PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مترجم با مایکروسافت و Apertium کار نمی کند

bathy
14-01-12, 09:16
عنوان معنون. در حال کار با vbet 4.1.9 vbulletin 4.4.6 .

r.dziadusz
14-01-12, 12:04
سلام
لطفا به من بگویید که در ترجمه api استفاده می کنید؟ (microsft/microsoft نيلگون)
برای اين - استفاده می شود که با اجرای تست - لطفا از اینجا (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728)
شما می توانید همه آنها را بوجود آورده و نه در شما بارگذاری و اشتراک گذاری این پوشه/ابزارها، فقط بارگذاری به فوروم شما ريشه هيئت مديره، و سهم برنامه ها اینجا

bathy
15-01-12, 10:51
این نتیجه است:

شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد

هشدار: curl_setopt () [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION را نمی توان فعال هنگامی که safe_mode یا open_basedir فعال در [راه] / microsoftbyazuretest.php در خط 29

اخطار: curl_setopt () [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION فعال را نمی توان زمانی که safe_mode فعال است یا open_basedir در [راه] / microsoftbyazuretest.php در خط 15
نشانه کامل:
{"خطا": "invalid_grant"، "error_description": "ACS50012: خرابیدراحرازهویت ACS50026: مدیر مدرسه با نام \\ u0027KHMFBu8/XCgswVqDjzD8pmWaubgZ3qjf3YYIU6HjieY = \\ u0027 یکی از اصول شناخته شده نیست \\ r و \\ nTrace ID: 3242b52c-d413-4d4d-aa8f به-96a24ddddb4e \\ r و \\ nTimestamp: 2012/01/15 09:50:46 Z "}

نتیجه تست: ï »¿" ArgumentException ظاهر می شود: بدون اطلاعات حامل موجود در این نشانه رمز: ID = 3835.V2_Json.Translate.2272B74F "
خطا تست :
زمان اتصال (MS): 238،76171875

r.dziadusz
16-01-12, 21:50
لطفا سعی کنید برای استفاده از این راه حل اول: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1543

همچنین شما با استفاده از valuse مناسب از مایکروسافت خود را به aplication لاجوردی:
microsoft comercial ترجمه api با کلید نيلگون: موكل شما شناسه،
microsoft comercial ترجمه api با سري نيلگون: موكل شما راز

bathy
17-01-12, 16:10
safe_mode در حال حاضر است.

بههنگام شده در کلید ها و این همان چیزی است که دریافت می کنم در حال حاضر:

شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد

هشدار: curl_setopt () [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION را نمی توان فعال هنگامی که safe_mode یا open_basedir فعال در [راه] / microsoftbyazuretest.php در خط 29

اخطار: curl_setopt () [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION فعال را نمی توان زمانی که safe_mode فعال است یا open_basedir در [راه] / microsoftbyazuretest.php در خط 15
نشانه کامل:

نتیجه تست: ï »¿" سلام "
خطا تست :
زمان اتصال (MS): 244،588867188

r.dziadusz
18-01-12, 16:42
همانطور که می بینید درخواست ترجمه خوب است.
هم safe_mode است:

لطفا تایید کنید اگر شما را تنظیم کنید که همه ی vbet opions درست متوجه شدم ؟
همچنین شما با استفاده از ذخیره سازی پایگاه داده و کش مهمان

این sems که محدودیت های خود را به شما در رسیدن به بسیار سریع است. اگر databse و کش مهمان است، و تمام گزینه ها را خوب، من باید آن را در شما بررسی کنید admincp

bathy
20-01-12, 13:08
حالت ایمن خاموش است
http://www.schmike.net/pics/safe.jpg

همه چیز خوب کار در ابتدا با گوگل.

r.dziadusz
20-01-12, 14:23
بنابراین این مشکل هنوز هم وجود دارد؟ اگر بله لطفا پاسخ به پرسش قبلی من.
هم نفس safe_mode خاموش است اما هنوز به وضوح. اين هشدار:

هشدار: curl_setopt() [عملکرد.فر کردن مو و setopt]: curlopt_followlocation نمي تواند فعال می شود وقتی safe_mode فعال است يا يك open_basedir تنظیم شده است در [مسير] /microsoftbyazuretest.php روی خط 29 - اگر هنوز هم وجود دارد، اين هشدار را از سرور، پس شما سرور "می گويد" كه اين حالت در

bathy
26-01-12, 13:54
هیچ روش دیگری برای بررسی safe_mode به جای phpinfo؟

r.dziadusz
26-01-12, 21:05
شما می توانید سعی کنید برای ویرایش فایل: php.ini. پيدا كردن خط: safe_mode و تنظیم آن را: safe_mode = خاموش کردن (یا "در" اگر شما میخواهید که برای فعال کردن آن دوباره) و بعد راه اندازی مجدد سرور

bathy
28-01-12, 12:39
من بر روی سرور میزبانی مشترک هستم. من فکر نمی کنم من قادر به انجام این کار.

r.dziadusz
01-02-12, 11:31
شما می توانید از سرویس دهنده اینترنت خود به آیا شما که:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1