Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 13 του 13

Θέμα: Προβλήματα με 3.1.0 μόλις αγοράσατε!

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Cybershaolin View Post
    Δοκιμές ένα φόρουμ σε τοπικό επίπεδο σημαίνει από μόνη της ότι δεν δείχνουν σε κανένα!
    Αυτό είναι μεγάλη

Όπως είπα, δεν είμαι σε θέση να δείτε τις επιλογές για vBet Κύρια στο admincp μου, όταν οι δοκιμές σε τοπικό φόρουμ μου. Σχετικά με τη θέση hack σας στο Live φόρουμ μου, αλλά δεν ξέρω πια τι είμαι θα κάνουν με αυτό αφού δεν είχα πραγματικά εκτιμώ το είδος των απαντήσεων που μου έδωσες εδώ.
    Και πάλι η απάντηση είναι - θα χειριστεί αυτό. Παρακαλώ PM μου όλες τις λεπτομέρειες και δεν χρειάζεται να το θέσετε σε πραγματικό φόρουμ σας πριν από λίγο μου PM πρόσβαση στις λεπτομέρειες να επιβιβαστεί δοκιμή σας
    Λυπάμαι που δεν εκτιμώ την απάντηση που θα σας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η αιτία αυτού του ζητήματος και εγώ πρέπει να έχουν πρόσβαση να είναι σε θέση να το ερευνήσει για σας και να λύσει αυτό για σας. Συγγνώμη για τα προβλήματα και να περιμένει για τα PM με λεπτομέρειες.

Χωρίς δυνατότητα να το ελέγξει, μόνο συμβουλή μας για σήμερα είναι και πάλι - να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο Internet. Και από εσάς εννοώ διακομιστή σας. Ξέρω ότι ο υπολογιστής σας έχει πρόσβαση, αλλά φαίνεται σαν server σας είναι αποκλεισμένη για την επικοινωνία με εξωτερικό λέξη. Άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι δεν έχετε εγκαταστήσει CURL php βιβλιοθήκη. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, χωρίς δυνατότητα να το ελέγξουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 06-11-09 στο 02:28.

lol Αυτό δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε σε ένα τοπικό φόρουμ (όπως η χρησιμοποίηση EasyPHP, XAMPP ή οτιδήποτε άλλο, με τις τοπικές ΑΑ), δηλαδή:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Θα πρέπει να ξέρετε γι 'αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ξεχάστε το. Δεν το χρειάζεται πια.

Πήρα τις απαντήσεις μου για άλλα πράγματα έτσι, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

lol Αυτό δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε σε ένα τοπικό φόρουμ (όπως η χρησιμοποίηση EasyPHP, XAMPP ή οτιδήποτε άλλο, με τις τοπικές ΑΑ), δηλαδή:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Θα πρέπει να ξέρετε γι 'αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ξεχάστε το. Δεν το χρειάζεται πια.

Πήρα τις απαντήσεις μου για άλλα πράγματα έτσι, Nevermind.
    Είναι αν έχετε το δικό σας IP στο WAN (όχι μόνο LAN). 127.0.0.1 είναι ίδια με localhost και αυτό σημαίνει ότι θέλετε να συνδέσετε με την πραγματική μηχανή. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε τη δική σας διεύθυνση IP. Και ακόμα κι αν είναι μόνο σε τοπικό δίκτυο, μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα φόρουμ δοκιμής σας στο ίδιο μηχάνημα όπου πρέπει πραγματικά forum. Σύμφωνα με την άδεια vBulletin έχετε δικαίωμα να θέσει τέτοιους φόρουμ στον κατάλογο testvb, αλλά δεν πρέπει να είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή.

Σε περίπτωση που σε οποιαδήποτε μελλοντική ζητήματα μόλις γράψει. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί