Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 4 kohta 5 FirstEsimene ... 2345 ViimaneLast
Tulemused 31 kuni 40 kohta 43

Thread: vBET 3.3.4 välja

Liige

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Jah, ma mõistan seda. Ma tõesti loodan, Michael saab sortida seda.
    Ei probs. Ma lihtsalt oletada, sest kui ma sattunud sarnase probleemi eile, ma olin tervitati vaikus siin. Ma arvan, et kogukonna liikmed aitavad üksteist? Mina isiklikult ei oska suur uuendus, kui ma teadsin, et toetust ei kavatse olla kättesaadav järgmise 6 või 8 tundi või rohkem.

Senior liige

Tänu Steve mees! Ma tõesti hindan seda!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Ma hädasti abi vaja. Pärast versiooniuuendust mul on see viga peal minu forum:

Hoiatus: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 ei ole massiiv [path] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Kogu mu foorum on täiesti segamini pööratud. Mingil põhjusel see juhtub ainult siis, kui pole veel sisenenud Nii külalist. Kui sisse loginud, kõik on hästi.

EDIT: OK sain aru, et kui ma puudega Kasuta 'mõõtu vahemälu külalist (BETA!) "kõik on hästi. Nii peab olema midagi valesti. (Ja ma tegin chmod 777-R vbet_guestcache)
    Palun avage uus teema selle veateateid. Suudame hallata seda seal.

Quote Algselt postitas steve View Post
    Ok, mul on vaja maha suruda PHP vead, cache oli kontrollida toimiku vanus faile, mida polnud olemas ja oli pealtkuulamise välja. File cache on fantastiline Lisaks, kui saate kasutada seda sa harjumus kahetse.
    See on eesmärk - me ei kontrolli ei fail on olemas, et vältida asjatut IO operatsioone. Vastavalt PHP manuaal (PHP: filemtime - Käsitsi) Funktsiooni filemtime FALSE mitte olemasolevaid faile. Me ei teadnud mis tahes veateateid - vastavalt käsitsi seda funktsiooni ei saadab kõik vead puhul ei ole olemasolev fail. Kas te palun avatud uue teema Troubleshoting või Vika eest, et koos näiteks oma veateateid?

Kõigile - palun ärge käsitleda seda teemat nagu ainus koht, sellest vBET versiooni. Sest mured või vead - palun kirjutage vastavatesse lahtritesse. Me ei suuda hallata oma küsimustega, kui need on siin.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Estonian
    Translated text
    Ma uuendasin 3.3.4 kuni 2 päeva. Esimesel lingil google ESITATUD mitte nii palju kui iga päev, ja täna nägin väheneb. Ma ei saa aru, miks vaatamata kõigile postitamiseks teemasid ja kasvab endiselt normaalselt. Kes on nagu mina?
    Ma kukkunud alates 145.000 kuni 139.000 lingid Google
    Original text

Quote Algselt postitas haiduongbk View Post
    Translated text
    Ma uuendasin 3.3.4 kuni 2 päeva. Esimesel lingil google ESITATUD mitte nii palju kui iga päev, ja täna nägin väheneb. Ma ei saa aru, miks vaatamata kõigile postitamiseks teemasid ja kasvab endiselt normaalselt. Kes on nagu mina?
    Ma kukkunud alates 145.000 kuni 139.000 lingid Google
    Original text

Ainus põhjus, see võib teha vBET (kuid mitte nii lühikese aja) on kui mõned tõlkelehekülge ei tekiks. Kui leiate, et mõned lehed ei leia - palun, see meile. Leiad selle Webmaster Tools.

Translated text
    Tänu Michal. Ma jälgin seda rohkem aega. ja õppida põhjustada.
    Original text

Quote Algselt postitas haiduongbk View Post
    Translated text
    Tänu Michal. Ma jälgin seda rohkem aega. ja õppida põhjustada.
    Original text
    Enamasti ühine see, et inimesed unustanud, et nad tegid muudatusi robots.txt 2-3 kuud varem (jah Google reageerib sellisel ajal - see võib olla kiirem, kui olete super kõrge Page Rank). Mõnikord ka inimesed vaadata tulemusi Google otsing - kus näidatakse ainult ligikaudse arvu indekseeritud leheküljed, mitte reaalne. Nii ühtlustamise võiks muuta paremaks ja see ei tähenda, et kõik leheküljed on eemaldatud indeks. Samuti - Google on tohutu ja on palju andmebaase, mis aeg-ajalt uuendatakse, kopeeris ja nii edasi - see võib olla ainuke mõju töötamise Google andmebaasi algoritme. Ka Google on muutumas see indekseerimine algoritme ja ehk on võimalik, et mõned juba indekseeritud leheküljed peetakse praegu dubleerimist sisuga (st kõige liige lehekülge on 99% sama) ja eemaldatakse indeksid.

Niikaua kui sa ei näe palju vigu oma Webmaster Tools võite eeldada, et see on lihtsalt, kuidas Google töötab. Aga kui sa näed viga - siis on teie poolel ja siis peaks reageerima.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ei tohiks olla sellist asja nagu negatiivne tulemuslikkuse mõju tõttu file cache. Sellepärast Faili cache ei kasvab ... Loome eraldi faili iga taotluse URL. Nii et iga cache fail on lihtsalt staatiline HTML file (puhverdatud väljund taotluse alusel). Kui su server caches rohkem vBET lihtsalt loob rohkem ja rohkem faile. Nii et iga kord, kui selline fail on kirjutuskaitstud:
    1. See on ainult lugemiseks tulemusena selle konkreetse URL
    2. Me isegi ei loe seda mälu - just lihtsalt stream see kliendi kasutades PHP funktsioon: readfile

Sest et isegi kui teie lehel on tõesti suur - nii cache fail on ka suur, see ei avalda negatiivset tulemuslikkuse mõju, sest see lihtsalt oja selle ühe faili ilma isegi lugemine kogu see mällu. Nii näed eeliseid mitte miinused.
    Hrmm, mulle meeldib idee caching tõlgitud andmeid, kuid kas ei oleks tõhusam, kui seda kasutatakse midagi memcache? Selle asemel, et andmete lugemisel ketas oleks seda lugeda mälust.

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    Hrmm, mulle meeldib idee caching tõlgitud andmeid, kuid kas ei oleks tõhusam, kui seda kasutatakse midagi memcache? Selle asemel, et andmete lugemisel ketas oleks seda lugeda mälust.
    Toetada olemasolevate cache raamatukogud on välja TODO nimekirja. Samuti mõõtu cache külalistele võib tõesti suured suured foorumid. Liiga suur, et hoida seda täielikult mälu - otsime lahendusi, mis võimaldavad ühendada eeliseid hoida cache mälu ja ketas.

Leht 4 kohta 5 FirstEsimene ... 2345 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •