Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 13 kohta 13

Thread: Probleemid 3.1.0 lihtsalt ostis!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    Testing forum kohapeal tähendab ise, et see ei näidata kellelegi!
    See on suurepärane

Nagu ma ütlesin, ma ei näe võimalusi vBet Main minu admincp testimisel see minu kohaliku foorum. Umbes pannes oma hack mu Live foorum, hästi ma ei tea enam mida ma teen seda, sest ma ei tõesti hindan sellist vastust sa mulle andsid siin.
    Veelkord vastus on - ma tegelen sellega. Palun PM mulle kõik üksikasjad ja sa ei pea seadma selle oma tõeline forum enne just PM mulle ligipääsu võimaldavaid andmeid oma test pardal
    Mul on kahju, sa ei mõista vastata, et aitan teid sellisel viisil. Kahjuks ma ei tea, mis on põhjus selles küsimuses ja ma ei vaja juurdepääsu olema võimalus uurida seda teile ja lahendada seda sinu jaoks. Vabandame mured ja ootab PM üksikasjad.

Ilma võimalus seda kontrollida, on meie ainus nõuanne nüüd on jälle - veenduge, et teil on juurdepääs Internetile. Ja sa ma mõtlen oma server. Ma tean, et arvuti on juurdepääs, kuid tundub, nagu su server on blokeeritud suhelda väljaspool sõna. Muu põhjus võib olla, et sul ei ole paigaldatud CURL php raamatukogu. Ma ei saa öelda midagi enamat ilma võimalusest check it out.
    Viimati muutis vBET; 06-11-09 juures 02:28.

lol See ei ole võimalik sisse logida kohaliku foorumis (näiteks kasutatakse easyphp, xampp või mis iganes, kohalike IP-aadressi), st:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Sa peaksid teadma seda. Aga ikkagi, unusta see. Ma ei vaja seda enam.

Sain oma vastused muud kraami, siis nevermind.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

lol See ei ole võimalik sisse logida kohaliku foorumis (näiteks kasutatakse easyphp, xampp või mis iganes, kohalike IP-aadressi), st:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Sa peaksid teadma seda. Aga ikkagi, unusta see. Ma ei vaja seda enam.

Sain oma vastused muud kraami, siis nevermind.
    See on kui sul on oma IP WAN (mitte ainult LAN). 127.0.0.1 see on sama, localhost ja see tähendab, et soovite ühendada tegelik masin. Aga sul on veel oma IP-aadress. Ja isegi kui see on ainult kohalikus võrgus, saate siiski määrata oma test foorum sama masin, kus teil on reaalne foorum. Vastavalt vBulletin litsents sul on õigus kehtestada selliseid foorum testvb kataloog, kuid see ei tohi avalikuks vaatamiseks.

Juhul, kõik tulevased probleemid lihtsalt kirjutada. Me oleme siin, et aidata teil

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •