مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : پیام خطا در ارتقا

عضو جدید

Default پیام خطا در ارتقا

میهمان گرامی ،

من در حال حاضر فعال تصدی 2.21 حال اجرا بر روی سایت خودم تهیه کنم با اصلی 3.8.1 و 3.3.2 می باشد. من رفتم برای ارتقا به فعال تصدی 3.12. من از تمام فایل ها را به بازنویسی موجود آپلود شده. سپس به admincp محصول به آپلود. با این حال ، زمانی که من به admincp رفت ، من پیغام خطا زیر :

آیا می توانم vbseo_thread_seotitle () در / home / USER دایرکتوری / public_html هاست redeclare / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 38

بنابراین من نمی توانستم وارد admincp محصول به آپلود.

من به 2.21 فایل های فعال تصدی در حال حاضر بازگشته است.

آیا می دانید که چه مشکل است؟ چگونه می توانید این پیغام خطا را حل و فصل؟

با تشکر
    simit

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط simit patel View Post
    میهمان گرامی ،

من در حال حاضر فعال تصدی 2.21 حال اجرا بر روی سایت خودم تهیه کنم با اصلی 3.8.1 و 3.3.2 می باشد. من رفتم برای ارتقا به فعال تصدی 3.12. من از تمام فایل ها را به بازنویسی موجود آپلود شده. سپس به admincp محصول به آپلود. با این حال ، زمانی که من به admincp رفت ، من پیغام خطا زیر :

آیا می توانم vbseo_thread_seotitle () در / home / USER دایرکتوری / public_html هاست redeclare / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 38

بنابراین من نمی توانستم وارد admincp محصول به آپلود.

من به 2.21 فایل های فعال تصدی در حال حاضر بازگشته است.

آیا می دانید که چه مشکل است؟ چگونه می توانید این پیغام خطا را حل و فصل؟

با تشکر
    simit
    این طبیعی است ، به دلیل این که شما یکپارچه سازی کامل انجام نمی همانطور که در کتابچه راهنمای توصیف و آن را در حال حاضر انجام شده با مشتقات جزئی (در حال حاضر مجموعه قوانین htaccess تغییر نام دهید). لطفا اینجا را ببینید :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html # post169

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •