PDA

مشاهده نسخه کامل : حل را توضیح نمی دهد

RafoX
05-03-12, 19:09
سلام و بنابراین من آزاد نصب افزودنی، و من اند به من به هر زبان به جای دسته و نام انجمن توضیح داده شده مشتریان نه، و غیره انجام پس زمینه سفید خالص من می تواند اضافه کردن یک تصویر شبیه اینه دیدن نه چون من فایل پیوست در با شما در فروم کار نمی
با عرض سلام و من پس از نصب رایگان اضافه کنید و روی و من توضيح دادم به نظر من -به هر زبان
به جاي اينكه از اين مقوله و بحث نمی بينم نام و غيره يك زمينه اي سفيد را تمیز کنم، نه می توانم اضافه کنم چون به نظر میرسد آن تصویر به عنوان ضمیمه کار نمی با شما به اين گردهمايی

r.dziadusz
06-03-12, 13:41
سلام
اول از همه، پر، نسخه پشتیبانی شده از vbet است نه یک برنامه آزاد هستند، پس اگر شما با استفاده از مطالب لطفا نسخه نصب آن، يا شما را متهم به خواهد شد!

RafoX
06-03-12, 21:03
این نسخه رایگان از علم و تکنولوژی سیاسی 2.4.4

r.dziadusz
07-03-12, 15:42
ما ديگر نسخه رایگان vbet حمايت مى كند، همچنين لطفا توجه داشته باشید که ، vbet 2.x بود كه ترجمه با استفاده از api ديگر وجود داشته باشد پس هيچ چاره اى نيست آن را به كار مى كنند.
لطفا نظر geting suported نسخه كامل از vbet، که می توانیم برای شما ترجمه api را انتخاب كردند، و به شكل realase بعدی، ویرایش ترجمه ها به صورت دستی انجام دهید!

RafoX
07-03-12, 18:17
چه قیمت است پلاگین در، و برای چه مدت از زمان؟

r.dziadusz
08-03-12, 10:49
فقط کلیک کنید "آنرا خریداری" در صدر سايت. 90 دلار هزينه مجوز و شما می توانید با استفاده از vbet تا زمانی که شما می خواهید! :) و شما میتوانید برای به روزآوری vbet آزاد برای مشت سال

RafoX
08-03-12, 19:40
است که بسیار گران است و من تعجب می کنم که اگر آن را می توانید تبریک خرید و من فکر می کنم مشکل حل شده

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations