PDA

مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود ویژگی کش دستی روشن

tavenger5
17-02-10, 20:30
من در حال حاضر به مسائل فضای دیسک در حال اجرا است. این امر می تواند خوب یکی از ویژگی های روشن کش در پرواز بدون نیاز به نگرانی در مورد در حال اجرا از فضا (یا تنظیم TTY پایین تر در امیدوار است که آن را روشن)

در این میان ، راه من دستی می تواند روشن کش وجود دارد؟ (من شده است با استفاده از حذف تمام کش گزینه داده ها)

vBET
18-02-10, 23:43
اضافه شده در لیست TODO اجازه می دهد تا به پاکسازی کش کتابچه راهنمای کاربر.

در این لحظه اگر شما از فضا ، شما می توانید :
-- تنظیم کمتر کش TTL
-- غیر فعال کردن کش برای زبان های خاص

در حال حاضر اگر شما می خواهید دستی روشن کش شما می توانید آن را تا حدی انجام می دهند -- کش TTL تا 1 (مقدار 0 استفاده کنید) و از CP مدیریت دستی را آغاز کند وظیفه برنامه ریزی های vB تصدی مترجم (کش TTL) ". بعد از آن شما می توانید کش TTL را به مقدار قبلی مجموعه اگر شما می خواهید.

vBET
09-08-10, 22:49
انجام می شود. آیا می شود در فعال تصدی 3.3.5 و 4.2.3 -- جارو کش قادر خواهد بود برای تمیز کردن کش برای زبان انتخاب شده و انتخاب شده برای ساخت حافظه cache (کش های پایگاه داده ، خوش آمدید فایل های ذخیره سازی ، یا غرفه).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1