مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : آیا نوار دور از تگ بدون ترجمه برای عنوان ، زبان پیش فرض

عضو جدید

Default آیا نوار دور از تگ بدون ترجمه برای عنوان ، زبان پیش فرض

vbet 4.3.0 به نظر می رسد برخورد با (منهاي فضا البته) برچسب نادرست به عنوان برچسب در فوروم صفحه اول.

اگر من استفاده از تگ بدون ترجمه ، زبانه حاضر در مرورگر به درستی متن ترجمه نشده برای زبان ترجمه شده است. اما برای زبان حرف می زنند انجمن به طور پیش فرض (حداقل زمانی که آن را به زبان انگلیسی است) نشان می دهد که تگ در زبانه. فعال تصدی نتواند به دور نوار چسب است.

فایرفاکس 4.0.1 و اپرا 11.10

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

لطفا -- من نیاز به آدرس به موضوع و یا صفحه ای با این موضوع
    عضو جدید

PM را با آدرس ارسال

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آیا شما با استفاده از تگ notranslate در عنوان موضوع؟ لازم نمی توان استفاده کرد وجود دارد! لطفا توجه داشته باشید که TI شما می خواهم برای حفظ عنوان ترجمه نشده است و سپس شما باید langtitle با استفاده از زبان که نشانی وجود ندارد ، به عنوان مثال langtitle = نه] (بدون فاصله). لطفا توجه داشته باشید که اصلی تگ ها در عنوان پشتیبانی نمی کند در تمام. ما بسیاری از تلاش برای حمایت از برچسب langtitle در عنوان و این تگ تنها در عنوان حمایت شده است. برای قابلیت اطمینان و عملکرد ما حمایت ترجمه عنوان BBCode در همان برای ترجمه نیست -- این کار را با دستورات BBCode langtitle.

لطفا به آن کمک کند. اگر من چیزی را اشتباه گرفته ، و پس از آن ارسال URL به صفحه زمانی که ما می توانیم این مسئله را ببینید لطفا.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 29-05-11 در 15:01.

عضو جدید

نه ، من در مورد عنوان موضوع صحبت نمی کنم. من صحبت کردن در مورد لفاف vboptions.bbtitle با برچسب VBET_SNTA در قسمت قالب FORUMHOME.

هنگامی که به دنبال در یک صفحه ترجمه شده ، همه چیز به درستی به کار گرفته ، به طوری افزونه است که قطعا خواندن برچسب وجود دارد. اما زمانی که من در صفحه انجمن با زبان پیش فرض انجمن نگاه کنید ، آن را به درستی به کار گرفته در همه جا در عنوان تگ HTML ، که در آن نوار نمی دور برچسب زمانی که مورد نیاز است نه یکی از پیچیده شده است.

پس چه من تلاش برای نگه داشتن ترجمه نشده است نام تالار (گزینه های --> نام سایت --> نام انجمن).

من به شما PM ارسال با یک لینک.

OK آن را به من پس از ارسال لینک در PM. دو چیز است :
    1. این بی ضرر است ، دلیل آن است که فقط HTML نظر
    2. البته ما آن را بررسی خواهد کرد نزدیک و صحیح -- پسر من به شما جزئیات بیشتر به من بدهید.

تکثیر و حل راه حل خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

برای تعمیر سریع لطفا.
    1. بازکردن / شامل / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. به جای توسط :
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •