Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Server Liikuda ja Kodeeringu probleem

Senior liige

Default Server Liikuda ja Kodeeringu probleem

Kolis uude serverisse (pooleli) andmebaasis oli kopeeritakse kõik failid kaudu cpanel pakkimine ja ma vaata kodeeringut, ei ole õige. Iga sammu kohta figuring allikas küsimus?

Tänan

siin on pilt uue saidi kaudu hosts-faili muutmine
    Ka pilti ei üleslaadimine, kuid vigaste sümbolite kogu tekst

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui teie kodeering on vale, see tähendab, et teie andmebaasi backup oli tehtud valesti. See ei ole vBET seotud. Ilmselt algsed koodid on erinevad, kuid vaadake, palun, oma andmebaasi käsitsi. Saate google ' i kohta need küsimused ja nende lahendused.

Senior liige

Jah, te ei corret nad kasutada phpmyadmin liikuda, nad tegid seda jälle SSH ja kõik on hea, nüüd, thatnks

Senior liige

Ma olen näinud seda palju palgid nüüd küll

2020-06-09 16:26:21 (UTC [apache][:hoiatab] [pid 47134] [kliendi 94.130.64.80:45408] Timeout waiting for väljund CGI-script /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php
    *
    2020-06-09 16:26:20 (UTC [apache][:hoiatab] [pid 47976] [kliendi 40.77.167.21:44250] Timeout waiting for väljund CGI-script /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php

Senior liige

Ka Q kohta, jquery, ma juba lasti ta siis selle lisamist uuesti vbet/ tee, ma saan keelata, mis?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere, umbes palgid - kahjuks nende hulka ei kuulu taotletud URL-i nii, et see on raske öelda, mis toimub. Kõik taotlused läbivad küna nimetatud faili. Ilmselt teil on küsimusi mõne tõlke pakkuja - teie server ootab liiga kaua ei vahemällu salvestatud tõlge. Te saate vaadata reageerimisaeg oma pakkujate poolt testida skripte lisada vBET pakett) do-not-upload\tools\providers-tests kataloog. Sa lihtsalt upload selline katse, et oma foorum, kataloog ja tehtud taotluse interneti-brauser. On võimalik, et teenuse pakkuja on küsimus mõne konkreetse tõlke, nii et see ei vaja näidata probleemi isegi siis, kui see on olemas, kuid see on lihtsaim viis kontrollida, kas pakkuja vastab.

Umbes jquery. On ta lisas, jälle allikas või just link? Kui see on lihtsalt kaks korda sama link js, siis ei tohiks midagi juhtuda, kui sa eemaldad ta. Aga kui on mõned lehed jquery ei ole lisanud vaikimisi, siis võib olla probleeme neil lehtedel. Nii et kui see ei ole kantud skripti nagu link, see ei ole väärt, et risk muutub.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •