PDA

مشاهده نسخه کامل : حل فعال تصدی حذف -- خزیدن خطا 100.000

alptraum
18-07-11, 11:14
من یک سال پیش برای یک vBET3 زمان کوتاه استفاده می شود. آدرس وب سایت من : MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). از آنجا که یک سال دریافت می کنم "خطاهای خزیدن" از گوگل است. muhakeme.net من تا به خزیدن خطا در بیش از یک صد هزار صفحه به دلیل فعال تصدی URL محصول. من نقاط بد از گوگل و مجازات کردم در حال حاضر است. من نیز به حمایت گوگل نوشته شده و به آنها گفت : به دلیل از هزار نفر از "خطا خزیدن" در بیش از 100 صفحه می تواند این اتفاق می افتد.

من حذف محصول از FTP من. گاهی اوقات من چشم "کاربران آنلاین" و من می بینم که گوگل در جستجوی من ترجمه صفحات است.

vBET
18-07-11, 11:56
سلام ، من گواهینامه شما منقضی شده ، بنابراین من فرض شما با استفاده از نسخه فعال تصدی قدیمی است. لطفا توجه داشته باشید که vBET3.x در واقع 0 (صفر) اشکالات باز :)

بنابراین اگر شما مایل به استفاده از فعال تصدی بدون مسائل آن است که همیشه بهترین راه برای استفاده از آخرین نسخه که تصحیح اشکالات قدیمی :) شما می توانید گواهینامه خود و تجدید دریافت آخرین نسخه. لطفا توجه داشته باشید که هزینه فقط 30 دلار تمدید. شما می توانید در بخش دانلود خود را تجدید کنیم.

همچنین توجه داشته باشید برای آینده -- ما به شما ارائه پشتیبانی رایگان. بنابراین بهترین ایده برای نوشتن هنگامی که شما به هر موضوع ، به جای اقدامات خود را ساخته است که شما یکی دیگر از مسائل است.

درباره مسئله واقعی -- گوگل جستجوی صفحات قدیمی است. لطفا فقط اضافه کردن حاکمیت مناسب که درخواست چنین تغییر مسیر به صفحه اصلی شما. گوگل را متوقف خواهد کرد به دنبال بعد از مدتی (شما او را که این صفحات منتقل شده هستند).

لطفا ما نمونه هایی از خود را در لینک موجود نیست -- ما شما را قاعده مناسب بنویسید :)

vBET
27-07-11, 18:02
بدون پاسخ -- در نظر گرفته پشتیبانی مورد نیاز نمی باشد. لطفا اینجا نوشتن در مورد شما هنوز هم نیاز به حمایت در این مورد.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1