مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : رفتن به ارسال های جدید با جستجو کار نمی کند

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی

Default رفتن به ارسال های جدید با جستجو کار نمی کند

یکی از اشکالات ما در توجه به رفتن به پست جدید ثابت شده است ، با این حال هنوز هم یک مسئله عمده وجود دارد که باعث برخی از سردرد بزرگ به من.

این در اصلی 4.1 PL2

1. برو به صفحه اصلی انجمن ها.
    2. از نوار منوی بالا را انتخاب کنید "پست های جدید (تمام سایت)" (که یک لینک به http://www.satelliteguys.us/search.p..._Post&exclude = )
    3. پست را انتخاب کنید و دو برابر آبی پایین آیکون arrow را در سمت چپ را انتخاب کنید.

اگر شما بر روی یکی از آدرس ها توجه داشته باشید اولین کلیک کنید که نتایج جستجو بازگشته SEO'ed نیست به جای نتایج نشان داده شده ، آدرس ها SEO'ed قدیمی غیر...

مثال زیر...

http://www.satelliteguys.us/showthre...5&goto=newpost

با کلیک بر روی نتایج لینک در یک صفحه خالی است.

من متوجه شده که زمانی که شما هیچ کدام از جستجو نتایج : از بازگشت از search.php می URL ها seo'ed نیست ، اما به جای URL ها به سبک قدیمی. وقتی و رفتن به = newposts شما اضافه کردن به پایان هر یک از نتایج کسب می کنید یک صفحه خالی به عقب.

این شروع نمی شود اتفاق می افتد تا زمانی که ما نصب VBET.

این به نظر می رسد BUG نهایی من با فعال تصدی از آنجا که داشتن آن را نصب کنید شما. من فکر می کنم ما بزرگ خواهد بود بعد از این اشکال ثابت بود. اما این یکی از اشکال عمده ای برای من است پس از آن نیاز به خطاب.

من تماس باشد و آنها به من گفتند به حذف فعال تصدی از روی سایت خودم تهیه کنم به طور کامل ، این چیزی است که من 130 دلار برای من به نوعی در این مورد ناراحت را پرداخت نکرده است.

سایت خودم تهیه کنم دومین سینمای خانگی سایت تکنولوژی در آمریکا است ، بنابراین من باید آن را به خوب کار. لطفا راهنمایی کند.

متشکرم!

توقیف

چگونه در مورد این راه حل؟

توقیف

اگر شما یک صفحه خالی ، شما باید خطا PHP کشنده را دریافت کنید. لطفا سیاهههای مربوط به خود را و paste اینجا این اشتباهات.

توقیف

علاوه بر این ها ، پیوند ها بد (بدون آنهایی که SEO) گسل فعال تصدی نیست ، زیرا وقتی همه تغییرات خارج شده بود (در فایل htaccess تغییر نام دهید جستجوگرها و.) ، و فعال تصدی غیر فعال شده بود ، این لینک ها هنوز نشده جستجوگرها مانند (که باشد را فعال کنید ) برو به تازه ترین پست "این است که مورد خوب کار می کند.
    باز هم ، لطفا چک کردن و چسباندن این سیاهههای مربوط ذکر شده در بالا

اشتباه آن است گسل فعال تصدی ، آن همه کار خوب بود قبل از شما آن نصب شده است.

علاوه بر اس اس آر اس دادن URL بد را نیز.

لطفا حل کنند.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

اگر شما یک صفحه خالی ، شما باید خطا PHP کشنده را دریافت کنید. لطفا فایل سیاهههای مربوط به خود را و paste اینجا این اشتباهات.
    لطفا من نیاز به دانستن که در آن مسئله است. هنگامی که شما باید صفحه خالی -- موضوع را با بعضی از توابع -- ورود به سیستم فایلی باید متوجه شده است.

این فایلها وارد شوید کجا پیدا کنم؟

من با خوشحالی آنها را اگر من می دانستم که به جایی که آنها هستند ارسال.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

من برای آن به دنبال در FTP شما یافت نشد. شما باید آن را در برای مثال "سیاهههای مربوط به" پوشه FTP داشته باشند. شما همچنین می توانید آن را توسط SSH پیدا کنید.
    اگر شما می توانید آن را پیدا کنید -- لطفا از ارائه دهنده میزبان خود را در مورد این فایل (سیاهههای مربوط به فایل را با خطاهای پی اچ پی).
    شما می توانید به ارائه دهنده میزبان خود را به فعال کردن خطاهای نمایش در صفحه (در حال حاضر) و اگر شما سعی خواهد کرد برای رفتن به صفحه خالی کنید -- شما باید می توانید این خطاها (مانند چیزی به : خطای مهلک : فراخوان به تابع تعریف نشده) را ببینید

لطفا رب این خطا یا این فایل را به من بدهد و من آن را پیدا و تعمیر.

به نظر می رسد مانند در فایل php.ini ورود و خروج کارمندان از اشتباهات خاموش بود.

اما من به آنها تبدیل شده در حال حاضر هنوز هیچ فایل در حال خلق شدن است. همچنین خطاهای صفحه نمایش است که هنوز هیچ اشتباهات هستند که بر روی صفحه نمایش نشان داده است. صفحات سیاه و سفید اگر شما در HTML نگاه کنید تا به هیچ داده ها در آنها در همه.

ورود خطاها در PHP در فایل php.ini غیر فعال بود ، من فقط آنها را فعال... با این حال از آنجا که انجام بنابراین هیچ فایل خطا توسط پی اچ پی ساخته شده است.

من تلاش برای کشف کردن چرا هیچ پرونده ثبت شده است که تولید.

من در تماس آپاچی سیاهههای مربوط به URL که ساخته شده را ببینید... (یکی از آن با ---> (ARROW) زیر)

65.41.216.18 -- -- [18/Dec/2010 : 12:43:57 -0500] "GET / images/xmas/statusicon/thread_dot_new-30-right.png HTTP/1.1" 200 5004 "Mozilla/5.0 (X11 ؛ U ؛ لینوکس i686 ؛ EN - US ؛ RV : 1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13
    این ****> 72.200.162.173 -- -- [18/Dec/2010 : 12:43:57 -0500] "GET / showthread.php T = 236243 & رفتن به = newpost HTTP/1.1؟" 200 "20 از http:// www.satelliteguys.us/search.php؟searchid=75095 "" Mozilla/5.0 (مکینتاش ؛ U ؛ اینتل سیستم عامل Mac OS X 10.6 ؛ EN - US ؛ RV : 1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 "
    99.184.206.52 -- -- [18/Dec/2010 : 00:43:57 -0500] "GET / تصاویر / متفرقه / اعلان - left.png HTTP/1.1" 200 3073 "http://www.satelliteguys.us/directv -forum/88801-tu-serve.html "" Mozilla/4.0 (سازگار MSIE 8.0 ؛ ویندوز NT 5.1 ؛ Trident/4.0 ؛ NET CLR 2.0.50727 ؛ NET CLR 3.0.4506.2152 ؛ NET CLR 3.5.30729) "

بروز رسانی -- خوب بالاخره یک ورودی به فایل php.errors.

متاسفانه هیچ پیغام خطا به این موضوع و یا فعال تصدی releated هر چند.

تا کنون تنها پیغام خطا در آن وجود دارد که من باور نمی releated...

[18 - دسامبر - 2010 13:16:31] PHP اخطار : getimagesize (albums/uploads/DSC01070.JPG) [<ahref='function.getimagesize'> function.getimagesize </ A>] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در مسیر / usr / صفحه اصلی / USR / صفحه اصلی / satellit / public_html / ایجاد عکس / شامل / iptc.inc.php در خط 21
    [18 - دسامبر - 2010 13:24:23] PHP اخطار : getimagesize (albums/uploads/DSC_0087.JPG) [<ahref='function.getimagesize'> function.getimagesize </ A>] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در مسیر / usr / صفحه اصلی / USR / صفحه اصلی / satellit / public_html / ایجاد عکس / شامل / iptc.inc.php در خط 21
    آخرین ویرایش توسط scottct1. 18-12-10 در 19:32.

فقط به نشان می دهد که پی اچ پی گزارش خطا در مورد لطفا به تبدیل...

SatelliteGuys گالری عکس -- gabshere گالری عکس -- صفحه PhotoPost

کدام است Photopost قدیمی ما (که ما دیگر استفاده نکنید)

خطاهای پی اچ پی نمایش مانند آنها قرار است در بالای صفحه است.

توجه داشته باشيد که اين کار اگر بشویم به يكى از سازمان هاى غيردولتى سومین زبونثون newposts urlها است كه در پايان اين گونه به عنوان http://www.satelliteguys.us/showthre...9&goto=newpost

من تا به حال ایده که کار نمی کند. ما با استفاده از Xcache بر روی سرور ما و من آن را در فایل config.php را از فروم غیر فعال و نیز آن را در تنظیمات می باشد غیر فعال و دوباره آپاچی.

من هم پاک کش فعال تصدی دوباره به عنوان خوب.

هنوز هم گرفتن صفحات خالی در هنگام رفتن به یک URL مانند http://www.satelliteguys.us/showthre...9&goto=newpost

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •