Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 14

Thread: Ma post uut teemat või vastata thread või kustutada postitada selle ümbersuunamised mulle tühja lehe ...

Junior Member

Default Ma post uut teemat või vastata thread või kustutada postitada selle ümbersuunamised mulle tühja lehe ...

kui ma pärast uut teemat või vastata thread või kustutada postitada selle ümbersuunamised mulle tühja lehe ... (Internet Explorer ei saa kuvada lehel) Kõik ideed, ...

siin on minu. htaccess

# Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
    # Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
    # Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
    # VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
    RewriteEngine

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

# VBET Alustage

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
    # Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
    # Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
    # Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Esiteks uuendage viimase release (mitte see vBET 3.3.5, kuid me tegi teise release täna / Homne väikeste bug parandused nii, et see ei ole kiireloomuline, siis palun oodata 3.3.6 nad uuendada siis) ja kinnitage see ikka juhtub - kui jah siis Kamil saab küsida täpsemalt, sest me ei suuda reprodutseerida meie foorumis (kui saate palun meile, kuidas seda teha täpselt).

Võite dissable vBET hetkeks ja kontrollige ei probleem ikka olemas olla kindel, et see on seotud vBET. Kui küsimus on endiselt esinevad vBET puudega, siis isse on kusagil mujal - saate vaadata seda ajutine dissabling muu Modifikatsioonid ükshaaval ja vaata kui teema kaob.

Sinu htaccess näeb OK.

Junior Member

Uuendus ei paranda .. Ma puudega VBET ja probleem oli ikka seal .. See tundub olevat chages et VBET juhiseid öelda tegema VBSEO faile. Ma undid neile ja probleem läks ära .. Re tegid nii ja see tuli tagasi .. Või koos läbi VBET lubatud .. Ma kasutan VBSEO 3.5.1 PL1

OK nii - see on väga tähtis informatsioon meile - me katsetatud vBET kohta vBSEO 3.5.1 ei vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil on tehtud katseid, et näha on meil võimalik uuesti esile kutsuda. Kui jah me seda lahendada ja annab sulle kiiresti parandada, enne kui uus versioon on tulemas. Kui ei siis küsime teilt juurdepääsu oma foorum, et oleks võimalik kontrollida ja lahendada seal.

Junior Member

OK .. andke mulle teada ...

Olen tegemata muudatusi VBSEO faile ja kõik tundub toimivat hästi **********

Junior Member

Vinge ... Tänan teid .. Teiega on suureks toeks!

Senior liige

Kuna uuendate 3.3.6 ma pidama saada need samad valged lehed. See juhtub juhuslikult. Kuid kui ma välja lülitada VBET seda ei juhtu üldse. Palun nõu!

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Ma kontrollisin seda vBSEO 3.5.1 pl1 versioon meie test foorum ja ma ei saa paljundada. Ma kirjutan sellest, et Michał.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Tere,

Nüüd on meie peamine foorum, töötab see viimane vBSEO 3.5.1 pl1. Ma ei saa teada seda teemat, seega palun:
    1. saate reprodutseerida meie peamine foorum? proovige leida seda küsimust selles foorumis ja kleebi siia tulemusi.
    2. Kui te cant leia selles küsimuses palun PM mulle oma foorum admincp, FTP ja vBSEO cp üksikasju ja ma leida seda küsimust ja kinnitage see oma foorum.

Aitäh.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •