PDA

مشاهده نسخه کامل : حل بسیاری از مشکلات نصب در انجمن 5

rafail
30-09-15, 00:03
سلام، برخی از مشکل در انجمن 5 نصب دارم
من فایل ارسال شده است، من گوگل api های کلیدی و تنظیمات مورد نیاز همه در های admincp

کردم خطا زمانی که من سعی کردم به واردات محصول vbenterprisetranslator.xml:

[نقل قول]
واردات محصول، لطفا صبر کنید...

[:]
اخطار: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): عدم موفقیت در باز کردن جریان: بدون چنین فایل یا دایرکتوری.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () در خط 2 کد خواهد بود
خطای مهلک: require_once(): باز کردن ناموفق لازم ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path داشته باشید ='.: / usr/lib/پی اچ پی: / usr/محلی/معاونت/پی اچ پی ') در /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () در خط 2 کد خواهد بود
[/QUOTE]

[/QUOTE]

بنابراین من اضافه شده این خط را به من "+ core+includes+config.php" به decalre "['متفرقه'] ['admincpdir']"
[نقل قول] $config ['متفرقه'] ['admincpdir'] = 'های admincp'; [/QUOTE]
انجمن 5.1.9 این خط از پیش فرض است.

چگونه این xml برای متغیر است که وجود ندارد می توانید بپرسید??

به هر حال، پس از آن نصب شده. به تنظیمات فعال تصدی رفت و من کلید api گوگل اضافه شده و تنظیم تنظیمات همه مورد نیاز.

پس من با ویرایش من .htaccess و اول اضافه شده این خطوط (ارائه در انجام نه ارسال فایل + ابزار + قوانین هدایت):
[نقل قول] RewriteEngine در
گزینه های followsymlinks

RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 و زبان = $1 [L ، QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / index.php?language=$1 $ [ل، QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? زبان = $1 [ل، QSA]
[/QUOTE]

آیا در همه کار کرده، هر پرچم زبان من زبان انتخاب هنوز هم انگلیسی بود

سپس من بقیه خطوط در .htaccess افزود:
[نقل قول] % RewriteCond {QUERY_STRING}! هدایت =
% RewriteCond {QUERY_STRING}! =
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 $ [ل، QSA] [/ نقل قول]

کار می کرد، زمانی که من کلیک بر روی پرچم زبان آن را به تغییر زبان فروم اما... تصویر پیوست نشان داده نمی شد و من نمی تواند در های admincp ورود به سیستم،
وقتی که من سعی کردم برای ورود در های admincp کردم این خطا:
[نقل قول] هیچ ورودی پرونده مشخص شده. [/QUOTE]

2-10-15 را ویرایش کنید:

لطفا دفعات بازدید: آخرین پست من در این موضوع برای دریافت کمک برای نصب در انجمن 5.1.9

Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
سلام.
از شما به خاطر اطلاعات مورد config.xml. شامل نسخه های قبلی خط $config ['متفرقه'] ['admincpdir'] = 'های admincp'؛. من نمی دانم چرا آن را در آخرین نسخه از vB. حذف شد
htaccess تغییر نام دهید شما باید شبیه به این:

RewriteEngine On
Options FollowSymLinks

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On

#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /

# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]

# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]

# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]

# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>

<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>

<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>

<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]

لطفا برای من ارسال ارسال اطلاعات دسترسی به مدیر CP و اف تی پی. من می خواهم تنظیمات خود را بررسی کنید.

rafail
30-09-15, 11:59
هنگامی که من را به htaccess که من در های admincp login، آن را می گوید "هیچ ورودی پرونده"
شما فرستاده pm با کلمه عبور کاربر admin
ftp غیر فعال شده است و من آن را از طریق پنل دسترسی
اگر نیاز به من اطلاع دهید

rafail
30-09-15, 12:04
شما نیز ارسال ftp ورود بعد از ظهر

Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
برای غیر فعال کردن کد زبان به پیوست در فروم خود را اضافه کنید:
اضافه کردن به های AdminCP -> vBET--> ترجمه گزینه -> چشم پوشی از آدرس ها:

/filedata/
/fetch
/image.php.
سعی کنید برای حل این مشکل با های AdminCP در سرور خاموش کردن تنظیمات FastCGI.

rafail
30-09-15, 16:05
این گزینه در های admincp وجود دارد و fastcgi در حال حاضر خاموش است

Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
باید این گزینه در های AdminCP -> vBET--> ترجمه گزینه -> آدرس ها نادیده گرفت. شما غیر فعال کردن FastCGI شود؟

rafail
30-09-15, 18:11
من آدرس ارسال ارسال htaccess به شما ارائه شده و من شخصیت های سفید و نمى توان به های admincp وارد شوید. fastcgi حتی در سرور من نصب نشده است

Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
Mod_rewrite فعال دارید؟ در phpinfo که FastCGI فعال نوشته شده است.

rafail
30-09-15, 21:39
CGI فعال, FastCGI نیست. FastCGi حتی نصب نشده است. phpinfor cgi/fastcgi چون یعنی یکی یا دیگری می گوید.
من سعی کردم با استفاده از DSO، پنل را باز می کند اما من خطا در صفحه اصلی: هشدار: اطلاعات سرصفحه - هدر قبلا فرستاده شده در.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php در خط 223 تغییر داد
زمانی که من به dso تبدیل شده و محتوای htaccess اضافه نیز شخصیت های سفید در انجمن (در زبان پیش فرض انگلیسی) شدم
من 3 خط در چشم پوشی از آدرس ها را اضافه شده است.

بنابراین من به CGI (نه FASTCGI) تبدیل شده و حذف خطوط htaccess تا انجمن کار کنید.
من understund نمی تواند این وضعیت، آیا راهی آن کار می کنند یا نه؟ شما حتی باید آن را در انجمن 5.1.9 طعم? من نیاز به کمک در اینجا شما را با ftp فراهم کرده اید و های admincp به چه چیز دیگری credentials باید به من انجام آن را کار می کنند?

Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
بله ما تست vBET در vB 5.1.9. من گمان می برند که این مشکلی در پیکربندی سرور است. لطفا دوباره DSO استفاده کنید. اگر پس از اتمام .htaccess شما خواهید دید صفحات سفید سعی کنید برای غیر فعال کردن ترجمه ارائه دهندگان در های AdminCP -> vBET--> ترجمه ارائه دهندگان خدمات دسترسی. Mod_rewrite فعال دارید؟

rafail
02-10-15, 07:08
در ارائه دهندگان مترجم تنها گوگل از ابتدا فعال بود.
mod_rewrite پیش فرض توسط آپاچی نصب شده است
dso جز از شخصیت های سفید به من می دهد خطا هشدار: اطلاعات سرصفحه - هدر قبلا فرستاده شده در.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php در خط 223 تغییر داد

Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
قادر به آزمایش DSO شما بعد از آخرین پست من است? من یک فایل vBET کمی اصلاح و من می خواهم برای دیدن اگر DSO کار می کنند. این صفحه هشدار و سفید شناخته شده مسائل که چرخ راه حل آسان تر باشد.

rafail
02-10-15, 11:06
کار می کرد.

یک سوال sould من ترک خطوط شما فرستاده شده من در نادیده گرفتن آدرس ها?
همچنین زمانی که من زبان پشتیبانی می کند نیاز به در مرورگر به یونیکد برای نمایش درست کاراکترهای تنظیم را انتخاب کنید. نحوه نمایش زبان ترجمه شده بدون نیاز به را انتخاب رمزگذاری در مرورگر وجود دارد؟

Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
حذف URL را نادیده بگیرد. این اجازه می دهد فایل ضمیمه خود تجزیه خواهد شد. در صورت مشاهده صفحه سفید به شما تنظیمات سرور را تغییر صفحه سفید معمولا به معنای مسائل با اتصال به ارائه دهنده ترجمه.
در حال حاضر من نگاه و آزمون شخصیت مسائل را پشتیبانی می کند.

rafail
02-10-15, 11:34
همچنین در صفحات ترجمه attachemnts تصویر نمایش داده نشده است. لطفا مطمئن شوید که همچنین

rafail
02-10-15, 13:15
من تغییر زبان و عبارات > مدیریت زبان > ویرایش تنظیمات و ویرایش "اچ مجموعه نویسه" به "UTF-8" و پشتیبانی می کند مسئله حل است.
تنها مشکل حال حاضر است که پیوست شده در صفحات ترجمه شده نمایش داده شده

Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
شما یک لینک که پیوست در نه ترجمه صفحه نمایش داده می شود و جایی که آنها در صفحه ترجمه ظاهر نشان می تواند بود؟

rafail
02-10-15, 17:22
من ثابت پیوست با انجام تعمیرات در جداول پیوست (های admincp > تعمیر/بهینه سازی جداول)

نتیجه گیری من (به همه vb5 کاربران است که می خواهید نصب این افزونه در انجمن های خود):

این افزونه به حال برخی از مشکلات نصب است که ثابت شد با کمک "مارتین Kalak" (سپاس)

برای نصب آن را در انجمن 5.1.9 شما نیاز به ویرایش "/ core/includes/config.php" با اضافه کردن این خط در پایان آن:

دلار پیکربندی ['متفرقه'] ['admincpdir'] = 'admincp' ؛

پردازشگر پی اچ پی "DSO"، نه "CGI" باشد. بنابراین شما باید chage اگر شما "cgi" آن به "DSO" بر روی سرور خود. در پنل WHM آن با رفتن به تغییر می تواند "پیکربندی خدمات > پی اچ پی پیکربندی آگهی بسته" و را انتخاب کنید وجود دارد "پی اچ پی 5 برنامه کنترل" به "DSO"

The. Htaccess باید در ابتدا این خطوط:

RewriteEngine در تاریخ
گزینه های followsymlinks

RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]

و در پایان این خطوط:

RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} هدایت می شوید =
% RewriteCond {QUERY_STRING}! =
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 $ [ل، QSA]

شما باید اضافه کردن به "های AdminCP -> vBET--> ترجمه گزینه -> آدرس ها نادیده گرفتن":

/filedata/
/fetch
/image.php

و به "های Admincp > زبان ها و عبارات > مدیریت زبان > ویرایش تنظیمات" و "اچ مجموعه نویسه" به "UTF-8" ویرایش

و افزونه ترجمه Vbet در انجمن 5.1.9 کار می کنند
ویرایش 27-12-15: پس از برخی از بهتر من در بر داشت بسیاری از مشکلات را بررسی می کند، صفحات حتی ترجمه شده و بسیاری از db خطاهایی رخ داد...

Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
من خوشحالم که من به شما کمک کرد. در نسخه بعدی vBET لازم برای تغییر پیکربندی فایل نخواهد بود.

rafail
02-10-15, 19:47
یک چیز بیشتر مارتین، در "|core" htaccess باید ارسال در % RewriteCond {REQUEST_URI}
بنابراین باید آن را مانند این نگاه:

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core) (ویرایش راهنمای من در بالا)
آواتار دیگری (دسترسی رد شد) نشان داده خواهد شد

Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
از شما بسیار سپاسگزارم برای اطلاعات.

rafail
27-12-15, 14:45
فقط برای اطلاع رسانی که پس از چنین انجمن تغییرات انجام شده است بسیار بد است، برخی از صفحات خوب که گفتم اما من متوجه شده بسیاری از خطاهای دسی بل و مشکلات در ترجمه کار می کرد. بسیاری از صفحات حتی ترجمه شده است. بنابراین من حذف vbet (بسیار سخت به انجام آن entried بسیاری را در پایگاه داده بود).

انتظار بروز رسانی است که کار در vb 5.1.9 کامل و نه چنین مشکلاتی را ایجاد کرده است.

Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
VBET نسخه فعلی باید برای فعال 5.1.9 کار می کنند. هیچ ترجمه صفحه ممکن است علت خستگی ترجمه محدودیت. در تنظیمات بالا من تست vBET فعال 5.1.9. اگر شما هر گونه دیگر مسائل لطفا موضوع جدید ایجاد کنید.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1