مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : موضوع جدید ارسال و یا پاسخ به یک موضوع و یا حذف پست من تغییرمسیر به یک صفحه خالی...

عضو جدید

Default موضوع جدید ارسال و یا پاسخ به یک موضوع و یا حذف پست من تغییرمسیر به یک صفحه خالی...

زمانی که یک موضوع جدید در نوشته ها استفاده کنم و یا پاسخ به یک موضوع و یا حذف پست من تغییرمسیر به یک صفحه خالی... (اینترنت اکسپلورر می توانید صفحه وب را نمایش دهد) ایده...

در اینجا این است. htaccess تغییر نام دهید

# خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    RewriteEngine در تاریخ

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

# فعال تصدی شروع

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

# فعال تصدی پایان

# بایگانی
    # برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    # RewriteBase تنظیم نمائید /

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اول بروز رسانی لطفا به انتشار آخرین (و نه آن را فعال تصدی 3.3.5 ، اما ما دیگر آزاد / tommorow با تصحیح باگ کوچک پس از آن هیچ فوری سپس لطفا صبر کنید سپس برای 3.3.6 NAD به روز رسانی) و تایید می کند باز هم اتفاق می افتد -- اگر جواب مثبت است پس از آن کمیل شما را در مورد جزئیات بیشتر بپرسید ، چرا که ما قادر به آن را در فروم ما تکثیر (اگر شما می توانید لطفا توجه داشته باشید ما چگونه آن را دقیقا انجام دهید).

شما همچنین می توانید فعال تصدی dissable برای یک لحظه و چک می کند مشکل هنوز وجود دارد تا مطمئن شوید که آن را مربوط به فعال تصدی. اگر مشکل هنوز هم با غیر فعال فعال تصدی وجود داشته باشد ، سپس isse است در جایی دیگر -- شما می توانید آن را به طور موقت مدها dissabling دیگر یک به یک بررسی و نگاه زمانی که موضوع ناپدید می شوند.

htaccess تغییر نام دهید شما OK به نظر می رسد.

عضو جدید

به روز رسانی آن را برطرف نمی.. من از کار افتاده فعال تصدی و به مشکل این بود که هنوز هم وجود دارد.. به نظر می رسد chages که دستورالعمل های فعال تصدی می گویند برای انجام به فایل های بایگانی. من آنها را undid و مشکل رفت.. پاسخ آنها را انجام دادید و برگشتم.. با یا با فعال تصدی را فعال کنید.. من با استفاده از بایگانی 3.5.1 PL1

OK SO -- این اطلاعات برای ما بسیار مهم است -- ما فعال تصدی باشد تست شده 3.5.1 می باشد نه 3.5.1 PL 1. کمیل تست های ساخته شده برای دیدن ما قادر به تولید مثل این موضوع. اگر بله ، ما آن را و حل شما راه حل های فوری به من بدهید ، قبل از نسخه جدید خواهد آمد. اگر نه ، ما به شما برای دسترسی به انجمن خود را بخواهید که شما را قادر به بررسی و حل آن وجود دارد.

عضو جدید

OK.. اجازه دهید من می دانم...

من لغو تغییرات به فایل های بایگانی و همه چیز به نظر می رسد به کار خوب **********

کار می کند، اما نه همه چیز - لینک ها در حال حاضر ترجمه نمی شوند. آن تغییرات ادغام برای ترجمه لینک ها مورد نیاز است. همانطور که من نوشتم -- ما آن را بررسی کنید و حل آن ، بنابراین شما قادر خواهید بود برای استفاده از تمام ویژگی های vBET

عضو جدید

عالی... تشکر شما.. شما بچه ها حمایت بزرگ!

کاربر ارشد

از آنجا که ارتقاء به 3.3.6 من در گرفتن این صفحات سفید نگه می دارد. به صورت تصادفی اتفاق می افتد. با این حال وقتی که من غیر فعال کردن فعال تصدی آن اتفاق نمی افتد در همه. لطفا توصیه!

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

من آن را در بایگانی 3.5.1 pl1 نسخه در فروم تست ما چک شده و من نمی تونم آن را تکثیر. من در مورد آن به میشل نوشتن.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

انجمن تالار اصلی ما در حال حاضر مشغول کار بر روی این بایگانی 3.5.1 pl1. من نمی تونم پیدا کردن این موضوع ، پس لطفا :
    1. می تواند شما را تکثیر آن را در فروم اصلی ما؟ لطفا سعی کنید این موضوع در این انجمن پیدا کردن و چسباندن در اینجا نتایج.
    2. اگر شما نمی تونم پیدا کردن این موضوع لطفا به admincp انجمن خود را ، FTP و جزئیات CP بایگانی PM و من به این مسئله و پیدا کردن و رفع آن را در فروم شما.

با تشکر.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •