سلام
ما فقط نسخه های جدید رایگان را تنها با تغییرات کوچک منتشر شد ، اما ما تقریبا آماده به انتشار نسخه های جدید پرداخت با بسیاری از تغییرات مفیدبنابراین برای همه کاربران نسخه ما پرداخت -- به زودی شما نسخه جدید
![]()
سلام
ما فقط نسخه های جدید رایگان را تنها با تغییرات کوچک منتشر شد ، اما ما تقریبا آماده به انتشار نسخه های جدید پرداخت با بسیاری از تغییرات مفیدبنابراین برای همه کاربران نسخه ما پرداخت -- به زودی شما نسخه جدید
![]()
آیا هر گونه ETA منتشر جدید از 4.x؟
من با معنا ETA آشنا نیست ، اما گمان می کنم که آن را در مورد مهلت است. این ماه vBET3.x (هفته آینده) آزاد -- تغییرات زیادی وجود دارد و آن را در مرحله بتا می شود. تغییرات مشابه برای vBET4.x ماه بعد منتشر خواهد شد -- آن است که برای اطمینان از کیفیت بهتر و تمام کاربران در مورد اشکالات بالقوه جدیدی تحت ویژگی های جدید در معرض است. البته ما تغییرات آزمون خوب ، هنوز کاربران با استفاده از پیکربندی های مختلف ، فاضلاب ها ، مدها دیگر و به همین ترتیب ، بنابراین بعضی چیز ها را می توان تنها در برخی از انجمن ها قابل مشاهده است. است که برای مرحله بتا در طول عمر محصول وجود دارد -- کسانی که می خواهد می توانید استفاده کنید این در مورد مرحله جوان برخی از ویژگی های هشدار داده است. و انتشار ماه vBET4.x بعد به ما فرصت می دهد به طور بالقوه از آن آزاد با برخی از مسائل بالقوه در حال حاضر حل
بنابراین پاسخ به سوال شما در مدت کوتاهی -- هفته آینده ما vBET3.x آزاد و در 1 یا 2 هفته از ماه آینده باید آزاد vBET4.x
برای میشل اطلاعات. با نگاهی به جلو به بروز رسانی.
PS : "ETA" در زمان تخمین ورود....
هر گونه هایی را در مورد آنچه به با ویژگی های جدید انتظار می رود و یا آن را به طور عمده سرعت و بار سرور که ساخته شده بهتر
ما چندین بهبود عملکرد است. یکی از مکررا پرسیده می -- پشتیبانی از حافظه کشهمچنین برخی از بهبود عملکرد دیگر در سطح الگوریتم. تمام جزئیات را در توجه داشته باشید آزادی ذکر شده است.
ما آزادی امروز ساخته شده است -- در این روز فقط در کشور ما آغاز شده ، بنابراین ما آن را در چند ساعت (و اکنون زمان به خواب). در حال حاضر انجمن ما در حال اجرا در نسخه جدید فعال تصدی
![]()
می توانید صبر کنید تا ببینید memcached در فعال تصدی. آیا می توانم به شما بگویم که پسوند پی اچ پی استفاده می کنید؟ Memcache یا Memcached؟
من که خودم انجام دهید احتمالا. من داد تا با memcached زمانی که من پیدا کردم به عنوان مثال 4 یا 5 استفاده از کش بل که می تواند با یک تابع انجام می شود -- بدون نیاز به بازنویسی آن همه راه
اما شما به سوال من پاسخ -- شاید شما اصلا متوجه هستند که دو پسوند برای با و بدون D در پایان memcached وجود دارد :
PECL : : بسته بندی : : memcache
PECL : : بسته بندی : : memcached
من متوجه است که و من پاسخ سوال خود را -- من ذکر شده همه پشتیبانی در حال حاضر حافظه نهان توسط vBET و شما به وضوح می توانید وجود دارد Memcache پیدا کنید. پس چرا متقاعد شدي که من به سوالت جواب ندادم به چي بيشتر احتياج داري؟اگر شما نیاز به تذکر چگونه برای حمایت از Memcached در اینجا از آن می رود :
1. اضافه کردن محصول در گزینه فایل های اضافی برای پارامتر حافظه کش
2. واردات فایل محصول
3. فایل ویرایش شامل / vbenterprisetranslator_class_cache.php
الف) کلاس نسخه برای Memcache
ب) تغییر نام در کلاس های کپی شده به رسمیت شناختن عنوان Memcached
ج) بروز بدن API Memcached برای حمایت (کلاس ما آداپتور ساده این است که چرا شما نمی خواهد باید برای انجام هر گونه تغییرات در جاهای دیگر)
د) اضافه کردن مورد جدید برای مقدار گزینه جدید در بلوک سوئیچ در بالای فایل ، برای ایجاد شی آداپتور Memcached
اگر شما می خواهید نکات خاص تر -- ایجاد درخواست از ویژگی های و کمیل به شما نکات دقیق که چگونه این کار را با لیست کد به من بدهید لطفا.
آخرین ویرایش توسط vBET. 09-03-11 در 20:03.