PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه MSIE 8 "چوب"

tavenger5
26-04-10, 17:29
برای تولید مثل :

صفحه در MSIE 8 بار
با کلیک بر روی پرچم
با کلیک بر روی یکی دیگر از پرچم
صفحه تغییرمسیر به آخرین زبان ترجمه

فقط پاکسازی کوکی ها ، به شما این امکان را می دهد که شما صفحه ای را برای بار در یک زبان متفاوت است. من با استفاده از فعال تصدی 3.3.2

vBET
26-04-10, 23:16
آن را برای مهمانان ، کاربران ، غرفه اتفاق می افتد؟
آن را در برخی از صفحه خاص (موضوع ، یکی از اعضای اصلی...) و یا در هر مکان اتفاق می افتد؟

می توانید آن را بسازند. آیا می توانید تکثیر آن را در یکی از این انجمن ها :
صفحه اصلی تصدی مترجم (فعال تصدی) -- صفحه اصلی (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
ساده NLP.pl darmowe انجمن O NLP -- انجمن O NLP (http://www.forum.simple-nlp.pl/)

اگر شما قادر به آن را در آن دسته از انجمن ها reprocude لطفا دستورالعمل های دقیق بر اساس انجمن شما :
1. شروع URL
2. که پرچم را کلیک کنید
3. که پرچم را کلیک کنید برای تغییر

tavenger5
27-04-10, 14:28
HRM ، من نمی توانم آن را در انجمن های خود را تکرار. باید چیزی است که تداخل با بخش از کوکی برای نگهداری اطلاعات استفاده می است که توسط فعال تصدی در فروم من وجود دارد. به نظر می رسد یک بار شما را در یک زبان در اینترنت اکسپلورر ، بدون توجه به چه صفحه شما در آن هستید کلیک کنید ، آن را چوب وجود دارد و در کمتر حذف کوکی برای نگهداری اطلاعات استفاده می کنید تغییر دهید.

vBET
27-04-10, 21:05
HRM ، من نمی توانم آن را در انجمن های خود را تکرار. باید چیزی است که تداخل با بخش از کوکی برای نگهداری اطلاعات استفاده می است که توسط فعال تصدی در فروم من وجود دارد. به نظر می رسد یک بار شما را در یک زبان در اینترنت اکسپلورر ، بدون توجه به چه صفحه شما در آن هستید کلیک کنید ، آن را چوب وجود دارد و در کمتر حذف کوکی برای نگهداری اطلاعات استفاده می کنید تغییر دهید.

لطفا دقیق تکثیر دستورالعمل انجمن شما :
1. شروع URL
2. که پرچم را کلیک کنید
3. که پرچم را کلیک کنید برای تغییر

vBET
08-05-10, 10:31
یکبار دیگر -- لطفا به من نشان بده چگونه آن را تولید مثل در فروم شما :)

tavenger5
08-05-10, 14:41
تا حدودی برطرف شد. کد را در قالب پرچم من بود ، درست نیست.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations