PDA

مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی 3.4.0

vBET
09-03-11, 19:42
سلام :)

در حال حاضر نسخه جدید برای شما. در حال حاضر برای vB3.8 در ماه آینده ما را برای vB4.x لطفا توجه داشته باشید که از آنجا که بسیاری از تغییرات این نسخه به صورت بتا در نظر گرفته شده را آزاد.

پس چه شده است مهم ترین -- پشتیبانی از زبان های جدید (+ آماده برای 5 ادامه) ، تمام اشکالات شناخته شده اصلاح ، بهبود عملکرد ، افزود : پشتیبانی از حافظه کش و کش پایگاه داده خارجی. و بسیاری البته از چیزهای دیگر -- اطلاعات زیر :)

بسیار مهم : به دلیل از زبان های جدید اضافه شده موظف است نسبت به انجام مراحل بروز رسانی اضافی. برای تغییرات تاسیسات چیز جدیدی نیست ، هنوز هم برای به روز رسانی برخی از گام های بیشتری مورد نیاز می باشد -- اطلاعات زیر است.

جدید :

اضافه شده 6 جدید زبان : ارمنی ، آذری ، باسک ، گرجستان ، کریول هاییتی ، اردو.
کسانی که در نسخه بتا در گوگل و کریول هاییتی است تنها به طور کامل توسط گوگل پشتیبانی می در حال حاضر است. تنها کریول هاییتی از امکانات جدید می تواند مورد استفاده قرار گیرد در حال حاضر ، اما فعال تصدی آماده است برای حمایت دیگران در هر زمان هنگامی که گوگل آماده خواهد شد :) -- شما فقط آن را قادر می سازد توسط CP مدیریت و آن!
پشتیبانی از حافظه کش : Memcache ، APC ، XCache ، eAccelerator. همچنین آسان برای اضافه کردن پشتیبانی برای موتورهای جدید!
پشتیبانی از پایگاه داده های خارجی برای کش فعال تصدی
(مورد درخواست : از http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/863-different-db-vbet.html # post6927)
اجتناب از عنوان تکراری
گزینه جدید اضافه می کند که زبان واقعی به عنوان صفحه (مفید برای موضوعات با عناوین قابل ترجمه نیست مانند نام محصول و یا چیزی شبیه به آن)
نقش ها به صورت خودکار برای مدیریت زبان پیش فرض
هر کاربر تا حداکثر 1 نقش برای زبان پیش فرض (درخواست :
اجازه می دهد تا برای دیدن آمار (که چگونه بسیاری از کاربران با استفاده از زبان خاص) در CP مدیریت --> گروههای کاربران --> گروه کاربری مدیر (مورد درخواست : از http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/328-some-stats-add.html # post1232)
سهامداران پشتیبانی برنامه در لینک های اعتباری
حال حاضر هر کس است که لینک فعال تصدی اعتباری به هر حال نیز بر روی آن درآمد را تغییر دهید! کافی است برای اضافه کردن ID خود را وابسته به کاربر در مدیریت CP --> فعال تصدی --> -- جزئیات بیشتر در شرح و توصیف پارامتر
فعال تصدی پشتیبانی پیوندها کوتاه باشد.
اضافه شدن پشتیبانی برای پارامتر طول بایگانی URL محدود. به طور پیش فرض برای سازگاری غیر فعال شده -- نیاز به آن را روشن برای اثر. لطفا توجه داشته باشید که صفحات در حال حاضر نمایه با URL های طولانی تر خواهد شد 301 هدایت می شوید -- پس از آن برای جستجوگرها شما امن است. هنوز هم ما تصمیم گرفتیم تا آن را در این لحظه با قابلیت تنظیم.
زبان اطلاعات کاربر پرچم را به بخش های آنلاین
(مورد درخواست : از http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/269-language-flag-who-online.html)
پشتیبانی برای ترجمه نمی عناوین
اگر شما می خواهید بعضی از بخش های عنوان موضوع ترجمه نشده و سپس به سادگی آن را مات دستی در NT [langtitle =] [/ langtitle] BBCode روشن (بدون فاصله). فقط به عنوان زبان کد استفاده NT (ترجمه نشده است). در داخل بدن موضوع هنوز هم استفاده از [notranslate] BBCode روشن -- این ترفند برای جلوگیری از ترجمه برخی از عنوان (مثل نام بازی ، عنوان موسیقی و غیره) است.
filets زبان برای اعلامیه های حمایت
اضافه شده دو گزینه در سیستم اطلاع. نمایش اخطار هنگام :
-- انجمن در زبان مشخص شده در حال دیدن این
-- کاربر در حال مشاهده انجمن در زبان مشخص شده
زبان های تنظیم برای کش برای مهمان.
حالا شما می توانید انتخاب کنید که زبان توسط Cache مهمان پشتیبانی خواهد شد.
گزینه ای برای ADMIN -- نشان دادن زمان اتصال گوگل
این گزینه به شما این امکان را می دهد به شما برای بررسی به چه مدت در طول مدت زمان ایجاد صفحه فاضلاب خود را در انتظار پاسخ گوگل بود. به سادگی چاپ نتایج زمان و تعداد درخواست های گوگل را در بالای صفحه نتیجه. این کار فقط برای مدیران پس از آن برای کاربران عادی بی ضرر است و به شما این امکان را می دهد برای بررسی می کند موضوع را در کنار گوگل اگر انجمن را کند می کند پایین. البته آن را برای ترجمه کش نشده کار می کنند.

اشکالات اصلاح شده :

با حل و فصل برخی از مناقشه که در آن global_shoutdown مورد استفاده قرار گرفت ، اما init_startup (منبع مناقشه ناشناخته است ، اما مناقشه حل و فصل)
اعلام خطر در کش مهمان (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/932-warnings-guest-cache.html)
کش هشدارهای پاک کننده
صفحه خالی را برای پست های جدید
اعلام خطر برای مقادیر مرجع (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1141-external_complete-hook.html)
پرچم اصلاح شده برای زبان مالایی (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1269-malay-flag-wrong.html)
متن آواتار ها پنجره
برش اشتباه و یا قسمت URL
سایت های کش با نتایج بد از گوگل
برو به اولین گزینه ارسال جدید (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/1288-goto-new-posts.html)
در حال حاضر نام کاربر در شرح و توصیف و عضو PM لیست پیام ترجمه نشده است.
مسیر Hardcoded به ADMIN CP (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1354-cachecleaner.html)
بدون شرح از پرچم زمانی که در پایین بالا و پایین صفحه سمت
حذف کپی کدهای زبان را تشکیل URL
تغییر مسیر دائمی توسط 301 نویسنده تغییر مسیر
بد حروف رمزی شده به کلمات کلیدی متا و شرح

قالب تغییر :

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_flag

تغییرات دیگر :

(بهبود عملکرد) گوگل درخواست محدود کردن طول بزرگ تا 2000
نمایش داده شد کمتر گوگل که تنگنا عملکرد اصلی را به من بدهید.
(بهبود عملکرد) تغییرات الگوریتم برای نگه داشتن قطعات ترجمه نشده از HTML
(بهبود عملکرد) یکی اتصال به گوگل برای درخواست ترجمه همه در یک صفحه.
گزینه های پیکربندی فعال تصدی دوباره سازمان دهی شده در CP مدیریت

مراحل بروز رسانی اضافی
لطفا توجه داشته باشید که تمام مراحل بروز رسانی اضافی به خاطر پشتیبانی زبان های جدید. است که به همین دلیل ما حتی 5 زبان که در حال حاضر پشتیبانی نمی شوند ، اما گوگل آن را در حال حاضر در مرحله بتا -- تا زمانی که آن پشتیبانی شده تبدیل شد ، هیچ اقدامی اضافی دیگر مورد نیاز خواهد بود. با عرض پوزش در حال حاضر برای آن دسته از.

بروز قواعد خود را در فایل htaccess تغییر نام دهید
یکی از واقعی در بسته بندی فعال تصدی. البته بدون نیاز به تغییر همه چیز وجود دارد -- فقط قسمت با کد های زبان (کد های اضافه شده برای زبان های جدید). برای ایمن بودن آن بهتر است قبل از اینکه تغییرات به نسخه ساخته شده از شما فایل htaccess. کسانی که از ترجمه محتوا در خارج از دایرکتوری انجمن -- لطفا به یاد داشته باشید که شما باید قواعد فعال تصدی در چندین فایل htaccess تغییر نام دهید -- به روز رسانی همه کسانی که.
پشتیبانی انتخاب زبان
از آنجا که زبان های جدید اضافه شده بود شما باید به برگزیدنمجدد دوباره که زبان شما می خواهید برای حمایت! زبان تغییر نظم ، پس از بروز رسانی به شما می توانید به بررسی زبان های دیگر که قبل از بروز رسانی. لطفا به یاد داشته باشید / نوشتن که یکی از کسانی هستند و تنظیمات درست بعد از بروز رسانی.
همچنین اگر شما با استفاده از تمام زبان شما را مجبور به خاموش که در واقع پشتیبانی نمی شود (آن ها به وضوح مشخص شده اند) -- این کافی است آن را در یک محل ADMIN CP انجام --> فعال تصدی --> ترجمه --> ترجمه فعال (3 بخش) .
با عرض پوزش برای این ناراحتی -- لازم بود برای حفظ ترتیب الفبایی در CP های مدیریت. بنابراین آن را به ارمغان می آورد ناراحتی های کوچک در طول این بروز رسانی ، اما بسیاری از راحتی برای بقیه هم دولت است.
حقوق برای دایرکتوری های کش خوش آمدید
اگر شما با استفاده از کش خوش آمدید و سپس حقوق مناسب (جزئیات بیشتر در تنظیمات پنهان مهمان در مدیریت CP) در حال حاضر دایرکتوری مهمان کش جدید اضافه کنید : HY ، AZ ، اتحادیه اروپا ، KA ، HT ، اور (در غیر این صورت کش مهمان نمی خواهد کار برای کسانی که)
نام robots.txt به روز رسانی
اگر شما بهینه سازی انجمن خود را نیز تذکرات ما برای نام robots.txt ، لطفا به روز رسانی آن را نیز برای زبان های جدید (کد : HY ، AZ ، اتحادیه اروپا ، KA ، HT ، اور)
نقشه سایت ادغام ژنراتور
اگر شما ژنراتور نقشه سایت مجتمع با فعال تصدی ، لطفا -- اضافه کردن کدهای زبان جدید وجود دارد (فقط برای کسانی که از شما حمایت -- تمام کسانی که)

basketmen
09-03-11, 21:47
میشل من متاسفم ، درخواست من ویژگی ها : کتابچه راهنمای ترجمه ، بنابراین فقط خود را مانند ویکیپدیا ، مقاله ، تنها ترجمه کتابچه راهنمای کاربر به زبان دیگری توسط عضو (و یا توسط کارکنان)

هنوز هم نمی تونم داده هنوز؟

D : این قابلیت می تواند انجمن VB به جدید ویکی پدیا را تغییر دهید

cesarica
10-03-11, 02:28
شما می توانید ویژگی های بزرگ! من می توانم نسخه برای VB 4.x منتظر نیست ؛)

favorits من :
# (بهبود عملکرد) گوگل درخواست محدود کردن طول بزرگ تا 2000
# (بهبود عملکرد) از یک اتصال به گوگل برای درخواست ترجمه همه در یک صفحه.
# برای ترجمه نمی عناوین پشتیبانی
Memcache ، APC ، XCache ، eAccelerator : # پشتیبانی از حافظه کش. همچنین آسان برای اضافه کردن پشتیبانی برای موتورهای جدید!

kamilkurczak
10-03-11, 10:18
ما هنوز در vBET4 نسخه کار :)

tavenger5
10-03-11, 17:30
با تشکر از شما خوب کار کرده تا کنون با استفاده از memcache

meto
05-04-11, 10:50
آیا ما به دور از انتشار نسخه 4.x؟

kamilkurczak
06-04-11, 19:11
ما هنوز هم بر روی این نسخه کار می کند. میشل بازگشت از تعطیلات آمدند.

dacho
17-04-11, 11:12
آیا این نسخه از نسخه های قبلی خواهد مشکل ایجاد سیستم های بزرگ مثل من کمک کند؟ من متوقف شده در حال اجرا از نسخه های قبلی ، باعث سقوط سرور اختصاصی من!

vBET
17-04-11, 19:42
سلام. همانطور که کمیل نوشت : من در تعطیلات بود. نسخه جدید به روز رسانی از جمله ارتقاء عملکرد داشته باشد. بزرگترین آنها ، پشتیبانی از حافظه کش است.

در این لحظه ما نمی تواند بگوید که آیا نسخه جدید به مسائل قبلی را حل کند ، چرا که من نمی دانم چه مسائل شما نوشتن در مورد. لطفا توجه داشته باشید که ما ارائه پشتیبانی رایگان در صورت از مسائل عاقلانه است اجازه دهید به عنوان بدانند در مورد آن و کار بر روی آنها. ما خوشبختانه به شما و کمک به بررسی آنچه در جریان است را بر روی سرور خود در صورت از مسائل. در این لحظه من فقط می تواند به شما است که بهبود عملکرد ، ساخته شده بود و نیز شناخته شده اشکالات ثابت و برخی از ویژگی های جدید.

meto
19-04-11, 14:18
...
در حال حاضر برای vB3.8 در ماه آینده ما خواهد شد برای vB4.x آزاد
...
آیا ما وجود دارد هنوز؟ :) ما در نیمه دوم ماه آوریل هستیم.

vBET
20-04-11, 20:07
آیا ما وجود دارد هنوز؟ :) ما در نیمه دوم ماه آوریل هستیم.

من می دانم :) من برنامه ریزی برای انجام این کار در نیمه اول است ، اما بازگشت از تعطیلات به ما شگفتی بیشتر من انتظار داشتم ؛) ما هنوز هم بر روی آن کار است. مهم تر از تغییرات در حال حاضر بسته شده است. برخی از اشکالات جدید به نظر می رسد ، بنابراین ما می خواهیم برای اصلاح آن نیز قبل از انتشار است. من خوشحال آزاد ASAP خواهد بود ، اما عجله برای کیفیت خوب است نیست ؛) بنابراین ما تمام اشکالات شناخته شده و آزاد را تصحیح :) من امیدوارم که آن را حداکثر در هفته اول ماه می باشد.

dacho
23-04-11, 10:26
در این لحظه ما نمی تواند بگوید که آیا نسخه جدید به مسائل قبلی را حل کند ، چرا که من نمی دانم چه مسائل شما نوشتن در مورد. لطفا توجه داشته باشید که ما ارائه پشتیبانی رایگان در صورت از مسائل عاقلانه است اجازه دهید به عنوان بدانند در مورد آن و کار بر روی آنها. ما خوشبختانه به شما و کمک به بررسی آنچه در جریان است را بر روی سرور خود در صورت از مسائل. در این لحظه من فقط می تواند به شما است که بهبود عملکرد ، ساخته شده بود و نیز شناخته شده اشکالات ثابت و برخی از ویژگی های جدید.
ما قبلا در مورد مشکل این است که این سیستم کار می کند صحبت کرده .... ته خط - سرور اختصاصی می تواند سیستم سیستم ترجمه فعال نگه دارید ... من سعی کردم پیشنهاد خود را برای بستن اکثر زبانها، ترک چند، آن را واقعا فشار را کاهش می دهد، اما هنوز ترجمه منابع سیستم ها بزرگ ... ما می توانیم به چیز با هم و ببینید که چگونه آنها را حل کند، اما آن را به با من خواهد بود، برای پیدا کردن راه حل. من می توانم سیستم را اجرا کنید و منتظر پاسخ خود را به هر چند روز!

vBET
25-04-11, 20:47
ما قبلا در مورد مشکل این است که این سیستم کار می کند صحبت کرده .... ته خط - سرور اختصاصی می تواند سیستم سیستم ترجمه فعال نگه دارید ... من سعی کردم پیشنهاد خود را برای بستن اکثر زبانها، ترک چند، آن را واقعا فشار را کاهش می دهد، اما هنوز ترجمه منابع سیستم ها بزرگ ... ما می توانیم به چیز با هم و ببینید که چگونه آنها را حل کند، اما آن را به با من خواهد بود، برای پیدا کردن راه حل. من می توانم سیستم را اجرا کنید و منتظر پاسخ خود را به هر چند روز!

سلام. متاسفم ، اما من قادر به خاطر داشته باشید تمام موارد نیست. بهترین ایده این است که شروع به نوشتن خود را در موضوع در حال حاضر موجود است ، زیرا ما وجود دارد تمام تاریخ از اقدامات قبلا گرفته شده است.
پس به آن اجازه دهید این راه -- 4.x فعال تصدی جدید منتشر خواهد شد لطفا موضوع خود را بازگشایی و ما را بر روی آن کار می کنند.
ما با ارائه پشتیبانی رایگان ، هنوز هم آن 24 / 7 ، بنابراین شما می توانید تاخیر در پاسخ ما را ببینید ، ما اینجا هر روز کاری ، فقط به مشتریان خود که از تمام جهان می باشد بنابراین گاهی اوقات ما رنج می برند تفاوت زمان بزرگی از تعطیلات کاملا متفاوت (یعنی امروز بسیاری از کشورهای در تعطیلات ، اما نه همه).

Taurus
03-05-11, 16:08
هر گونه خبری در هنگام بروز رسانی برای نسخه vb4 در دسترس خواهد بود؟

vBET
03-05-11, 20:58
هر گونه خبری در هنگام بروز رسانی برای نسخه vb4 در دسترس خواهد بود؟

در این لحظه ما باید افتتاح 2 اشکالات جزئی برای vBET4.x که ما می خواهیم تا قبل از انتشار تصحیح شده است. همه چیزهای دیگر بسته شده است. من کار بر روی یکی از کسانی که در حال حاضر با برخی از مسائل ، که این است که چرا من نمی می توانید مطمئن باشید زمانی که آن بسته خواهد شد. اگر ما قادر نخواهد بود به آن نزدیک به سرعت ، از جمله کسانی که آزاد -- کسانی که تنها جزئی بنابراین ویژگی های اصلی ، عملکرد و نه در دسترس را تحت تاثیر قرار نمی.

در صورت عدم مشکلات جدی خواهد شد گزارش ، ما را vBET4.x این هفته آزاد -- احتمالا در تعطیلات آخر هفته :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1