مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : تازه ها

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Default تازه ها

سلام

ما فقط نسخه های جدید رایگان را تنها با تغییرات کوچک منتشر شد ، اما ما تقریبا آماده به انتشار نسخه های جدید پرداخت با بسیاری از تغییرات مفید بنابراین برای همه کاربران نسخه ما پرداخت -- به زودی شما نسخه جدید

عضو جدید

آیا هر گونه ETA منتشر جدید از 4.x؟

من با معنا ETA آشنا نیست ، اما گمان می کنم که آن را در مورد مهلت است. این ماه vBET3.x (هفته آینده) آزاد -- تغییرات زیادی وجود دارد و آن را در مرحله بتا می شود. تغییرات مشابه برای vBET4.x ماه بعد منتشر خواهد شد -- آن است که برای اطمینان از کیفیت بهتر و تمام کاربران در مورد اشکالات بالقوه جدیدی تحت ویژگی های جدید در معرض است. البته ما تغییرات آزمون خوب ، هنوز کاربران با استفاده از پیکربندی های مختلف ، فاضلاب ها ، مدها دیگر و به همین ترتیب ، بنابراین بعضی چیز ها را می توان تنها در برخی از انجمن ها قابل مشاهده است. است که برای مرحله بتا در طول عمر محصول وجود دارد -- کسانی که می خواهد می توانید استفاده کنید این در مورد مرحله جوان برخی از ویژگی های هشدار داده است. و انتشار ماه vBET4.x بعد به ما فرصت می دهد به طور بالقوه از آن آزاد با برخی از مسائل بالقوه در حال حاضر حل

بنابراین پاسخ به سوال شما در مدت کوتاهی -- هفته آینده ما vBET3.x آزاد و در 1 یا 2 هفته از ماه آینده باید آزاد vBET4.x

کاربر ارشد

برای میشل اطلاعات. با نگاهی به جلو به بروز رسانی.

PS : "ETA" در زمان تخمین ورود....

عضو جدید

هر گونه هایی را در مورد آنچه به با ویژگی های جدید انتظار می رود و یا آن را به طور عمده سرعت و بار سرور که ساخته شده بهتر

ما چندین بهبود عملکرد است. یکی از مکررا پرسیده می -- پشتیبانی از حافظه کش همچنین برخی از بهبود عملکرد دیگر در سطح الگوریتم. تمام جزئیات را در توجه داشته باشید آزادی ذکر شده است.

ما آزادی امروز ساخته شده است -- در این روز فقط در کشور ما آغاز شده ، بنابراین ما آن را در چند ساعت (و اکنون زمان به خواب ). در حال حاضر انجمن ما در حال اجرا در نسخه جدید فعال تصدی

عضو جدید

می توانید صبر کنید تا ببینید memcached در فعال تصدی. آیا می توانم به شما بگویم که پسوند پی اچ پی استفاده می کنید؟ Memcache یا Memcached؟

Quote نوشته اصلی توسط meto View Post
    می توانید صبر کنید تا ببینید memcached در فعال تصدی. آیا می توانم به شما بگویم که پسوند پی اچ پی استفاده می کنید؟ Memcache یا Memcached؟
    پشتیبانی می کنیم :
    -- Memcache
    -- APC
    -- XCache
    -- eAccelerator

است و در راه خوب نوشته شده است بنابراین اگر چیز دیگری مورد نیاز خواهد بود آن را می توان easilly حتی به عنوان دستورالعمل های تعمیر سریع اضافه شده

عضو جدید

من که خودم انجام دهید احتمالا. من داد تا با memcached زمانی که من پیدا کردم به عنوان مثال 4 یا 5 استفاده از کش بل که می تواند با یک تابع انجام می شود -- بدون نیاز به بازنویسی آن همه راه

اما شما به سوال من پاسخ -- شاید شما اصلا متوجه هستند که دو پسوند برای با و بدون D در پایان memcached وجود دارد :
    PECL : : بسته بندی : : memcache
    PECL : : بسته بندی : : memcached

Quote نوشته اصلی توسط meto View Post
    من که خودم انجام دهید احتمالا. من داد تا با memcached زمانی که من پیدا کردم به عنوان مثال 4 یا 5 استفاده از کش بل که می تواند با یک تابع انجام می شود -- بدون نیاز به بازنویسی آن همه راه

اما شما به سوال من پاسخ -- شاید شما متوجه نمی شوند که دو پسوند برای با و بدون D در پایان memcached وجود دارد :
    PECL : : بسته بندی : : memcache
    PECL : : بسته بندی : : memcached
    من متوجه است که و من پاسخ سوال خود را -- من ذکر شده همه پشتیبانی در حال حاضر حافظه نهان توسط vBET و شما به وضوح می توانید وجود دارد Memcache پیدا کنید. پس چرا متقاعد شدي که من به سوالت جواب ندادم به چي بيشتر احتياج داري؟ اگر شما نیاز به تذکر چگونه برای حمایت از Memcached در اینجا از آن می رود :
    1. اضافه کردن محصول در گزینه فایل های اضافی برای پارامتر حافظه کش
    2. واردات فایل محصول
    3. فایل ویرایش شامل / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    الف) کلاس نسخه برای Memcache
    ب) تغییر نام در کلاس های کپی شده به رسمیت شناختن عنوان Memcached
    ج) بروز بدن API Memcached برای حمایت (کلاس ما آداپتور ساده این است که چرا شما نمی خواهد باید برای انجام هر گونه تغییرات در جاهای دیگر)
    د) اضافه کردن مورد جدید برای مقدار گزینه جدید در بلوک سوئیچ در بالای فایل ، برای ایجاد شی آداپتور Memcached

اگر شما می خواهید نکات خاص تر -- ایجاد درخواست از ویژگی های و کمیل به شما نکات دقیق که چگونه این کار را با لیست کد به من بدهید لطفا.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 09-03-11 در 20:03.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •