1) אתה יכול להישאר בבית ההגדרה הנוכחית. אם אתה לא משתמש utf-8 בפורום רק להגדיר אפשרות זו:
מספר התווים לפני גלישת טקסט ל 0
2) לא, זה לא חשוב, אבל אם יש לך
לא utf-8 charactersets נא לעשות את כל הצעדים החשובים מן
readme.html הקובץ
נא לא להעלות forder כדי לא utf-8 בפורום charactersets
3) תכריח כל שילוב עם צעדים vBSEO
readme.html הקובץ
נא לא להעלות תיקיית. כל השלבים. הייתי בפורום שלך ולא לכתובות ה-url אינם מתורגמים. אתה צריך לשלב את שני קבצים vBSEO:
_createurl.php
_url.php
אם זה יהיה שוב (דף ריק) בבקשה לנסות למצוא בקובץ היומן שלך שם של הנושא. קובץ יומן הרישום בשרת שלך. (אתה יכול לשאול abaut ספק כי המארח שלך)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
זו אינה כתובת url SEO. אם אתה רוצה יש קישורים ללא? פרמטר שפה - בבקשה לשלב את ה-url שלך כדי SEO.
בבקשה:
1. ללכת admincp-> vBET-> ראשי
2. מערכת
קישור סוג עד
VBSEO_URI
3. מערכת
קישורים תרגום סוג כדי ליצור כתובת URL על-פי SEO link קונצנזוס (קרי ' / en/כתובת')
4. לערוך את הקובץ .htaccess (להוסיף כל vBET rulse לפני כללי vBSEO ניתן למצוא בקובץ .htaccess
נא לא להעלות התיקייה)
כיצד לגבות את השפה העיקרית? פשוט לחץ על דגל השפה העיקרית שלך (בפורום שלנו - זה דגל אנגלית)
5) בבקשה להסביר את זה טוב יותר. אנא הדבק כאן כתובת URL חוט עם בעיה זו. האם אתם משתמשים בכל מוד מיוחד?
6) ניתן לשנות עמדה דגלים. כדי לעשות זאת - בבקשה:
1. ללכת admincp-> vBET-> דגלים
2. מערכת
דגלים פלייס אפשרות ככזה אתה רוצה להיות. אם תגדיר
מנהג - אתה חייב לשים
$ Vbenterprisetranslatorflags לתוך תבנית ביד.
7) איפה? עבור ה-FTP שלך (על ידי מנהל כמה כמו מפקד סה"כ) וללכת לתיקיית השורש בפורום. בתחתית אתה צריך הקובץ. Htaccess שלך.
vBET .htaccess הקובץ שאתה יכול למצוא
נא לא להעלות תיקיית. את החוקים vBET לפני vBSEO כללים.
8) הייתי בפורום שלך אני יכול לראות את הדגלים, אז בבקשה להסביר את הבעיה טוב יותר ולהדביק כאן כתובת אתר לדף עם הנושא (אם אפשר)