PDA

مشاهده نسخه کامل : URL نقشه جعلی است یا واقعی؟

Alpha
28-06-11, 14:43
در ابتدا من می خواهم بگویم که من فکر می کنم علم و تکنولوژی سیاسی برای یک محصول درخشان است که ارزش هر سنت هزینه آن نقشه URL آدرس URL درست مثل این:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

یا فقط URL مثل این:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

من می پرسند چرا این یک نقطه فروش کلید برای من. از آنجا که URL های شبیه به این:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
در یک نقشه سایت هستند بی معنی است زیرا آنها با استفاده از تغییر مسیر 301 به
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
فرستاده شود و نقشه URL درست نیست باید یک اشتباه است. من هم می خواستم بپرسم اگر در انجمن بازنویسی نقشه URL انجمن استفاده کنم فقط URL URL موضوع در نقشه به لطف بسیاری برای کمک PS چرا پرسش از یک سهم که ممنوع است برای ارسال لینک به صفحات دیگر زمانی که من انجام داده اند که؟ من فقط به سمت چپ این صفحه نوشته شده

vBET
28-06-11, 14:53
سلام.

در این لحظه فعال تصدی شما به ادغام با ژنراتور نقشه سایت آستان لینک ها در نقشه سایت ترجمه نشده است. فعال تصدی ترجمه لینک در انجمن خود را ، به طوری که گوگل و دیگر عنکبوت را پیدا خواهد کرد و شاخص صفحات ترجمه شده خود را.

لطفا توجه داشته باشید که ما در حال حاضر برنامه ریزی راه حل برای پشتیبانی از نسل نقشه سایت لینک ها در حال حاضر ترجمه شده (لطفا برای جزئیات بیشتر به اینجا را ببینید : تاریخ انتشار این هنوز اول ما در سایر موتور ترجمه پشتیبانی برای vBET3.x (در حال حاضر آن را فقط در vBET4.x است) اضافه کنید و پس از آن ما خواهد شد از ویژگی های دیگر پیاده سازی -- از جمله پشتیبانی از لینک های ترجمه شده برای ژنراتور نقشه سایت. لطفا به خاطر داشته باشید که یکپارچگی با ژنراتور نقشه سایت لازم نیست در همه است -- این فقط برای گوگل است که احتمالا خواهد ساخت صفحات خود نمایه سریعتر ، هنوز هم کسانی که خواهد نمایه به هر حال به لطف ربات گوگل کمک.

اگر شما هر گونه سوال در آینده لطفا فقط بپرسید :)

Alpha
28-06-11, 15:05
مرسی از پاسخ سریع ، از شما سپاسگزارم. خوب خوب آن است که برنامه ریزی شده برای یکپارچه سازی آدرس های ترجمه شده برای نقشه سایت. گوگل به دنبال متاسفانه تنها تعداد معینی از آدرس است که یک تغییر مسیر 301 تا از این ویژگی می تواند بسیار مفید و مهم است. من در انجمن من بدون این ویژگی در حدود 26000000 301 تغییرمسیر که گوگل را به من مجازات شده اند ، من از طریق اینجا هستید : : vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html آن را نیز برنامه ریزی شده است که در انجمن ها آدرس در نقشه سایت قرار داده؟ تا به حال ، فقط آدرس را به موضوع درج می شود. من 1200 موضوعات انجمن 500.000 و بنابراین تنها در انجمن ها نقشه سایت لینک من پس از آن خواهد بود که برای من مهم است که آدرس انجمن در نقشه هستند. آیا امکان دارد؟ تاریخ و زمان آخرین سوال. آیا این امکان به طور پیش فرض توسط یک انجمن در کل یک زبان به زبان به زبان دیگری؟ به عنوان مثال. من یک انجمن در آلمان و که که این همیشه نمایش داده خواهد شد و برای هر یک از زبان های انگلیسی ، این امکان پذیر است؟ از آنجا که من می تواند نسخه از یک انجمن در حوزه های خود را به زبان های مختلف را

vBET
28-06-11, 15:16
روش ادغام نقشه سایت در این لحظه اضافه کردن لینک های انجمن برای صفحات ترجمه شده را شامل نمی شود. البته ممکن است -- فقط ما سوال در مورد آن داشته باشند نه در مقابل بنابراین ما قبل از اهمیتی نمی دهند.

من سوال خود را در مورد زبان انجمن را درک نمی کند. فعال تصدی فرض می شود که انجمن خود را یک زبان و ترجمه آن به زبان های دیگر به طور کامل. هنگامی که انجمن خود را در آلمان ، پس از کلیک کردن بر روی پرچم انگلیسی انجمن کل به انگلیسی ترجمه شده است -- همانطور که شما می توانید در فروم ما را ببینید. شما مجبور نیستید برای انجام هر گونه کپی از این انجمن. همچنین کپی از چنین را برای شما بسیار گران قیمت -- برای هر کپی به شما نیاز به مجوز جداگانه برای اصلی ، بایگانی و فعال تصدی. همچنین محتوای خود را در هر کپی ، تغییر خواهد کرد مستقل. من هیچ حس در همه برای این است. SO -- هیچ مقابله ای است. فعال تصدی دسته همه چیز :)

هر گونه سؤال :)

Alpha
28-06-11, 15:26
خوب دلیل این سوال، بنابراین من فکر کردم =) انجمن آلمان (URL
deutsch.de) و همچنین می خواهد کاربر انگلیسی می توانید این را بخوانید. سپس من من علم و تکنولوژی سیاسی و نصب در URL
deutsch.de نسخه آلمانی و
deutsch.de/en نسخه انگلیسی. که خوب اگر من می خواهم کاربران آلمانی و انگلیسی با هم برای به اشتراک گذاشتن یک انجمن. اگر من اما کاربر آلمانی و انگلیسی می خواهد به فروم خود را پس از آن بهتر خواهد بود من یک کپی از تالار گفتگو پس من باید 2 انجمن آلمانی. یکی در دامنه
deutsch.de کاربر آلمانی و یکی در دامنه
englisch.com برای کاربران انگلیسی. بنابراین، کاربران انگلیسی قادر به خواندن پست های قدیمی آلمانی در فروم englisch.com باید البته به زبان انگلیسی به طور پیش فرض. بنابراین من 2 صفحه مستقل مستقل هر یک از زبان خود و دامنه خود را. آیا من ایده روشن ساخته شده است؟ مزیت آن این است. گوگل 10 میلیون صفحه از یک دامنه نمایه نیست. اما گوگل ایندکس 10 میلیون صفحه از 50 حوزه ؛)

vBET
28-06-11, 15:51
در این صورت شما فعال تصدی لازم نیست در همه... شما فقط 50 یکی انجمن های تخصصی زبان دارای غشاء یاشامه مومی. پس چه برای ترجمه؟ لطفا به خاطر داشته باشید که این برای شما بسیار گران خواهد شد -- 50 مجوز به اصلی و شاید دیگر از پلاگین پرداخت. 50 تخته خواهد شد ، منابع بسیار بیشتر (CPU ، حافظه) را مصرف می کند.

همچنین در مورد خود شما دارای 50 تخته مستقل -- 50 جوامع مختلف را ایجاد می کنید. با استفاده از فعال تصدی شما استفاده از جامعه در حال حاضر موجود به ادغام با مردم با استفاده از زبان های دیگر... فعال تصدی ایده خوبی است :)

Alpha
28-06-11, 16:36
متاسفانه آن است که خیلی آسان نیست. من انجمن آلمانی است که 1.5 میلیون ارسال. این موارد البته در تمام زبان های دفع در دسترس می باشد. پس به صحبت می کنند و به عنوان یک پایه پایه. من می دانم که من می توانم 50 انجمن جدید تنها دلایلی که باعث می شود هیچ حس. چه باید 50 انجمن دلایل جدید خالی کنم اما اگر من 1.5 میلیون درحال محتوا؟ اما فقط در یک زبان ؛) این محتوا عاملی که حساب را می توان در ترجمه زبان های مختلف ضرب است. فقط 100X کار می کند بهتر در حوزه های جداگانه ای است که در آن هیئت مدیره پس از آن وارد شده می تواند به طور مستقل در حال توسعه ادامه. اول هزینه ثانویه است. انجمن آلمان دارای هزینه های سرور کمتر 100-200 **** شایستگی. اگر شأن و منزلت نسخه انگلیسی رسیدن به حتی 10٪ است که هنوز هم سودآور باشد. انجمن ها در هزینه های سرور جدید به سرور های موجود مورد استفاده قرارگرفته وجود دارد دارای ذخایر کافی است. آن را تنها می تواند هزینه های صدور مجوز. همچنین، من نمی خواهم نیست 50 انجمن ها در یک بار همیشه خاص ؛) اما من فکر می کنم من یک راه حل پیدا کردم. در htaccess تغییر نام دهید

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

باید کار کند. اما بازگشت به موضوع OK، من خودم سعی خواهد کرد که برای پیدا کردن کسی که می توانند URL انجمن ها نقشه ادغام. پس از آن من علم و تکنولوژی سیاسی را خریداری کنید. با تشکر برای کمک ؛) و با تشکر از شما برای این برنامه بزرگ

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1