مشاهده نسخه کامل : حل بلوک انجمن را نشان می دهد lantittle =.. در لینک URL؟
من مطمئن نیستم ، اما من فکر کردم تا حدودی برطرف شد؟ بلوک های انجمن نمایش به عنوان :
"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."
من مطمئن هستم که ما در رفع چنین چیزی برای langtitle. همچنین یکی ثابت منتشر شد هنوز رتبهدهی نشده است (راه حل های فوری شرح داده شده در موضوع). اشتباه : من مطمئن نیستم این مسئله همان است یا نه :
پیام شما عجیب است ، چرا که langtitle باز وجود دارد و بسته زبان BBCode روشن -- تا شاید آن است که تنها کسی که از آن نوشتن از دست و ما BBCode در پیام که نیاز به اصلاح کتابچه راهنمای کاربر شکسته...
من مطمئن هستم که ما در رفع چنین چیزی برای langtitle. همچنین یکی ثابت منتشر شد هنوز رتبهدهی نشده است (راه حل های فوری شرح داده شده در موضوع). اشتباه : من مطمئن نیستم این مسئله همان است یا نه :
پیام شما عجیب است ، چرا که langtitle باز وجود دارد و بسته زبان BBCode روشن -- تا شاید آن است که تنها کسی که از آن نوشتن از دست و ما BBCode در پیام که نیاز به اصلاح کتابچه راهنمای کاربر شکسته...
این که به دلیل این است که چگونه لینک بر روی بلوک نشان داد.
http://www.jesh.com/Capture.JPG
این یکی در انتشار گذشته ثابت بود. کدام نسخه استفاده می نمایید؟
بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل. لطفا توجه داشته باشید در اینجا اگر نه :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):