سلام ، من علاقه مند به خرید فعال تصدی. من فقط با در phpBB آشنا و در واقع نیست که اصلی هنوز. تنها دلیل من اصلی خرید برای فعال تصدی. چیزی شبیه به این انجمن ها موارد دیگر وجود دارد وجود ندارد؟
علاقه من در فعال تصدی این است چون من می خواهم پست من در زبان انگلیسی به توان به بسیاری از زبان ها ترجمه شده و برای پست ترجمه شده به طور دائم باشند. این درک من از چه چیزی خیلی خوب در مورد فعال تصدی به عنوان مقایسه است. من درست است؟
بزرگترین نگرانی من مسئله که آیا انجمن (تمام زبان ها) خواهد شد نمایهشده توسط گوگل و موتورهای جستجو دیگر است. من به یک متخصص در این همه را خوانده ام که آنچه به نظر می رسد برنامه انجمن خود را به انجام نقض برخی از قوانین گوگل و در نتیجه ممکن است اثرات مضر در طولانی مدت وجود دارد. آیا این است؟
همچنین اگر می خواهید برای خرید فعال تصدی ، آیا شما فکر می کنم زیبا یک مبتدی مثل من که واقعا استفاده نمی اصلی (فقط در phpBB) و برنامه نویسی زیادی نمی دانم قادر خواهند بود به اصلی ساده + فعال تصدی و در حال اجرا؟ سوالات بسیاری در فنی که من باید با آن مقابله -- اگر من باید آنها را حل کند ، من نیز ممکن است از شروع ترک چون من می دانم که من قادر نخواهد بود به انجام این کار می بینم.
همچنین ، آیا من نیاز به دریافت می باشد؟
با تشکر.