1) شما می توانید در تنظیمات فعلی باقی بماند. شما UTF - 8 تالار گفتمان اگر استفاده نمی کند فقط این گزینه تنظیم :
تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن تا 0
2) هیچ مهم نیست ، اما اگر
NOT UTF - 8 charactersets لطفا تمام مراحل مهم از را
readme.html فایل را از
انجام دهند نه آپلود forder به UTF - 8 charactersets انجمن
3) لطفاً کاری کنید که تمام مراحل از ادغام با vbseo
readme.html فایل را از
انجام دهند نه آپلود پوشه. تمام مراحل. من روی فوروم شما می تواند urlهای مشکل دار هستند و نه ترجمه شده است. شما بايد تلفيق دو vbseo فایل ها:
_createurl.php
_url.php
اگر آن را دوباره خواهد شد (صفحه خالی) لطفا سعی کنید در فایل وارد شوید خود را پیدا کردن نام موضوع. این پرونده ثبت شده است بر روی سرور خود است. (شما می توانید abaut که ارائه دهنده میزبان خود را بپرسید)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
این سومین آدرس کامل نيست. اگر می خواهید یک ارتباط بدون پارامتر ؟زبان شما - لطفا آدرس کامل به سومین قدرت.
لطفا :
1. برو به admincp -> فعال تصدی -> اصلی
2. مجموعه
نوع لینک به
VBSEO_URI
3. مجموعه
ترجمه نوع تصاویر صفحات برای ایجاد وب سایت دارای url به اجماع بر اساس سومین لینک (يعني ' /در ضمن آدرس/) .
4. شما ویرایش فایل .htaccess (افزودن تمام vbet rulse befor vbseo قواعد می توانید در فایل .htaccess در
انجام دهند نه آپلود پوشه)
چگونه به زبان اصلی عقب؟ کافیست فقط بر روی پرچم خود را به زبان اصلی (برای فروم ما -- این پرچم انگلیسی) کلیک کنید
5) لطفا آن را بهتر توضیح دهد. لطفا اینجا پیست کنید یک آدرس به موضوع با این موضوع. آیا استفاده از هر انجمن ویژه؟
6) شما می توانید یک موقعیت پرچم را تغییر دهید. برای این کار -- لطفا :
1. برو به admincp -> فعال تصدی -> پرچم
2. مجموعه
محل پرچم گزینه به عنوان چون شما می خواهید به. اگر به شما در تنظیم
رسم -- شما باید قرار دهید
دلار vbenterprisetranslatorflags به الگو با دست.
7) از کجا؟ برو به FTP خود را (از سوی برخی از مدیر مانند Total Commander) و رفتن به پوشه ریشه انجمن خود را. در پایین شما باید شما فایل htaccess.
vbet فایل .htaccess می توانید در
انجام دهند نه آپلود پوشه. vbseo vbet قوانين را قبل از قواعد.
8) من در فروم شما بود و من می توانید پرچم های نصب شده را ببینید ، بنابراین لطفا این موضوع را بهتر توضیح دهد و پیست کنید در اینجا یک آدرس به این صفحه را با مشکل (اگر شما می توانید)