکروسافت می آید بر روی سرور شما ذخیره می شود. با تشکر که ترجمه بعدی بسیار سریع تر است، چرا که شما در حال حاضر نتایج ترجمه ذخیره شده بر روی سرور خود را - شما مجبور به درخواست سرور خارج و صبر کنید برای نتایج دوباره توسط شبکه آمد. و vBET پشتیبانی نیز پاک کننده خودکار برای این نتایج cached (محتوای واقعی -- این است که توسط کاربران داده شد بدون توجه به اینکه در آن زبان همیشه امن است ) لطفا توجه داشته باشید که پاک کننده نیز به طور کامل با قابلیت تنظیم

۲) پرونده هایی داشتیم، زمانی که کاربرانی که موقتاً توسط گوگل مسدود شده بودند و دیگر نمی توانستند ترجمه کنند. اما هر بار به این دلیل بود که کلید ترجمه گوگل را در پیکربندی vBET تنظیم نمی کردند. همچنین هر بار پس از تنظیم آن و پستی گوگل به عقب آنها مسدود نشده بود و همه چیز خوب رفت. همچنین موردی در مورد صفحات فهرست شده سازمان ملل وجود داشت - اما اگر درست به یاد داشته باشم، با روبات های اشتباه مسئله بود.txt که روبات ها را مسدود می کرد. لطفا توجه داشته باشید که تمام مسائل تاریخ شما می توانید در این انجمن بسیار پیدا کنید -- همه چیز در اینجا است. بنابراین شما می توانید همه موارد بسته و هنوز هم باز از هم اکنون و از قبلی را ببینید. ما افتخار محصول ما و ما افتخار ما می توانیم مشتریان ما کمک کند زمانی که مسائل به نظر می رسد

توقیف

تشکر میشل ،

من از پاسخ شما. من واقعا می خواهید برای خرید و استفاده از آن ، اما من هنوز نیاز به برخی از سوالات پاسخ داده شده و برخی از اطمینان زیرا من صرف بر روی نرم افزار اصلی و همچنین فعال تصدی. اگر آن کار نمی کند برای یکی از دلایل یا دیگر ، خواهید بود آن را هدر دادن 300 دلار برای من!

1) من مطمئن هستم که دقیقا چگونه کش کار می کند. من حق می گویند که هر پست در یک زبان نوشته شده است ، آن را به زبانهای دیگر ترجمه شده و ذخیره شده در cache در سرور من به مدت 15 روز است. پس از آن چه اتفاقی می افتد؟ ترجمه شده است به پاکسازی شده و سپس retranslated دوباره برای 15 روز دیگر؟

در طول تمام این مدت ، نتایج من در تمام زبان ها قابل جستجو توسط گوگل برای همیشه لطفا برای؟ آیا این ایجاد کش و پاک کننده های کش را تحت تاثیر قرار مطالب من که توسط گوگل ایندکس می باشد؟

2) می تواند محدود کردن تعدادی از ترجمه ها فعال تصدی من می خواهم برای ترجمه به من؟ فرض کنید که من بیشتر ترجمه ، بار بر روی سرور؟

3) می تواند طبیعی مشترک میزبانی شده توسط سرور استفاده کنم؟ آیا طبیعی از سرور میزبانی مشترک OK یا فعال تصدی نیاز به منابع (سرور مجازی) اضافی برای این برنامه به تابع؟

برای کمک شما متشکرم!

سلام ،

مشکلی نیست -- فقط اگر شما نیاز دارید بپرسید پاسخ به سوال شما :
    1) هیچ -- پست های ترجمه نشده نوشته شده است. پست ها در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی می آید به صفحه ترجمه شده و سپس به ترجمه و رفتن به کش. و اگر آن را در حافظه نهان است و سپس آن را از کش گرفته شده است. اگر کش برافروخته است. سپس آن را در کش نمی باشد ، بنابراین آن را ترجمه و رفتن دوباره به کش. و غیره

تمام صفحات شما در Google قابل جستجو خواهند بود. و بله آن را محتوای خود را در حال نمایه تاثیر می گذارد -- آن را رشد خواهد کرد ، چرا که پس از نصب vBET گوگل خواهد شد شاخص نیز صفحات ترجمه شده خود را

2 بله) -- آن را به طور کامل با قابلیت تنظیم. برای هر زبان ، شما باید گزینه دیدن آن را پشتیبانی می شود -- شما فقط زبان لغو انتخاب شما نمی خواهید در فروم خود را حمایت و ذخیره تنظیمات (اصلی ADMIN کنترل پنل -- صفحه تنظیمات).

3) هیچ جواب 1 وجود دارد. همه چیز بستگی به حجم انجمن شما است. اگر شما به انجمن بزرگ و سپس شما باید سرور مجازی / سرور اختصاصی داشته باشند ، بدون توجه به شما استفاده از فعال تصدی یا نه. ما بر روی سرور به اشتراک گذاشته شده شروع شد. که در آن ما 4 انجمن بر روی یک حساب (2 واقعی و آزمون 2). بعد از چند ساعت هم زمانی که انجمن ها بزرگ شده بود به حرکت می کند. اگر انجمن خود را از 0then رشد شما می توانید مقداری پول در ابتدا ذخیره کنید و شروع به بر روی سرور به اشتراک گذاشته. هنوز هم هنگامی که آن را رشد خواهد کرد تا شما مجبور به حرکت حتی اگر شما فعال تصدی استفاده نمی کند. سرورهای به اشتراک گذاشته شده برای برنامه هایی که ساخته شده ترافیک بیش از حد نیست. مهم نیست که به آن انجمن و یا هر چیز دیگری است.

اگر شما هر گونه سؤال بیشتر -- لطفا فقط بخواهید

توقیف

تشکر میشل ،

شما نوشت :
    NO -- پست هستند ترجمه نشده است زمانی که نوشته شده پست ها در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی می آید به صفحه ترجمه شده و سپس پست ترجمه و رفتن به کش. "

من مطمئن هستم که من درک می کنم. به عنوان مثال ، می گویند نوشتن یک پست به زبان انگلیسی هستم و هدف قرار دادن فرد امیدوارم در کشور صحبت اسپانیایی به آن را بخوانید. اگر پست برای اولین بار ترجمه نشده است فورا (و یا آنها را برای اولین بار حداقل؟) ، پس چگونه است صحبت های افراد اسپانیایی که من نوشت که اگر آن را تنها در گوگل به زبان انگلیسی؟

به عنوان مثال ، من ممکن است یک پست به زبان انگلیسی بنویسید ، "غذا در این رستوران خوب است". آیا آن را فورا ترجمه و نمایه به عنوان "لا comida ES bueno EN este restaurante"؟ من نمی خواهم او را به جستجو به زبان انگلیسی یا که هدف از آنچه من می خواهم به انجام را شکست. من نمی خواهم او را محدود انگلیسی خود را به استفاده از ، اما فرض کنیم که او می داند هیچ زبان انگلیسی در همه است و جستجو در زبان خود را. این فعال تصدی می کند یا من اشتباه است؟

با تشکر.

و آیا شما برنامه ریزی برای انجام این کار را برای انجمن ها موارد دیگر؟

در گوگل تنها در زبان انگلیسی به جا خواهد بود ، زیرا گوگل خزنده انجمن خود را -- به این معنی گوگل همچنین به لینک های ترجمه می رود. بنابراین ما باید ، تقاضا برای ترجمه و صفحه می شود ترجمه می شود.

این بسیار ساده است -- محتوا خواهد شد ترجمه اولین بار وقتی که فردی به زمان صفحه اولین ترجمه شده است. مهم نیست که آن را به شخص حقیقی یا ربات گوگل باشد. مطلب کش است. و پس از کش منقضی آن را برافروخته و پر بار دیگر وقتی کسی می پرسد برای ترجمه از چیزی است که هنوز کش نشده.

بنابراین زمانی که پست خود را به شما نوشتن به زبان انگلیسی ، و سپس آن را در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی را برای ترجمه بپرسید. گوگل صفحات خود را پس از آن نیز برای ترجمه بپرسید خزیدن ، بنابراین آن را دریافت خواهید محتوا و شاخص های ترجمه شما صفحه ترجمه شده است. بنابراین کسی که زبان انگلیسی را نمی دانم صفحه خود را با جستجو در زبان خود او به همان سرعتی که گوگل صفحه اول صفحه پیدا کنید.

بله قصد داریم به ابزار بیشتر عمومی خواهد بود که قادر به پشتیبانی از ترجمه در محیط های دیگر ساخته شده ، اما هنوز هم برخی از ویژگی های که ما می خواهیم به ادغام قبل از باز کردن خط جدید از محصول است. هیچ گونه مهلت برای این کار را در این لحظه وجود ندارد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •