لینک اصلی : لینک turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/133378-forumumuz-hakkinda.html عربی ترجمه : Japanase ترجمه پیوند دارند عربی و Japanase یک لینک باز نمی شود. ترکیه زبان من است. بایگانی "را غیر Türkçe شخصیت در آدرس" را به زبان را انتخاب کنید نه برای این سبک می آید در لینک خراب. من انتخاب "به جای غیر Türkçe شخصیت در آدرس" گزینه است. در این روش ، یک راه برای حل مشکل رتبهدهی نشده است؟
شما باید مجموعه ای به "حفظ شخصیت Türkçe در غیر آدرس ها" فقط به عنوان TI در کتابچه راهنمای ادغام توضیح داده شده است (درباره زبان انگلیسی وجود دارد اما همین است -- شما فقط باید بین المللی شده باشد). در غیر این صورت vBESO هر یک از شخصیت ترکیه نیست که برای ژاپنی برگ هیچ چیز حذف... است که چرا شما باید موضوع را با ژاپن یا عربی (و احتمالا برخی دیگر از زبان بیش از حد).
اگر شما هنوز هم نمی خواهم به شخصیت های ترکیه در URL خود را به شما :
1. باز کردن / شامل / config_vbseo.php
2. مشاهده :
// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array();
3. می شود وجود دارد جفت جایگزینی برای شخصیت های ترکیه.
اینترنت اکسپلورر برای نامه های لهستانی آن را شبیه به این به نظر می رسد :
$vbseo_custom_char_replacement = array(
'ˇ' => 'A',
'¦' => 'S',
'¬' => 'Z',
'±' => 'a',
'¶' => 's',
'Ľ' => 'z',
'ą' => 'a',
'ę' => 'e',
'ć' => 'c',
'ż' => 'z',
'ś' => 's',
'ź' => 'z',
'ó' => 'o',
'ł' => 'l',
'ń' => 'n',
'Ą' => 'A',
'Ę' => 'E',
'Ć' => 'C',
'Ż' => 'Z',
'Ś' => 'S',
'Ź' => 'Z',
'Ó' => 'O',
'Ł' => 'L',
'Ń' => 'N'
);
من مطمئن هستم که شما بدنبال بایگانی انجمن یا اگر وجود دارد از شما درخواست خواهد شد جفت جایگزین مناسب برای شخصیت های ترکیه :)
در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر در مورد این موضوع -- لطفا فقط بپرسید :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):