PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه در صفحه CMS اما نه در ماده CMS کار می کند

brubros
06-10-11, 16:27
آیا این یک مسئله گوگل ترجمه و یا یک موضوع فعال تصدی است؟

در صفحه اصلی وب سایت ما ، ما باید این مقاله است که با موفقیت به زبان اسپانیایی از انگلیسی توسط گوگل (صفحه نمایش شات) ترجمه : http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg ، اما زمانی که شما با کلیک بر روی مقاله ترجمه شده به خواندن داستان کامل ، تنها این به نظر می رسد (بدون متن در تمام ، فقط تصویری از مقاله) : http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg حتی هر چند ، هنگامی که به زبان انگلیسی مشاهده می بینید : http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. شما می توانید از این رفتار خود را با رفتن به actup.org و به دنبال در مقاله که در اینجا روی صفحه نمایش را دستگیر را ببینید.

من فقط برای فعال تصدی نیاز به تایید می کنند که این یک مسئله گوگل که من نیاز گوگل را به آدرس و یا تایید آن است که برخی از مسئله دیگر مربوط به اصلی و یا فعال تصدی و یا برخی از مولفه های دیگر است. با تشکر از شما

r.dziadusz
06-10-11, 19:30
لطفا شود shure اجرای این آزمون برای همه API شما در حال حاضر با استفاده از : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

brubros
06-10-11, 19:40
بله ، ما با استفاده از آزمون شما نصب شده و کشف شده که گوگل گزارش نقض TOS (403 خطا) و ما یک گزارش با آنها تکمیل شده برای تعیین به رفع این مشکل چه می تواند انجام شود.

من باید بیشتر روشن با سوال من بوده است. آیا ترجمه ای است که به نظر می رسد در صفحه اول CMS آمده از یک کش مختلف نسبت به ترجمه کامل مقاله؟ آیا این کش متعلق به فعال تصدی یا اصلی؟ آیا فعال تصدی تماس API صفحه خلاصه CMS یا کش فعال تصدی یا کش اصلی استفاده از آن؟ آیا فعال تصدی تماس API برای ترجمه مقاله کامل CMS و یا آن را بکشد آن را از کش فعال تصدی (فرض شده است در تنظیمات را فعال کنید)؟ من فقط تلاش برای منزوی که در آن فعال تصدی درگیر است که در آن نمی باشد.

با تشکر از شما

vBET
06-10-11, 21:37
سلام. تصاویر شما پیام را نشان می دهد که سهمیه خود را بیش از حد بود -- است که چرا شما ترجمه را نمی بینیم. ببینید ترجمه در صفحه اصلی -- زمانی که شما هنوز هم تا به حال حدود ترجمه شد. اما زمانی که شما در حد صفحه رفت و در حال حاضر رسیده بود بنابراین هیچ متن نمایش داده شد. لطفا نگاه کنید به انتشار جدیدترین -- رفتار تغییر در حال حاضر در مورد زمانی که ارائه شده است در دسترس نیست. ما هنوز هم برخی از مسائل در جدیدترین نسخه بتا (ارائه دهندگان به عنوان در دسترس نیست در اغلب موارد که مورد نیاز است مشخص شده اند) ، اما من کار بر روی آن در حال حاضر است.

کش یکی است و آن را کش فعال تصدی است. فقط توجه داشته باشید که متون "به عنوان مثال... و "نمونه ای از متن" 2 رشته های مختلف -- شما ترجمه کش از یکی کوتاه ، اما نه برای طولانی است.

بنابراین فرض -- بدون مشکل فعال تصدی در اینجا وجود دارد. بر API ارائه دهنده ترجمه محدود رسیده است. لطفا انتشار جدیدترین. به زودی آن را اصلاح شود ، اما در حال حاضر در دسترس برای استفاده -- فقط بهینه سازی شده (غیر فعال کردن ارائه دهندگان حتی زمانی که پیام اشتباه ارسال شده است -- کار بر روی هم اکنون این حق را).

آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا؟

brubros
06-10-11, 21:50
بله ، این کمک می کند. با تشکر از شما به خاطر صرف وقت برای توضیح.

آیا می توانم ایجاد یک درخواست سرویس های جدید به این نرم افزار به سایت ما توسط فعال تصدی ارسال؟

همانطور که گفته اند ، من واقعا کسی را نمی خواهم ، به جز برای فعال تصدی ، به وب سایت ما لمس کردن تا زمانی که ما عمل دوباره. به نظر می رسد این جدیدترین نسخه ممکن است یک گام بسیار مهم -- حتی بدون آن به طور کامل بهینه سازی شده است.

vBET
06-10-11, 22:49
لطفا درخواست خدمات به ایجاد. ما این مسئولیت رسیدگی به :)

brubros
07-10-11, 14:31
دریافت کردم توجه داشته باشید خود را در خصوص تأیید ادغام سرویس بروز رسانی (که می خواهید به نیشگون گرفتن و کشیدن یک کمی بیشتر قبل از نصب ، که من درک می کنم). من فقط می خواهم که به گزارش شب گذشته ما در نهایت نمیفهمد چه بود اضافه کردن برخی از شخصیت های بیشتری را به URL. افزایش نشانه های اجتماعی به نام فیلم (addthis.com) بود و ما آن را حذف به طور کامل از وب سایت ما ، بنابراین URL های موافق با دیگر شخصیت های فوق العاده ظاهر شد. با این حال ، من می خواهم به گزارش که متاسفانه ما هنوز دریافت خطا زمانی که داستان در مقابل CMS (که در ترجمه خوب است) کلیک شده است ، ما هنوز یک خطا 'هیچ داده ای' از کروم (خطا 324 (خالص : ERR_EMPTY_RESPONSE) زمانی که کامل شود قرار است برای نشان دادن (تصویر نمونه) : http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg و یا یک صفحه خالی از Firefox است.

من امیدوارم که این خطا ممکن است ارتقا فعال تصدی یا که شما حداقل یک یا دو مقاله تست موزیلا مرورگر موبایل خود را با کلیک کردن بر روی آنها را بر روی صفحه اصلی ، پس از نصب بروز رسانی ، برای تعیین اگر هیچ داده ای "خطا حذف حذف به عنوان یک نتیجه از ارتقا در حال حاضر که ما را حذف کرده ایم که شخص ثالث محصول که در معرفی شخصیت های اضافی را به URL. با تشکر از شما

همچنین شب گذشته ، GoogleTest ما '200' (همه چیز خوب است است) هر چند امروز صبح وقتی که ما GoogleTest.php دوباره به ما برگشت به '403' بازگشت خطا (مشکل TOS). من فقط می خواهم شما بدانید این برای آزمایش است.

vBET
08-10-11, 12:18
سلام. ما یک مشکل در نسخه بتا است که در فروم خود را نصب شده بود در بر داشت -- مشکلات ما بود. من در حال حاضر به روز رسانی آپلود فایل و بررسی موضوع دقیق در تصویر را ببینید و آن را در حال حاضر در کار است.
لطفا بررسی آن و تایید آن حل شده است :)

brubros
08-10-11, 12:29
با تشکر. اما متاسفانه آن را تنها زمانی که به عنوان ADMIN به سیستم وارد شده است. به عنوان یک مهمان ، خطا به نظر می رسد.

brubros
08-10-11, 12:53
[ورود حذف شده توسط brubros]

brubros
08-10-11, 13:40
[به روز رسانی] مراحل ما در زمان بازگشت به عملیات عادی برای ارتقاء صفحه اصلی از 4.0.7 به 4.1.7 (همه ترجمه شروع به کار بلافاصله پس از آن تلاش شده بود) و ارتقاء انجمنهای تخصصی و از 3.5.1 به 3.6.0 و ما نصب و راه اندازی خود را از علم و تکنولوژی سیاسی را لمس نمی کنم به وضوح این مسئله که ما تجربه شد، اگر تصادف در زمان عجیب و غریب بود، علم و تکنولوژی سیاسی نیست. علم و تکنولوژی سیاسی هنوز یک قهرمان در قلب من باقی می ماند، حتی اگر محروم از خواب ذهن من، امید برای یک لحظه از دست داده بود. من، یک بار دیگر، یک فن بزرگ.

brubros
08-10-11, 23:53
همه چیز کار می کند در حال حاضر. این مورد نیاز نصب تمیز از همه چیز است. علم و تکنولوژی سیاسی به زیبایی اجرا می کند. شما اجازه من را حذف کنید توجه داشته باشید این sleeplessly نوشته شده است.

vBET
09-10-11, 00:01
من چک فروم شما و من این مسئله را نمی بینم.

من فقط چک URL: و ترجمه آن به لهستانی به عنوان مهمان - صفحه تولید است. از کجا می توانم این مسئله را می بینید؟ لطفا URL EXACT را که در آن شما می بینیم که مسئله اتفاق می افتد.

لطفا به یاد داشته باشید که من به شما متوجه است که شما تا به حال به موضوع که می خواهم قبل از آن که مربوط به ابر سرور خود را. احتمالا این موضوع همان است. به vBET مربوط نیست - شما می توانید به راحتی آن را چک کنید زیرا:
1. شما در حال نوشتن است که ترجمه نشده است صفحات تولید نمی شود.
2. شما می توانید علم و تکنولوژی سیاسی و غیر فعال کردن چک می کند آن را تغییر هر چیزی است.
3. دیدن لینک ها شامل تصویر

من می بینم صفحه تولید شده است و شما نمی - درست مثل قبل از من به شما اشاره کرد که من آن را نمی بیند و شما آن را دیدم. بنابراین، من شرط می بندم در حال حاضر شما به همین دلیل - برای حل این مشکل آن را به عنوان شما را حل کند قبل از. این مسئله علم و تکنولوژی سیاسی نمی باشد. صفحات کار خوبی برای من (به عنوان مهمان) اثبات:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.png

بنابراین قبل از هر اقدامی لطفا به فکر کردن می کند آن است که از احساس. به احتمال زیاد این موضوع نرم افزار اما زیرساخت های خود را شماره نمی باشد.

لطفا به من بگویید آیا شما نیاز به کمک به هر بیشتر اینجا :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1