مشاهده نسخه کامل : حل Ohhh نه. نصب VB 4.0.5 رفته بد
El Caballo
21-09-10, 07:54
سلام ، من نصب جهت فعال تصدی و پس از آن به عنوان بهترین من می توانم. بعضی از آنها سخت است درک است. من ویرایش functions_vbseo_createurl.php و functions_vbseo_url.php
من با استفاده از بایگانی و ویرایش فایل htaccess تغییر نام دهید من با استفاده از این صفحه بهترین من می تواند با جهت. و در حال حاضر روی سایت خودم تهیه کنم یک صفحه خالی و سفید است. من در منطقه شما پرسش و پاسخ 2 ساعت امشب نگاه. سایت من در یک پوشه از سایت اصلی است.
به عنوان مثال : mainsite / انجمن
بنابراین من درج شده انجمن URL اما روی سایت خودم تهیه کنم صفحه سفید خالی است. هر قدردانی است. کل سایت من پایین...:(
با تشکر از شما
خرید نسخه کامل
اگر شما از صفحه خالی شما باید چک کنید که آیا شما libriaries مناسب نصب شده است. شما باید نصب CURL و ICONV.
اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر به :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1536
لطفا برای maintime فقط vBulledin dissabled و نظر فعال تصدی قوانین htaccess تغییر نام دهید ، به طوری انجمن شما کار خواهد کرد. همچنین به ما واقعی خود را محتوای کامل از فایل htaccess ارسال -- ما قوانین خود را بررسی کنید. هنوز به احتمال قوی -- شما فقط انجام libriaries مناسب ندارد.
همچنین یک دلیل عبارت وجود دارد -- اگر صفحه بارگذاری و بارگیری و بارگذاری -- سپس شما باید چک کنید آیا شما ارتباط با گوگل است. گاهی اوقات سرویس دهنده مسدود کردن درخواست های خروجی -- لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی نیاز به درخواست های خروجی به گوگل اجازه -- گوگل می سازد ترجمه. شما می توانید آن را با استفاده از این تذکرات : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
El Caballo
21-09-10, 13:29
سلام ، متشکرم برای راهنمایی! :) من گوگل بررسی و نتایج>
شروع آزمون ترجمه
نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "powitanie"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
خطا تست :
پس همه وجود دارد خوب است. من می توانم به صفحه پنل مدیر :)
CURL و ICONV نصب شده است! من هنوز هم اشتباه گرفته
El Caballo
21-09-10, 13:32
که من پیدا کردم که من کد را در functions_vbseo_url.php جایگزین و من از کد اضافه شده قبل از آن باید. بنابراین من ثابت است که. اما این سایت هنوز کار نمی کند. خالی است. چه به عنوان مثال فایل در پوشه آپلود کنید؟ من یک مثال را ببینید ، و فایل htaccess.
El Caballo
21-09-10, 17:46
من هم اکنون می توانید تحصن من و آن از کار افتاده. من می دانم که هیچ پشتیبانی 24 / 7 وجود دارد. اما آیا این بچه ها فقط برای یک ساعت پاسخ در روز؟ 90 در ، دستورالعمل هستند OK. اما ، سخت سخت سخت به درک : اشتباه :
سلام. من تو را دیدم پیام های قبلی خود را و شما توصیف گام های بعدی شما fallowed -- توضیحات خود را به من گفت که شما هنوز هم در حال پیشرفت است. با عرض پوزش -- من را پیدا کند که شما درخواست برای کمک بیشتر.
اول از همه -- آیا شما در حال حاضر غیر فعال فعال تصدی ، اظهار نظر فعال تصدی فایل htaccess تغییر نام دهید و حذف کد ادغام فعال تصدی باشد.
اگر بله و انجمن خود را هنوز هم سقوط کرد و سپس آن گسل فعال تصدی نمی باشد. این نمی تواند گسل فعال تصدی اگر فعال تصدی کار نمی کند.
در چنین صورتی لطفا اطمینان حاصل کنید که شما در حال کار دوباره بر روی فایل اصلی می باشد (یعنی کپی که 2 دوباره آن را از بسته باشد تغییر).
بنابراین ، این است که برای اولین بار قدم -- انجمن شما را در اختیار دوباره.
یکی از بعد است -- باعث اجرای فعال تصدی می باشد. اول -- آن را قادر می سازد ، و برای آزمایش تعیین پیوندهای به زبان؟ نوع -- می کند این مورد نیاز به هر گونه تغییر htaccess تغییر نام دهید. حرکت به مرحله بعد تنها زمانی که ترجمه کار.
-- تغییر لینک های SEO و ویرایش فایل htaccess. به عنوان مثال از قوانین در بسته بندی فعال تصدی شامل ، اما لطفا مطالب نوشته شده زیر لینک توضیحات به دقت در گزینه فعال تصدی -- شما باید قوانین در صورتی که انجمن خود را با استفاده از دایرکتوری در URL را تغییر دهد. حرکت به مرحله بعد تنها زمانی که ترجمه کار.
ادغام فعال تصدی با باشد بر اساس دستورالعمل ادغام داده شده در فایل readme.html.
لطفا آن را قدم به قدم. شروع با ناتوان به طور کامل فعال تصدی. بگویید که مرحله باعث می شود شما مشکل و آنچه این مشکل در مورد.
El Caballo
21-09-10, 23:48
میهمان گرامی ، من که کل آن را حذف و ادغام فعال تصدی کد از بایگانی حذف شده است. من PM'ed در مورد شما آن را نصب ، من فقط زمان برای تست تنظیمات مختلف در این ندارد. تنها کاری که باید فعال تصدی کار است. آیا کسی می تواند من را ارسال و یا PM من آنچه که من نیاز به ارائه به شما بچه ها ، بنابراین شما می توانید نصب کنید؟
در حال حاضر در PM ارسال کنید. از آنجا که شما خریداری خدمات نصب و ما مراقبت خواهد کرد در مورد نصب شما را من بسته شدن این موضوع است.
El Caballo
22-09-10, 14:38
تشکر از شما : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):