Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Probleemid 3.1.0 lihtsalt ostis!

Exclamation Probleemid 3.1.0 lihtsalt ostis!

Noh, ma lihtsalt ostis VBet 3.1.0 ning kui sellest Vbet Main, Ma ei pääse midagi! See on palunud mul kirjutada oma litsentsi number, kuid seal ei ole ühtegi nuppu saatke vorm hiljem ...

Minu installi läks sujuvalt ilma igasuguste probleemideta, kuid ma olen blokeeritud seal. Mul oli un-installitud versiooni 2 täielikult enne (toote-ja failid).

Mida teha sealt? Sooviksin kasutada seda nüüd, sest ma lihtsalt selle ostnud!
    Viimati muutis vBET; 05-11-09 juures 06:08. Põhjus: Vale BBKoode

Ja miks ma näen Prantsuse lipu minu eelmisest töökohast? Kirjutasin minu sõnum inglise keeles, mitte prantsuse keeles! Ma ei saa aru.

Minu vaikimisi valitud keelt siin foorumis on inglise keeles, kuid kõik menüüd näen on prantsuse keeles! Kuidas nii?

Edit: Ma kirjutasin selle kirja ka inglise keeles, kuid nüüd kingad üles ainult prantsuse ?****** Mis toimub??
    Viimati muutis Cybershaolin; 05-11-09 juures 06:09. Põhjus: Toimetatud keeleprobleeme taas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    Ja miks ma näen Prantsuse lipu minu eelmisest töökohast? Kirjutasin minu sõnum inglise keeles, mitte prantsuse keeles! Ma ei saa aru.

Minu vaikimisi valitud keelt siin foorumis on inglise keeles, kuid kõik menüüd näen on prantsuse keeles! Kuidas nii?
    Sellepärast, et sa ütlesid mod, et see on prantsuse keeles Seades lang BBCode käsitsi või automaatselt (seades vaikimisi kasutaja keeles).

Noh, ma lihtsalt ostis VBet 3.1.0 ning kui sellest Vbet Main, Ma ei pääse midagi! See on palunud mul kirjutada oma litsentsi number, kuid seal ei ole ühtegi nuppu saatke vorm hiljem ...

Minu installi läks sujuvalt ilma igasuguste probleemideta, kuid ma olen blokeeritud seal. Mul oli un-installitud versiooni 2 täielikult enne (toote-ja failid).

Mida teha sealt? Sooviksin kasutada seda nüüd, sest ma lihtsalt selle ostnud!
    See ei ole normaalne. Valikud paneeli on loodud vBulletin mootor - palun lae leht uuesti. Kui korduks proovige uuesti importida toodet faili.
    Samuti veenduge, et teil on CURL installitud server (kui 2.x töötas siis on).

Igal probleeme - lihtsalt küsida ja me hea meelega aitab teil

Noh, tegelikult, ma tahtsin katsetada seda kohapeal enne paigaldamist see minu live foorum. Kohati isegi kui ma üritan värskenda lehekülge, vaid seda infot näen th VBet Main so litsentsi värk. Reimportiva toode ei aita.

Samuti, ma olin üks neist, kes annetasid enne 3.1.0 oli võimalik alla laadida? Ei olnud me peaksime saada kasulikke kui 3.x oleks?

On teine asi, siin on oma foorum, kas te võiksite mulle öelda, miks, kui mu keel on setup inglise keeles, ma näen kõik menüüd, postid jne prantsusekeeles? Üritasin Küpsiste, vahemälu, värskendav lehelt, kuid miski ei aidanud, ma olen ikka prantsuse keeles!

Viimati muutis vBET; 05-11-09 juures 16:17.

Samuti, ma olin üks neist, kes annetasid enne 3.1.0 oli võimalik alla laadida? Ei olnud me peaksime saada kasulikke kui 3.x oleks?
    Me ei kuulutab midagi sellist

On teine asi, siin on oma foorum, kas te võiksite mulle öelda, miks, kui mu keel on setup inglise keeles, ma näen kõik menüüd, postid jne prantsusekeeles? Üritasin Küpsiste, vahemälu, värskendav lehelt, kuid miski ei aidanud, ma olen ikka prantsuse keeles!
    Lihtsalt klõpsake inglise lipp minna tagasi inglise keeles Ja kontrollida oma vaikimisi kasutaja keele User CP - mod tahab olla tark, nii et kui keegi ütleb, et tema vaikimisi keel on prantsuse see toob ta tagasi prantsuse keeles.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Isegi kui ma saan seda kohapeal, mul on veel Interneti kaudu minu kohaliku foorumis ... aga on olemas võimalus teha seda tööd, sest ma tahan seda proovida enne läheb elada sellega ... Ei ole midagi, mis blokeerib foorumis. Miks te lisades, et osa umbes kannatusi, mida ma olen nüüd ja et Internet on tavaline foorumitest? Arvad, et see pole aus, et proovida katsetamine enne riskivad kraami live forum enne? Ning jah, 2.x jooksis trahvi enne.

Me ei kuulutab midagi sellist
    Noh, võetud otse oma postitus # 720 on vbulletin.org:

Quote Algselt postitas NLP-er
    Sellepärast - kõik, kes kinkis mulle selles projektis Kuni see hetk, saad 1 tasuta kasutamise litsents ja 1 tasuta krediiti link eemaldamine litsentsi 3.0.0
    See on mingi soodustus ... aga sa ei paku seda mulle veel ... Niisiis, kuidas ma saan veel ühe tasuta kasutamise litsentsi ja eemaldamine litsentsi?

Lihtsalt klõpsake inglise lipp minna tagasi inglise keeles Ja kontrollida oma vaikimisi kasutaja keele User CP - mod tahab olla tark, nii et kui keegi ütleb, et tema vaikimisi keel on prantsuse see toob ta tagasi prantsuse keeles.
    Ma leidsin, miks. See oli lisamine / fr lõpus asemel lihtsalt http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Isegi kui ma saan seda kohapeal, mul on veel Interneti kaudu minu kohaliku foorumis ... aga on olemas võimalus teha seda tööd, sest ma tahan seda proovida enne läheb elada sellega ... Ei ole midagi, mis blokeerib foorumis. Miks te lisades, et osa umbes kannatusi, mida ma olen nüüd ja et Internet on tavaline foorumitest? Arvad, et see pole aus, et proovida katsetamine enne riskivad kraami live forum enne? Ning jah, 2.x jooksis trahvi enne.
    Lihtsalt, sest internetiühendus on vajalik selle mod joosta
    Umbes testimine tehke test foorumis ei ole võimalik avalik vaade.

See on mingi soodustus ... aga sa ei paku seda mulle veel ... Niisiis, kuidas ma saan veel ühe tasuta kasutamise litsentsi ja eemaldamine litsentsi?
    See on lihtne - kuna te ei vasta kirjeldatud seisukorras. Vaata message date

Ma leidsin, miks. See oli lisamine / fr lõpus asemel lihtsalt vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) - Powered by vBulletin
    Tore, et lahendada see üks.

Kas sul on veel küsimus paigaldamist? Kui jah siis palun PM mulle juurdepääsu oma Admin CP ja FTP ma seda kontrollida

Lihtsalt, sest internetiühendus on vajalik selle mod joosta
    Umbes testimine tehke test foorumis ei ole võimalik avalik vaade.
    Testing forum kohapeal tähendab ise, et see ei näidata kellelegi!

Nagu ma ütlesin, ma ei näe võimalusi vBet Main minu admincp testimisel see minu kohaliku foorum. Umbes pannes oma hack mu Live foorum, hästi ma ei tea enam mida ma teen seda, sest ma ei tõesti hindan sellist vastust sa mulle andsid siin.
    Viimati muutis vBET; 06-11-09 juures 00:56. Põhjus: Private küsimusi kolis PM

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •