مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 20

موضوع : Disabaling زبان در. htaccess تغییر نام دهید

کاربر ارشد

Default Disabaling زبان در. htaccess تغییر نام دهید

سلام ، در من htaccess تغییر نام دهید هر دو در داخل پوشه انجمن و خارج از قوانین بازنویسی فعال تصدی که شروع آن به نظر می رسد ، مثل این
    RewriteRule به ^ / (AF | میدان | AR | | BG | CA | zh - CN | در ساعت | CS | DA | NL | EN | همکاران | TL | فی | FR **********.. .
    زبان انجمن من باید از بین بردن "EN" inglsh است بنابراین آن را شبیه به این به نظر می رسد؟
    RewriteRule به ^ / (AF | میدان | AR | می شود | BG | CA | zh - CN | در ساعت | CS | DA | NL | همکاران | TL | فی | FR **********.
    اگر "EN" را حذف کنم و صفحه انجمن و یا صفحه اول انجمن نمایش مشخصات عمومی خارج از انجمن به زبان دیگری می گویند / PT / / EN / پرچم کار برای من به عقب بر گردیم به عنوان مهمان از سایت بازدید فروم در زبان پیش فرض؟

با احترام ،
    شمعون

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

زبان اصلی شما باید باقی بماند. htaccess تغییر نام دهید ، البته پرچم انگلیسی بدون این کد کار در. htaccess تغییر نام دهید.

چرا شما می خواهید به حذف این کد از. htaccess تغییر نام دهید؟

کاربر ارشد

من لزوما خواهید پاک کنید ، من در حال چک کردن مقدار نمایش داده شد که من آن را زمانی که بارهای انجمن من (23) و متوجه شد که در آن با استفاده از جداول زبان I. ....en / کوتاه ********** EN / متوسط.. و غیره زمانی که واقعا آن را باید نمی شود ذخیره هر جدول زبان برای من به عنوان زبان انجمن من به زبان انگلیسی است ، مرورگر من به انگلیسی تنظیم شده و زبان ارسال انجمن من به انگلیسی تنظیم شده باشد ، بنابراین من فکر کردم که شاید من باید کاری اشتباه است.

من در تلاش برای کاهش بار سرور من می باشد و نمایش داده شد.

با احترام ،
    شمعون

شما می توانید از سیستم کش برای بعضی از زبانها (به عنوان مثال انگلیسی) با استفاده از این گزینه غیر فعال کردن :
    admincp -> فعال تصدی کش -> پایگاه داده های کش -> مهمان جزئیات کش

کاربر ارشد

خوب ، به لطف ، من به پیاده سازی این بیش از حد http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html توسط Michal

کاربر ارشد

کمیل ، من EN پایگاه داده در کش و کش مهمان غیر فعال شده و سپس فرار جارو کش (که من هرگز) و همه این اشتباهات؟
    تمیز کردن کش پایگاه داده
    پاکسازی استفاده از جدول برای : EN
    انجام می شود. تمیز : 3 جدول در 1 ثانیه (3 جداول کش در هر زبان)

تمیز کردن فایل های کش خوش آمدید

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

********************... شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39

هشدار : قطع ارتباط ([مسیر] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink] : بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php در خط 39
    پاکسازی فایل ها برای : EN
    انجام می شود. حذف : 199 فایل در 2 ثانیه

تمیز 1 زبان (ها)
    تمیز کردن به پایان رسید
    اینها تمام خطاهای نه ، من می تواند آنها را ارسال کنید در اینجا به عنوان شخصیت محدود آن را اجازه نمی دهد و حتی نمی توانستم آپلود یک فایل متنی ساده به دلیل سیستم فایل پیوست شما کار نمی کند.

خوب ،

لطفا سطح دسترسی خود را در فایل های داخل vbet_guestcache پوشه
    لطفا سطح دسترسی پوشه vbet_guestcache / EN / (باید 777)

در مرحله دوم ، لطفا چک کنید (و در اینجا رب) موضعی vbet_guestcache بر روی سرور خود است. لطفا بررسی کنید که در داخل vbet_guestcache / EN / فایل هنوز وجود دارد یا نه (و بررسی کنید سطح دسترسی فایل های داخل -- باید 777)

کاربر ارشد

همه فایل ها سطح دسترسی 755 در داخل vbet_guestcache شدند ، اما در حال حاضر 777 ، فایل واقع شده است در اینجا / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbet_guestcache و / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbet_guestcache / EN خالی است ، اما آن را به عنوان انجام یک کش تمیز همانطور که در بالا گفته شد.

آیا این اکنون درست؟

EDIT : چک کردن یک فایل vbet_guestcache دیگر () پیدا کنم که همه چیز در داخل آن پوشه سطح دسترسی 644

شما نیاز به سطح دسترسی در 777 ساخته شده به تمام پوشه ها کش و پوشه در داخل (با استفاده از "CHMOD 777 - R vbet_guestcache').

و آن را امتحان دوباره.

دوم -- ما : هیچ فایل یا دایرکتوری، بنابراین من مسیر دایرکتوری خود را چک کنید

کاربر ارشد

تمام پوشه ها و زیر vbet_guestcache در حال حاضر 777 من PM می خواهید جزئیات به شما دسترسی به آن ، بنابراین شما می توانید بررسی کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •