البته این متن در زبان یونانی نوشته شده است در ابتدا من از ارتقا syngekrimeni دیده بود به انجمن من تا به حال هیچ احساس خاص ، ساخت 2chch نصب تمام اعضای انجمن ما هیجان زده شد! ناگهان از هیچ به نظر می رسد آغاز شده و کاربران از کشورهای دیگر هستند و مطمئن باشید که این به علت به روز رسانی! تنها مشکل است (و مطمئنا یک مشکل در انجمن من به خاطر من نصب کرده ام بسیاری از ارتقاء و برنامه ها / پلاگین ها ، اما شاید سرور میزبانی در صفحه) است که سرعت کم و حجم گسترده داده ها در پشتیبان گیری روزانه که به طور خودکار انجمن . به طور طبیعی خاموش و ذخیره 1،2 Gbytes به سیستم پشتیبان گیری روزانه (aferesa و تصاویر را از بودن در بانک اطلاعاتی) به اندازه پشتیبان گیری روزانه کاهش یافته و به حدود 360 مگابایت. در حال حاضر من از کار افتاده کش و من فقط 4 زبان اصلی می تواند از اعضای انجمن را انتخاب کنید. پس من منتظر نگرانی را برای 2 چیز است. 3.ch شماره بهبود یافته است که این موضوع از ذخیره سازی موقت ، و البته به زودی به رفتن به تغییر میزبانی سایت صفحه. وقتی که okoklirothei نسخه 3X و هنگامی که به سرعت از انجمن من افزایش یافته است به سطوح که در اینجا هستند که برخی از اعضای جنبش و بازدید کنندگان را به انجمن دو برابر خواهد شد و شاید سه برابر ارتقا خاص. تشکر Nektarios Zogkos
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن