Täname vastuse sir.
Saatsin teile kõigile minu VB Admin CP ja FTP juurdepääsu üksikasjad PM ja palun seda kontrollida.
tänan
Täname vastuse sir.
Saatsin teile kõigile minu VB Admin CP ja FTP juurdepääsu üksikasjad PM ja palun seda kontrollida.
tänan
Jah - just nägin ja kontrollitud. Acces on OK, aga ma ei leia oma FTP oma foorum directnory ega. Htaccess faili (vt PM). Palun PM mulle täpse asukoha.
tänu vastamise sir.
Palun kontrollige uuesti mu PM (saadetakse teile).
tänan
Sa olid reeglid:
Peaks olema:suunatakse = foorum / ja suunatakse = forum / $ 2
Põhjus leitud ja parandatud, nii tõlkelehekülge loovad nüüd.suunatakse = / foorum / ja suunatakse = / forum / $ 2
Nüüd on teil veel üks küsimus - stiile ei tööta.
tänu suureks abiks.
Leidsin parem lahendus on see, et ma eemaldada vbet minu foorum ja nüüd server koormus ja andmebaasi viga mõlemad on lahendatud coz kui tahes organ avatud siis tõlgitakse link minu foorum, seega võta väga palju aega ei ole avatud ja kui link on nii et see ei näita stiile tõlkelehekülge.
nii et nüüd lihtsalt Kuni mulle, kuidas peatada Google ümbersuunamine tõlgitud seos tähendab, kui ma ära vbet Google ikka otsida tõlgitud link minu foorum.
Noh ma olen väga tänulik kes mind aidata selles küsimuses.
tänan
Reegel, mis suunab kõik tõlgitud lehti ei tõlgitud üks:
Palun võtta see oma erijuhtum ja seda testida.Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]