Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Olen hädas elu

Junior Member

Default Olen hädas elu

Ma olen mõelnud saada tasutud, kui installite tasuta versioon, kuid see oli probleem. Nii et ma olin loobunud võtmist. Ei tee ühtegi tõlget. Ma arvan, alates vBSEO

"Parse error: syntax error, ootamatu T_STRING in / home / xxx / domeenid / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Kui sa oled kindel, et klõpsa kehtiv link, pöörduge administraatori poole."

Script ei tööta
    Viimati muutis rosende; 19-05-10 juures 02:36.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun andke mulle sisu oma global.php faili ümber liin 834 (mõned read enne ja pärast) ja punkt, mis on 834. Ma ei tea, mis vB versioon sa kasutad, nii et ma ei saa kontrollida seda ise.

Junior Member

versioon 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

üksikasjad saadetakse pm

Küsimus on umbes teeniva väljund footer malli. Palun kontrollige see on ikka veel olemas oma foorum, kui lipud pannakse navriba.

Kui jah, siis palun keelake vBET hetkeks ja vaadata kas küsimus on endiselt olemas. Kui jah, siis see ei ole seotud vBET (vBET ei tee midagi, kui puudega).

Kui küsimus kaob vBET on keelatud, siis palun PM ligipääsu võimaldavaid andmeid Admin CP ja FTP - meil lisada logisid täpne sisu footer malli ja vaadata, mis on valesti.

Junior Member

okei pm saata.
    Viimati muutis vBET; 20-05-10 juures 21:43. Põhjus: URL kõrvaldatud, kuna juba PM

Sa pead lihtsalt vale. Htaccess - palun pange asjakohane vBET eeskirjade sobiv koht. Nii nagu juhend kirjeldab ta. Siis kõik töötab OK.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •