חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: עזרו לי

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Thumbs up עזרו לי

1) עבור "מספר התווים לפני גלישת טקסט" Set '0 'איפה אני יכול לקבל הגדרה זו?

2) איך אני יכול לדעת בפורום שלי הוא UTF-8 charactersets אם אני רואה את התווים HTML תכנית זו מספר ISO-8859-1

3) איך אני מוצא הגדרה זו עבור הערך characterset הגדר באותיות קטנות?

אסור
    תאריך
    נובמבר 2010

שלום

1)
    כפי שתואר נא לא להעלות -> readme.html הקובץ:
    כל תצורות ליד characterset מבוצעים על ידי Admin CP-> Settings-> אפשרויות-> - הראה כל הגדרות -
    אתה יכול למצוא אפשרות זו אפשרויות תצוגת אשכול (showthread) סעיף
    הודעה: על פי השאלה השנייה שלך נראה, כי בפורום שלך צריך להיות בפורמט UTF-8, כך לזכור, כי צעד זה הוא הכרחי רק עבור לא UTF-8 charsets.

2)
    אם זה מוגדר כ-ISO-8859-1, אז הפורום שלך אינו UTF-8, כי זה הערך של התכונה "charset" עבור הגדרת סוג תוכן HTML בתבנית "headinclude" ... עבור כל דף של הפורום
    לזכור, כי אפשרות זו יש להגדיר רק פעם אחת לפני כל ההודעות נכתבות בפורום שלך! הסיבה לכך היא כי זה יכול להיות בלגן char-, בעת שינוי זה מאוחר יותר.
    אם אתה באמת צריך לבצע שינויים, אתה יכול לקרוא על כך נא לא להעלות -> readme.html הקובץ שאלות נפוצות סעיף

3)
    זו לא הגדרה פשוט לקרוא אותו שוב -> מערכת ערך characterset באותיות קטנות <- זה אומר, אתה צריך להגדיר ערך characterset באותיות קטנות (לא רישיות). זוהי ההגדרה:
    CP ניהול -> שפות & ביטויים -> Language Manager
    אתה צריך לכתוב utf-8 במקום UTF-8

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

1) כל כך כמו ההצעה שלך, אנחנו חייבים לשנות את הפורמט בפורום שלנו להמיר UTF-8 או פשוט להישאר בבית ההגדרה הנוכחית?

2) האם זה חשוב מאוד יש הגדרה ב-UTF-8?

3) כאשר אני לשנות הגדרה זו של $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); עד $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); בפורטל שלי להיות ריק. אז איך לפתור אותה?

4) איך אני יכול לחזור חזרה בפורום השפה העיקרית שלנו לאחר השפה האירית לתרגם באמצעות vbtranslator
    כמו abc.com / forum.php? שפה = ga בחזרה abc.com / forum.php

5) למה אחרי שאני משתמש זה plugin להמיר לשפה אחרת, תוסף הסטטיסטיקה שלי שהיא להראות פוסטר העליון, חוט חדש, פוסט חדש ועוד לא פעל כדי להמיר. איך לעשות את זה? שוב תיאור שלנו בסעיף כל תת שלנו גם לא פעל כדי להמיר גם. איך לתקן את זה?

6) כיצד לשנות עיצוב דגל?

7) איך אני יכול למצוא את הקובץ. Htaccess בפורום שלי כדי ללכת בדרך זו הוראה?
    vBSEO אינטגרציה

הפורום שלי: cutimalaysia.my

8) מדוע על vBulletin ס"מ שלי, לא הראו דגל?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-12-10 ב 11:30. סיבה: Bad כתובות

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

1) אתה יכול להישאר בבית ההגדרה הנוכחית. אם אתה לא משתמש utf-8 בפורום רק להגדיר אפשרות זו: מספר התווים לפני גלישת טקסט ל 0

2) לא, זה לא חשוב, אבל אם יש לך לא utf-8 charactersets נא לעשות את כל הצעדים החשובים מן readme.html הקובץ נא לא להעלות forder כדי לא utf-8 בפורום charactersets

3) תכריח כל שילוב עם צעדים vBSEO readme.html הקובץ נא לא להעלות תיקיית. כל השלבים. הייתי בפורום שלך ולא לכתובות ה-url אינם מתורגמים. אתה צריך לשלב את שני קבצים vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

אם זה יהיה שוב (דף ריק) בבקשה לנסות למצוא בקובץ היומן שלך שם של הנושא. קובץ יומן הרישום בשרת שלך. (אתה יכול לשאול abaut ספק כי המארח שלך)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    זו אינה כתובת url SEO. אם אתה רוצה יש קישורים ללא? פרמטר שפה - בבקשה לשלב את ה-url שלך כדי SEO.
    בבקשה:
    1. ללכת admincp-> vBET-> ראשי
    2. מערכת קישור סוג עד VBSEO_URI
    3. מערכת קישורים תרגום סוג כדי ליצור כתובת URL על-פי SEO link קונצנזוס (קרי ' / en/כתובת')
    4. לערוך את הקובץ .htaccess (להוסיף כל vBET rulse לפני כללי vBSEO ניתן למצוא בקובץ .htaccess נא לא להעלות התיקייה)

כיצד לגבות את השפה העיקרית? פשוט לחץ על דגל השפה העיקרית שלך (בפורום שלנו - זה דגל אנגלית)

5) בבקשה להסביר את זה טוב יותר. אנא הדבק כאן כתובת URL חוט עם בעיה זו. האם אתם משתמשים בכל מוד מיוחד?

6) ניתן לשנות עמדה דגלים. כדי לעשות זאת - בבקשה:
    1. ללכת admincp-> vBET-> דגלים
    2. מערכת דגלים פלייס אפשרות ככזה אתה רוצה להיות. אם תגדיר מנהג - אתה חייב לשים $ Vbenterprisetranslatorflags לתוך תבנית ביד.

7) איפה? עבור ה-FTP שלך (על ידי מנהל כמה כמו מפקד סה"כ) וללכת לתיקיית השורש בפורום. בתחתית אתה צריך הקובץ. Htaccess שלך.
    vBET .htaccess הקובץ שאתה יכול למצוא נא לא להעלות תיקיית. את החוקים vBET לפני vBSEO כללים.

8) הייתי בפורום שלך אני יכול לראות את הדגלים, אז בבקשה להסביר את הבעיה טוב יותר ולהדביק כאן כתובת אתר לדף עם הנושא (אם אפשר)
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 03-12-10 ב 19:48.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי Cuti Malaysia View Post
    1) עבור "מספר התווים לפני גלישת טקסט" Set '0 'איפה אני יכול לקבל הגדרה זו?

2) איך אני יכול לדעת בפורום שלי הוא UTF-8 charactersets אם אני רואה את התווים HTML תכנית זו מספר ISO-8859-1

3) איך אני מוצא הגדרה זו עבור הערך characterset הגדר באותיות קטנות?
    אז אני רוצה לאשרר, הגדרת בפורום שלי עכשיו היא לא utf-8 charactersets? האם זה נכון?

Quote פורסם במקור על ידי kamilkurczak View Post
    1) אתה יכול להישאר בבית ההגדרה הנוכחית. אם אתה לא משתמש utf-8 בפורום רק להגדיר אפשרות זו: מספר התווים לפני גלישת טקסט ל 0

2) לא, זה לא חשוב, אבל אם יש לך לא utf-8 charactersets נא לעשות את כל הצעדים החשובים מן readme.html הקובץ נא לא להעלות forder כדי לא utf-8 בפורום charactersets

3) תכריח כל שילוב עם צעדים vBSEO readme.html הקובץ נא לא להעלות תיקיית. כל השלבים. הייתי בפורום שלך ולא לכתובות ה-url אינם מתורגמים. אתה צריך לשלב את שני קבצים vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

אם זה יהיה שוב (דף ריק) בבקשה לנסות למצוא בקובץ היומן שלך שם של הנושא. קובץ יומן הרישום בשרת שלך. (אתה יכול לשאול abaut ספק כי המארח שלך)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    זו אינה כתובת url SEO. אם אתה רוצה יש קישורים ללא? פרמטר שפה - בבקשה לשלב את ה-url שלך כדי SEO.
    בבקשה:
    1. ללכת admincp-> vBET-> ראשי
    2. מערכת קישור סוג עד VBSEO_URI
    3. מערכת קישורים תרגום סוג כדי ליצור כתובת URL על-פי SEO link קונצנזוס (קרי ' / en/כתובת')
    4. לערוך את הקובץ .htaccess (להוסיף כל vBET rulse לפני כללי vBSEO ניתן למצוא בקובץ .htaccess נא לא להעלות התיקייה)

כיצד לגבות את השפה העיקרית? פשוט לחץ על דגל השפה העיקרית שלך (בפורום שלנו - זה דגל אנגלית)

5) בבקשה להסביר את זה טוב יותר. אנא הדבק כאן כתובת URL חוט עם בעיה זו. האם אתם משתמשים בכל מוד מיוחד?

6) ניתן לשנות עמדה דגלים. כדי לעשות זאת - בבקשה:
    1. ללכת admincp-> vBET-> דגלים
    2. מערכת דגלים פלייס אפשרות ככזה אתה רוצה להיות. אם תגדיר מנהג - אתה חייב לשים $ Vbenterprisetranslatorflags לתוך תבנית ביד.

7) איפה? עבור ה-FTP שלך (על ידי מנהל כמה כמו מפקד סה"כ) וללכת לתיקיית השורש בפורום. בתחתית אתה צריך הקובץ. Htaccess שלך.
    vBET .htaccess הקובץ שאתה יכול למצוא נא לא להעלות תיקיית. את החוקים vBET לפני vBSEO כללים.

8) הייתי בפורום שלך אני יכול לראות את הדגלים, אז בבקשה להסביר את הבעיה טוב יותר ולהדביק כאן כתובת אתר לדף עם הנושא (אם אפשר)

1) אחרי שאני עושה כמה תצורה, זה כל ההגדרה לעשות vbtranslator פעיל יכול להמיר את השפה ואת הקישור בצורה נכונה עכשיו?

2) האם זה tranlsator vBulletin לתרגם מדויק אותו עם Google Translate?

3) לאחר שאני בודק חלק בפורום שלי זה לשנות does't
    למשל קישור זה, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

אבל פוסט זה יכול להמיר corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

לידיעתכם השפה העיקרית שלי היא המלאי. אנא עזור לי בהתייחסו כל שאלה זו?
    נערך לאחרונה על ידי Cuti Malaysia; 04-12-10 ב 13:59.

תאריך
    מאי 2010

Quote פורסם במקור על ידי Cuti Malaysia View Post
    אז אני רוצה לאשרר, הגדרת בפורום שלי עכשיו היא לא utf-8 charactersets? האם זה נכון?

1) אחרי שאני עושה כמה תצורה, זה כל ההגדרה לעשות vbtranslator פעיל יכול להמיר את השפה ואת הקישור בצורה נכונה עכשיו?

2) האם זה tranlsator vBulletin לתרגם מדויק אותו עם Google Translate?

3) לאחר שאני בודק חלק בפורום שלי זה לשנות does't
    למשל קישור זה, Eacnamaíoch Nuacht

אבל פוסט זה יכול להמיר corectly
    Airgeadra Malartú 1 דולר; RM2.20?

לידיעתכם השפה העיקרית שלי היא המלאי. אנא עזור לי בהתייחסו כל שאלה זו?
    אתה יכול לבדוק הגדרת הפורום. פשוט ללכת admincp-> שפות & ביטויים-> מנהל-> ערוך הגדרות שפה-> HTML התווים
    אם אתה משתמש לא UTF-8 - זה בסדר!

1) אני הייתי בפורום שלך התרגום עובד טוב. תרגום ב-URL עם vBSEO עובד goot (יש לך שילוב טוב עכשיו)

2) כן, vBET עובדת על מנוע מתרגם google

3) הייתי בפורום שלך התרגום עובד טוב. איפה הבעיה? תסביר את זה יותר טוב בבקשה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי kamilkurczak View Post
    אתה יכול לבדוק הגדרת הפורום. פשוט ללכת admincp-> שפות & ביטויים-> מנהל-> ערוך הגדרות שפה-> HTML התווים
    אם אתה משתמש לא UTF-8 - זה בסדר!

1) אני הייתי בפורום שלך התרגום עובד טוב. תרגום ב-URL עם vBSEO עובד goot (יש לך שילוב טוב עכשיו)

2) כן, vBET עובדת על מנוע מתרגם google

3) הייתי בפורום שלך התרגום עובד טוב. איפה הבעיה? תסביר את זה יותר טוב בבקשה

1) הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אחרת או UTF-8 או לא, בכל התווים HTML שלי, זה להראות את האופי ISO-8859-1 <<<האם זה UTF-8 או לא. בבקשה לאשרר.

2) אז, כלומר Vbet באתר הפורטל שלנו פועל כראוי?

3) מדוע דגל מתרגם vBulletin בבית בפורטל שלנו בכתובת זו http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php לא להראות?
    נערך לאחרונה על ידי Cuti Malaysia; 06-12-10 ב 20:42.

תאריך
    מאי 2010

1) ISO-8859-1 זה לא utf-8 וזה בסדר
    2) התרגום עובד טוב, אבל כאשר ניסיתי לתרגם פוסט יוצג על ידי mod שלך (על ידי javascript) זה לא עבד. לכן, אנחנו צריכים לשלב mod שלנו עם mod שלך.

נא ליצור חוט חדש בסעיף אינטגרציה לתאר את mod (תן לנו שם כתובת האתר mod זה. Mod זה בחינם או לא?)

3) אני אבדוק את זה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

plase לבדוק pm

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי kamilkurczak
    התרגום עובד טוב, אבל כאשר ניסיתי לתרגם פוסט יוצג על ידי mod שלך (על ידי javascript) זה לא עבד. לכן, אנחנו צריכים לשלב mod שלנו עם mod שלך.

נא ליצור חוט חדש בסעיף אינטגרציה לתאר את mod (תן לנו שם כתובת האתר mod זה. Mod זה בחינם או לא?)
    למה אתה מתכוון הבאים לעיל insturction. אני לא undertand. מה זאת אומרת על mod?
    נערך לאחרונה על ידי mateuszr; 09-12-10 ב 08:19. סיבה: להשתמש "ציטוט" במקום טקסט מודגש

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •