PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مترجم پرچم در بالای صفحه در CMS با استفاده از کروم و فایرفاکس

tavenger5
05-08-11, 20:27
شات روی صفحه نمایش متصل است. این فقط با گوگل کروم و فایرفاکس اتفاق می افتد در صفحات CMS. به عنوان یک مهمان ، آن اتفاق نمی افتد.

تنظیمات فعال تصدی به پرچم در پایین صفحه بالا تنظیم شده است.

ویرایش : من می توانم یک فایل پیوست را آپلود کنید.

در اینجا تصویر :

tavenger5
05-08-11, 20:45
همچنین ، در forumhome پرچم ترجمه تحت بلوک انجمن

vBET
06-08-11, 00:12
شات روی صفحه نمایش متصل است. این فقط با گوگل کروم و فایرفاکس اتفاق می افتد در صفحات CMS. به عنوان یک مهمان ، آن اتفاق نمی افتد.

تنظیمات فعال تصدی به پرچم در پایین صفحه بالا تنظیم شده است.

ویرایش : من می توانم یک فایل پیوست را آپلود کنید.

در اینجا تصویر :

آیا شما هنوز هم به طور پیش فرض طرح اصلی در فروم شما؟ آیا شما آن را در طرح به طور پیش فرض اتفاق می افتد بیش از حد؟

ما آن را در فروم تست ما چک شده و آن را به خوبی کار میکند برای طرح پیش فرض. لطفا توجه داشته باشید که زمانی که شما تغییر طرح و سپس برخی از قرار دادن اتوماتیک می تواند کار به عنوان انتظار نمی رود (چون از سبک های دیگر -- خودکار قرار دادن الحاق متن ساده در محل مناسب ، اما سبک می تواند جای صفحه نمایش را تغییر دهید). فقط در صورتی که چنین تنظیم سفارشی برای جای پرچم و استفاده از تنظیم دستی آن در قالب مناسب ، یا تغییر قالب پرچم.

vBET
06-08-11, 00:22
همچنین ، در forumhome پرچم ترجمه تحت بلوک انجمن

بله. ما آن را همچنین در تست ما تالار گفتگو -- خوب است. خودکار قرار دادن خوب کار می کند. این بالا از بالا و پایین صفحه است. فقط طرح ساختگی و از بالا و پایین صفحه بالا به جای ستون تنظیم شده است. شما می توانید آن را در منبع HTML غیر فعال چک -- پرچم ها در بالای بالا و پایین صفحه اصلی. ما می توانیم بررسی برخی از سبک برای بلوک پرچم موقعیت اگر شما می خواهید تغییر دهید.

vBET
06-08-11, 11:03
برای حل موضوع را با پرچم forumhome لطفا فقط ویرایش قالب فعال تصدی پرچم و اضافه کردن بخش DIV اصلی :

style="clear: both;"

ما آن را مناسب برای محل پرچم های دیگر است و اگر آن است و سپس از آن خواهد شد در نسخه بعدی اضافه شده تست.

ویرایش :
این مسائل مربوط به غرفه خود را حل کند. من فقط دوباره بررسی کردیم اولین شماره دوباره -- و من قادر به تولید مثل آن بود (اولین بار از دست بدهم اطلاعات در مورد مرورگر).

ویرایش 2 :
فقط آن را برای اپرا چک ، کروم ، اینترنت اکسپلورر ، موزیلا -- راه حل برای همه کسانی که مرورگر در تمام اماکن پرچم OK کار می کند. این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

tavenger5
13-08-11, 17:13
برای تعمیر!

vBET
14-08-11, 12:12
مسئله ای نیست. در حال حاضر در vBET4.4.1 شامل :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1