مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : به من کمک کنید

عضو جدید

Thumbs up به من کمک کنید

1) برای تنظیم تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن "به'0 'که در آن می توانید این تنظیمات را دریافت کنم؟

2) چگونه می توانیم من می دانم که انجمن من utf - 8 charactersets اگر من در مجموعه کاراکتر HTML نشان می دهد این تعداد که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1

3) چگونه می توانم پیدا کردن این تنظیم را برای مقدار تنظیم characterset در حروف کوچک؟

توقیف

سلام

1)
    در توصیف انجام دهند نه آپلود --> readme.html پرونده :
    نمایش تمام تنظیمات -- همه تنظیمات در کنار characterset شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> ساخته شده --
    شما می توانید این گزینه را در تنظیم های نمایش موضوع (showthread) بخش
    توجه: با توجه به سوال دوم شما به نظر می رسد ، که انجمن خود را در فرمت UTF - 8 باشد ، بنابراین ، به یاد داشته باشید که این مرحله لازم است تنها برای UTF - 8 charsets نمایند.

2)
    اگر از آن است که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1 ، و سپس انجمن خود را در UTF - 8 نیست ، زیرا این ارزش نویسهگان 'ویژگی برای تنظیم نوع محتوا HTML در قالب" headinclude "... برای هر صفحه از این انجمن شما
    به خاطر داشتنکه این گزینه را باید مجموعه ای تنها یک بار درست قبل از هر گونه پست در انجمن شما نوشته شده است! این است ، زیرا ممکن است کاراکتر یک ظرف غذا ، هنگامی که آن را بعدا شما را تغییر دهید.
    اگر شما واقعا نیاز به ایجاد تغییرات ، شما می توانید در مورد آن را در دفعات بازدید : انجام دهند نه آپلود --> readme.html فایل را در پرسش و پاسخ بخش

3)
    این نه یک تنظیم فقط آن را دوباره به عنوان خوانده شده --> مجموعه ارزش characterset در حروف کوچک <-- به این معنی ، شما را به مجموعه ارزش characterset در حروف کوچک (پایتخت نیست). این تنظیم در :
    CP ADMIN --> زبان و عبارات --> مدیریت زبان
    شما باید برای نوشتن UTF - 8 بجای UTF - 8

عضو جدید

1) تا به عنوان پیشنهاد خود را ، ما باید قالب انجمن ما تبدیل به UTF - 8 و یا تنها ماندن در تنظیمات جاری را تعیین کنید و تغییر دهید؟

2) آیا این بسیار مهم است در UTF - 8 تنظیم؟

3) هنگامی که این تنظیمات را عوض کنم از vbseo_gcache_thread $ ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text (TTL) ؛ به vbseo_gcache_thread $ ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text (TTL) ؛ پورتال من خالی است. پس چگونه آن را حل کند؟

4) چگونه می توانم دوباره به انجمن زبان اصلی ما پس از ترجمه به زبان ایرلندی با استفاده از این vbtranslator
    مانند abc.com / forum.php؟ زبان = GA برگشت به abc.com / forum.php

5) چرا بعد از این افزونه استفاده کنم و تبدیل به زبان دیگر ، پلاگین آمار من است که نشان می دهد بهترین ارسال کننده ، موضوع جدید ، پست ارسال و دیگران پیروی نمی کنند برای تبدیل. چگونه آن را؟ یک بار دیگر شرح ما در هر بخش در subforum ما نیز پیروی نمی کنند برای تبدیل نیز. چگونه آن را برطرف؟

6) چگونه به تغییر طرح پرچم؟

7) چگونه می توان فایل ارسال کنم پیدا کنید. htaccess در انجمن من به دنبال این دستور العمل؟
    بایگانی ادغام

انجمن : cutimalaysia.my

8) چرا در سیستم مدیریت محتوای اصلی من ، پرچم را نشان نمی دهد؟؟
    آخرین ویرایش توسط vBET. 04-12-10 در 11:30. دلیل : URL های موافق با بد

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

1) شما می توانید در تنظیمات فعلی باقی بماند. شما UTF - 8 تالار گفتمان اگر استفاده نمی کند فقط این گزینه تنظیم : تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن تا 0

2) هیچ مهم نیست ، اما اگر NOT UTF - 8 charactersets لطفا تمام مراحل مهم از را readme.html فایل را از انجام دهند نه آپلود forder به UTF - 8 charactersets انجمن

3) لطفاً کاری کنید که تمام مراحل از ادغام با vbseo readme.html فایل را از انجام دهند نه آپلود پوشه. تمام مراحل. من روی فوروم شما می تواند urlهای مشکل دار هستند و نه ترجمه شده است. شما بايد تلفيق دو vbseo فایل ها:
    _createurl.php
    _url.php

اگر آن را دوباره خواهد شد (صفحه خالی) لطفا سعی کنید در فایل وارد شوید خود را پیدا کردن نام موضوع. این پرونده ثبت شده است بر روی سرور خود است. (شما می توانید abaut که ارائه دهنده میزبان خود را بپرسید)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    این سومین آدرس کامل نيست. اگر می خواهید یک ارتباط بدون پارامتر ؟زبان شما - لطفا آدرس کامل به سومین قدرت.
    لطفا :
    1. برو به admincp -> فعال تصدی -> اصلی
    2. مجموعه نوع لینک به VBSEO_URI
    3. مجموعه ترجمه نوع تصاویر صفحات برای ایجاد وب سایت دارای url به اجماع بر اساس سومین لینک (يعني ' /در ضمن آدرس/) .
    4. شما ویرایش فایل .htaccess (افزودن تمام vbet rulse befor vbseo قواعد می توانید در فایل .htaccess در انجام دهند نه آپلود پوشه)

چگونه به زبان اصلی عقب؟ کافیست فقط بر روی پرچم خود را به زبان اصلی (برای فروم ما -- این پرچم انگلیسی) کلیک کنید

5) لطفا آن را بهتر توضیح دهد. لطفا اینجا پیست کنید یک آدرس به موضوع با این موضوع. آیا استفاده از هر انجمن ویژه؟

6) شما می توانید یک موقعیت پرچم را تغییر دهید. برای این کار -- لطفا :
    1. برو به admincp -> فعال تصدی -> پرچم
    2. مجموعه محل پرچم گزینه به عنوان چون شما می خواهید به. اگر به شما در تنظیم رسم -- شما باید قرار دهید دلار vbenterprisetranslatorflags به الگو با دست.

7) از کجا؟ برو به FTP خود را (از سوی برخی از مدیر مانند Total Commander) و رفتن به پوشه ریشه انجمن خود را. در پایین شما باید شما فایل htaccess.
    vbet فایل .htaccess می توانید در انجام دهند نه آپلود پوشه. vbseo vbet قوانين را قبل از قواعد.

8) من در فروم شما بود و من می توانید پرچم های نصب شده را ببینید ، بنابراین لطفا این موضوع را بهتر توضیح دهد و پیست کنید در اینجا یک آدرس به این صفحه را با مشکل (اگر شما می توانید)
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 03-12-10 در 19:48.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط Cuti Malaysia View Post
    1) برای تنظیم تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن "به'0 'که در آن می توانید این تنظیمات را دریافت کنم؟

2) چگونه می توانیم من می دانم که انجمن من utf - 8 charactersets اگر من در مجموعه کاراکتر HTML نشان می دهد این تعداد که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1

3) چگونه می توانم پیدا کردن این تنظیم را برای مقدار تنظیم characterset در حروف کوچک؟
    بنابراین من می خواهم به تأیید ، تنظیمات انجمن من در حال حاضر در نمی UTF - 8 charactersets؟ است درست است؟

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    1) شما می توانید در تنظیمات فعلی باقی بماند. شما UTF - 8 تالار گفتمان اگر استفاده نمی کند فقط این گزینه تنظیم : تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن تا 0

2) هیچ مهم نیست ، اما اگر NOT UTF - 8 charactersets لطفا تمام مراحل مهم از را readme.html فایل را از انجام دهند نه آپلود forder به UTF - 8 charactersets انجمن

3) لطفاً کاری کنید که تمام مراحل از ادغام با vbseo readme.html فایل را از انجام دهند نه آپلود پوشه. تمام مراحل. من روی فوروم شما می تواند urlهای مشکل دار هستند و نه ترجمه شده است. شما بايد تلفيق دو vbseo فایل ها:
    _createurl.php
    _url.php

اگر آن را دوباره خواهد شد (صفحه خالی) لطفا سعی کنید در فایل وارد شوید خود را پیدا کردن نام موضوع. این پرونده ثبت شده است بر روی سرور خود است. (شما می توانید abaut که ارائه دهنده میزبان خود را بپرسید)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    این سومین آدرس کامل نيست. اگر می خواهید یک ارتباط بدون پارامتر ؟زبان شما - لطفا آدرس کامل به سومین قدرت.
    لطفا :
    1. برو به admincp -> فعال تصدی -> اصلی
    2. مجموعه نوع لینک به VBSEO_URI
    3. مجموعه ترجمه نوع تصاویر صفحات برای ایجاد وب سایت دارای url به اجماع بر اساس سومین لینک (يعني ' /در ضمن آدرس/) .
    4. شما ویرایش فایل .htaccess (افزودن تمام vbet rulse befor vbseo قواعد می توانید در فایل .htaccess در انجام دهند نه آپلود پوشه)

چگونه به زبان اصلی عقب؟ کافیست فقط بر روی پرچم خود را به زبان اصلی (برای فروم ما -- این پرچم انگلیسی) کلیک کنید

5) لطفا آن را بهتر توضیح دهد. لطفا اینجا پیست کنید یک آدرس به موضوع با این موضوع. آیا استفاده از هر انجمن ویژه؟

6) شما می توانید یک موقعیت پرچم را تغییر دهید. برای این کار -- لطفا :
    1. برو به admincp -> فعال تصدی -> پرچم
    2. مجموعه محل پرچم گزینه به عنوان چون شما می خواهید به. اگر به شما در تنظیم رسم -- شما باید قرار دهید دلار vbenterprisetranslatorflags به الگو با دست.

7) از کجا؟ برو به FTP خود را (از سوی برخی از مدیر مانند Total Commander) و رفتن به پوشه ریشه انجمن خود را. در پایین شما باید شما فایل htaccess.
    vbet فایل .htaccess می توانید در انجام دهند نه آپلود پوشه. vbseo vbet قوانين را قبل از قواعد.

8) من در فروم شما بود و من می توانید پرچم های نصب شده را ببینید ، بنابراین لطفا این موضوع را بهتر توضیح دهد و پیست کنید در اینجا یک آدرس به این صفحه را با مشکل (اگر شما می توانید)

1) پس از ایجاد برخی از تنظیمات ، آن تمام تنظیمات را برای vbtranslator فعال و می تواند زبان و لینک خود را به درستی تبدیل در حال حاضر؟

2) آیا این tranlsator اصلی مشابه دقیق با گوگل ترجمه ترجمه؟؟

3) پس از چک کنم برخی از بخشی در فروم من does't تغییر
    به عنوان مثال این لینک ، http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

اما corectly در این پست می تواند تبدیل
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

برای کسب اطلاعات خود را به زبان اصلی من در مالایا است. لطفا به من کمک کند با اشاره به این سوال؟
    آخرین ویرایش توسط Cuti Malaysia. 04-12-10 در 13:59.

Quote نوشته اصلی توسط Cuti Malaysia View Post
    بنابراین من می خواهم به تأیید ، تنظیمات انجمن من در حال حاضر در نمی UTF - 8 charactersets؟ است درست است؟

1) پس از ایجاد برخی از تنظیمات ، آن تمام تنظیمات را برای vbtranslator فعال و می تواند زبان و لینک خود را به درستی تبدیل در حال حاضر؟

2) آیا این tranlsator اصلی مشابه دقیق با گوگل ترجمه ترجمه؟؟

3) پس از چک کنم برخی از بخشی در فروم من does't تغییر
    به عنوان مثال این لینک ، Eacnamaíoch Nuacht

اما corectly در این پست می تواند تبدیل
    Airgeadra Malartú 1 USD RM2.20؟

برای کسب اطلاعات خود را به زبان اصلی من در مالایا است. لطفا به من کمک کند با اشاره به این سوال؟
    شما می توانید تنظیمات انجمن خود را بررسی کنید. فقط برای رفتن admincp -> زبان و عبارات -> مدیریت> زبان ویرایش تنظیمات -> HTML مجموعه کاراکتر
    اگر شما استفاده از UTF - 8 -- خوب است!

1) من در فروم شما بود و ترجمه خوب کار می کند. ترجمه در URL goot با این نسخهها کار باشد (که شما یک ادغام خوب در حال حاضر)

2) بله ، فعال تصدی این نسخهها کار در موتور مترجم گوگل

3) من در فروم شما بود و ترجمه خوب کار می کند. کجاست مشکل؟ توضیح دهید که آن را بهتر لطفا

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    شما می توانید تنظیمات انجمن خود را بررسی کنید. فقط برای رفتن admincp -> زبان و عبارات -> مدیریت> زبان ویرایش تنظیمات -> HTML مجموعه کاراکتر
    اگر شما استفاده از UTF - 8 -- خوب است!

1) من در فروم شما بود و ترجمه خوب کار می کند. ترجمه در URL goot با این نسخهها کار باشد (که شما یک ادغام خوب در حال حاضر)

2) بله ، فعال تصدی این نسخهها کار در موتور مترجم گوگل

3) من در فروم شما بود و ترجمه خوب کار می کند. کجاست مشکل؟ توضیح دهید که آن را بهتر لطفا

1) این مسئله است که من نمی متفاوت باعث می شود که یا UTF - 8 یا نه ، در مجموعه کاراکتر HTML ، آن را نشان می دهد این شخصیت ISO - 8859 - 1 <<<آن این UTF ، 8 یا نه. لطفا تأیید.

2) بنابراین ، این معنی است که فعال تصدی در سایت پورتال ما در حال کار مناسب؟؟

3) چرا پرچم اصلی برای ترجمه در پورتال ما در این URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php را نشان نداد؟
    آخرین ویرایش توسط Cuti Malaysia. 06-12-10 در 20:42.

1) ISO - 8859 - 1 این در نمی UTF - 8 است و این خوب است
    2) ترجمه کار می کند خوب است ، اما زمانی که من سعی کردم به ترجمه یک پست نمایش داده شده توسط وزارت دفاع خود را (بر اساس جاوا اسکریپت) آن کار نمی کند. بنابراین ، ما باید به وزارت دفاع ما را با وزارت دفاع خود را در اختیار دارد.

لطفا یک موضوع جدید در بخش ادغام و توصیف از این وزارت دفاع (ما نام و آدرس را به این وزارت دفاع وزارت دفاع رایگان یا نه؟)

3) من آن را بررسی کنید.

عضو جدید

plase چک PM

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak
    ترجمه خوب کار می کند ، اما زمانی که من سعی کردم به ترجمه یک پست نمایش داده شده توسط وزارت دفاع خود را (بر اساس جاوا اسکریپت) آن کار نمی کند. بنابراین ، ما باید به وزارت دفاع ما را با وزارت دفاع خود را در اختیار دارد.

لطفا یک موضوع جدید در بخش ادغام و توصیف از این وزارت دفاع (ما نام و آدرس را به این وزارت دفاع وزارت دفاع رایگان یا نه؟)
    چه چیزی شما را پس از بالا insturction متوسط. من undertand نیست. نظر شما در مورد وزارت دفاع به معنای؟
    آخرین ویرایش توسط mateuszr. 09-12-10 در 08:19. دلیل : استفاده از 'نقل قول' به جای متن bold

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •