مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 19

موضوع : ویکی در مسائل زیر شاخه

عضو جدید

Default ویکی در مسائل زیر شاخه

خوب ، من یک ویکی را در زیر شاخه www.xxxxxxx.com / ویکی، انجمن من در www.xxxxxxx.com / انجمن ها.

من تلاش برای ادغام ترجمه به مدیاویکی که سهام اطلاعات لاگین من با انجمن در حال حاضر است.

من از دیدن خطا DB زیر هنگام آزمون :

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    هر ایده که در آن نگاه می کنید؟ من را خوانده ام هر پیشنهاد شما به دیگران در مورد چگونگی به ادغام داده می شود. مشکل این است که من به سادگی هیچ ایده است که راه حل من نیاز دارند.

با تشکر از شما

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

آن یک پیغام خطا کامل است؟ اگر نه ، لطفا رب در اینجا یکی از کامل.

شما همچنین می توانید از جداول DB بهینه سازی. به انجام این کار فقط به خود admincp -> maintence -> تعمیر / بهینه سازی جداول -> chect ALL -> بروید و کلیک کنید ادامه

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    آن یک پیغام خطا کامل است؟ اگر نه ، لطفا رب در اینجا یکی از کامل.

شما همچنین می توانید از جداول DB بهینه سازی. به انجام این کار فقط به خود admincp -> maintence -> تعمیر / بهینه سازی جداول -> chect ALL -> بروید و کلیک کنید ادامه
    نمی گوید جدول فاسد است... آن را می گوید نامعتبر SQL. به احتمال زیاد به دلیل مشکلی با بازنویسی برای ویکی زیر دیر یا ادغام ناقص با ویکی.

من مطمئن هستم که من چیزی از دست رفته و به دنبال مراحل مورد نیاز برای یکپارچه سازی من.

من هیچ اشتباهات خود به انجمن.

عضو جدید

سلام؟ این امر نه می تواند که مشکل برای شما بچه ها برای تشخیص است.
    آخرین ویرایش توسط Smaug. 07-10-10 در 00:12.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

حقیقت این است که آن مشکل است تشخیص داده است -- هر تعداد خطا و نه پیام خطا وجود ندارد. است که چرا کمیل از شما درخواست می کند آن است ارتباط برقرار خطا کامل و یا چیزی از آنجا برداشته بود.

بدون پیام خطا ما کور در اینجا... آیا می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد آن ، به عنوان مثال در سیاهههای مربوط؟

همچنین -- که من را در درک آن اتفاق می افتد فقط برای ویکی. برای صفحات عادی. آیا شما با استفاده از پیشوند جدول؟

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    همچنین -- که من را در درک آن اتفاق می افتد فقط برای ویکی. برای صفحات عادی. آیا شما با استفاده از پیشوند جدول؟
    نامعتبر SQL خطا است.

این همان چیزی است که در ایمیل آمدند ، من هیچ تعداد خطا.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    تمام جداول ویکی شروع با "mw_" ، تمام بقیه برای این سایت ، بدون پیشوند. من در بالا که در آن گفت : "خارج = واقعی" دو بار ببینید. من در بازنویسی نگاه کنید.

من برای یک واقعیت که اجرای من بود تقریبا حدس می زنم که به عنوان دستورالعمل به استفاده از ویکی برای ادغام می دانیم است. آنچه می خواهم بدانم چه پست از شما در مورد من. آیا مدیاویکی استفاده جهانی کامل؟ من واقعا نمی دانم ، چگونه من قادر خواهم بود که به آن؟

با تشکر از شما که وقت خود را

عضو جدید

26 ساعت ضربت **********

آیا هزینه ی من می توانم پاسخ های اولویت پرداخت؟

با تشکر از شما

بسیار متاسفم برای تاخیر. ما برای پاسخ های اولویت انجام پرداخت را ندارد. ما غرفه (من و کمیل) که در آن در فروم در پنجشنبه و جمعه -- آیا شکل نیست که در مورد مراقبت از این موضوع را. برخی از سوال اضافه برای قرار دادن نور ، کمیل هر چند که من در زمان این مورد... ببخشید. ما آن را بهتر انجام دهید دفعه بعد. همچنین امیدواریم که به شما خواهد شد خوشحال دانستن ، که ما به دنبال یک کارمند بیشتر برای مراقبت از مشتری شروع (آخر این هفته یا هفته آینده ظاهر خواهد شد تبلیغات)

شما می دانید که وزارت دفاع یکپارچه استفاده می کند global_complete چرا که صفحات ترجمه نشده است. ارتباط با زبان کد کار wil ، اما صفحه نمایش داده نمی شود ترجمه شده است. اگر چنین چیزی اتفاق می افتد و سپس اعمال نکات برای مدها می کند که global_complete را پشتیبانی نمی کند لطفا. این فقط می تواند رخ دهد برای مدها که تولید صفحات خود آن را به طور کامل و معماری اصلی را نادیده بگیرید.

درباره مسئله خروجی -- ما هنوز هم کور است. من فکر کردم که از آن می تواند مسئله پیشوند ، اما شما آن را برای اصلی با استفاده از. بدون اطلاعات اضافی در باره این موضوع ما قادر به بیان آنچه در آن است. لطفا تماس با پشتیبانی از خروجی و از آنها بخواهید به همین دلیل پیام های شما هر تعداد خطا و نه شرح خطا ندارد. همچنین -- سیاهههای مربوط به خروجی زیر را بررسی کنید؟ شاید وجود خواهد داشت بیشتر در مورد آن.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post

شما می دانید که وزارت دفاع یکپارچه استفاده می کند global_complete چرا که صفحات ترجمه نشده است. ارتباط با زبان کد کار wil ، اما صفحه نمایش داده نمی شود ترجمه شده است. اگر چنین چیزی اتفاق می افتد و سپس اعمال نکات برای مدها می کند که global_complete را پشتیبانی نمی کند لطفا. این فقط می تواند رخ دهد برای مدها که تولید صفحات خود آن را به طور کامل و معماری اصلی را نادیده بگیرید.
    OK ، آن را به وزارت دفاع برای اصلی نیست ، مدیاویکی تنهایی. فقط لینک انجمن ها من از این وزارت دفاع از vb.org :
    مدیاویکی / اصلی ثبت نام تنها -- انجمن vBulletin.org

از آنجا که من با استفاده از این وزارت دفاع به جلسات کاربر "پل" ، من هنوز هم اگر کامل جهانی در حال استفاده است و به این ترتیب هنوز هم به عنوان به که اجرای صحیح است اشتباه گرفته است.

درباره مسئله خروجی -- ما هنوز هم کور است. من فکر کردم که از آن می تواند مسئله پیشوند ، اما شما آن را برای اصلی با استفاده از. بدون اطلاعات اضافی در باره این موضوع ما قادر به بیان آنچه در آن است. لطفا تماس با پشتیبانی از خروجی و از آنها بخواهید به همین دلیل پیام های شما هر تعداد خطا و نه شرح خطا ندارد. همچنین -- سیاهههای مربوط به خروجی زیر را بررسی کنید؟ شاید وجود خواهد داشت بیشتر در مورد آن.
    است هیچ خطا به سیستم وارد شده داده شده توسط وجود دارد ، من فقط با باز کردن ورود به خطا است که در my.cnf مشخص تایید.

این بیانیه نامعتبر است.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    را انتخاب کنید ، ناکام مانده است. آیا کسانی که جداول و زمینه های صحیح را برای شما به نظر میرسند؟ این است که انتخاب کنید که به نام از؟

با تشکر از شما برای کمک شما

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •